מפגש פורום בחנוכה
אז ככה: יש לנו את חופשת חנוכה שבאה עלינו לטובה, וזה מאפשר לכולנו להיפגש במפגש פורום רשמי! הלוואי ויכולתי להציע תאריך למפגש, אבל פשוט אין לי מושג מה קורה איתי מבחינת לימודים בחנוכה. אז מה שנעשה זה שכל אחד יגיד מתי הכי נוח לו להגיע למפגש הפורום במהלך שבוע החופשה, והתאריך שיהיה הכי נוח למירב האנשים הוא זה שייבחר. לפי מה שהבנתי, אז ישנה עדיפות מסויימת של כמה מהחברים פה ליום חמישי ה-9 לדצמבר וליום ראשון ה-12 לדצמבר. אני יכול להגיד כרגע שרוב הסיכויים הם שתהיה לי בעיה עם 2 התאריכים האלה. עוד דבר שצריך להתחשב בו זה שיש פה כמה חבר'ה שאמורים לעשות עסקים עם האיש והפז, Captain Corruption, ולכן רצוי שהתאריך של המפגש יהיה נוח לאותם חבר'ה. זאת גם הזדמנות מצויינת עבור כל מי שעדיין לא זכה לחוות מפגש פורום אירוסמית' בו מעריצי אירוסמית' בארץ פוגשים אחד את השני, דבר שהוא די נדיר פה בארץ וטוב שהוא מתקיים בחסות הפורום שלנו. אז כל מי שעדיין לא הגיע למפגשים הקודמים שלנו - בואו גם אתם, כי כולנו מאוד רוצים לפגוש גם אותכם! כרגע בואו נדבר רק על התאריך ואחר-כך נחליט על מקום ספציפי, כי חשוב קודם כל להחליט על תאריך בגלל המגבלות הקטנות שיש לנו. אז בבקשה מכולם - תנו תאריכים נוחים למפגש במהלך החג, כדי שנוכל להחליט על מועד שיהיה הכי נוח עבור מירב האנשים, שבו נוכל לקיים מפגש פורום אירוסמית' עם מקסימום אנשים ומקסימום כיף!