A Meeting....

Bad Girl 15

New member
כן לי זה מתאים....יש יש...ודרך אגב

אני נוסעת מחר לאילת....סוף סוףך טיול שנתי ל4 ימים...:)...ואנסה למצוא דיסקים של אירו'.....תהנו חבר'ה.....

SaintJohn

New member
מפגש פורום בחנוכה

אז ככה: יש לנו את חופשת חנוכה שבאה עלינו לטובה, וזה מאפשר לכולנו להיפגש במפגש פורום רשמי! הלוואי ויכולתי להציע תאריך למפגש, אבל פשוט אין לי מושג מה קורה איתי מבחינת לימודים בחנוכה. אז מה שנעשה זה שכל אחד יגיד מתי הכי נוח לו להגיע למפגש הפורום במהלך שבוע החופשה, והתאריך שיהיה הכי נוח למירב האנשים הוא זה שייבחר. לפי מה שהבנתי, אז ישנה עדיפות מסויימת של כמה מהחברים פה ליום חמישי ה-9 לדצמבר וליום ראשון ה-12 לדצמבר. אני יכול להגיד כרגע שרוב הסיכויים הם שתהיה לי בעיה עם 2 התאריכים האלה. עוד דבר שצריך להתחשב בו זה שיש פה כמה חבר'ה שאמורים לעשות עסקים עם האיש והפז, Captain Corruption, ולכן רצוי שהתאריך של המפגש יהיה נוח לאותם חבר'ה. זאת גם הזדמנות מצויינת עבור כל מי שעדיין לא זכה לחוות מפגש פורום אירוסמית' בו מעריצי אירוסמית' בארץ פוגשים אחד את השני, דבר שהוא די נדיר פה בארץ וטוב שהוא מתקיים בחסות הפורום שלנו. אז כל מי שעדיין לא הגיע למפגשים הקודמים שלנו - בואו גם אתם, כי כולנו מאוד רוצים לפגוש גם אותכם! כרגע בואו נדבר רק על התאריך ואחר-כך נחליט על מקום ספציפי, כי חשוב קודם כל להחליט על תאריך בגלל המגבלות הקטנות שיש לנו. אז בבקשה מכולם - תנו תאריכים נוחים למפגש במהלך החג, כדי שנוכל להחליט על מועד שיהיה הכי נוח עבור מירב האנשים, שבו נוכל לקיים מפגש פורום אירוסמית' עם מקסימום אנשים ומקסימום כיף!

Bastet

New member
אני לא יודעת מתי יהיו לי שיעורי...

מתמטיקה בחופש אז אני בכלל עוד לא יודעת..אני אמורה לדעת היום..

AeroTom

New member
אוקי חברים.צריך להתארגן

אני בעיקרון לא משנה לי איזה יום. ביום ראשון ה-12 נועם אני יודע יש פחות סיכויים שיגיע וזה יהיה קצת מוזר מפגש בלי מנהל הפורום.לעומת זאת גם לא בטוח שהוא יוכל בחמישי ב-9...אבל צריך לדעת אצל כולם. תתחילו באמת להתחיל לשרשר איזה יום יותר נוח לכם כי אנחנו רוצים שכמה שיותר יגיעו וגם כמובן כמו שנועם אמר-כל מי שלא פגש אותנו עד היום מוזמן כמובן בברכה לבוא גם ונשמח לפגוש אתכם. אז יאלה,Speek your mind,חנוכה בפתח...

-12 לדצמבר

אני יכול מהסיבה הפשוטה שלא בטוח שביום חמישי יהיה תחבורה ציבורית כי אם אני לא טועה זה חג. אבל ביום ראשון בטוח יהיה אפשר כי יהיה גם תיגבור רכבות

AeroTom

New member
ממתי בחנוכה אין תחבורה ציבורית?

זה לא שזה חג כמו ראש השנה או משהו שזה כמו שבת אצל הדתיים.זה יום חול רגיל בחנוכה.

RockThisWay

New member
מממ.. נשמע בסדר..

אני וחברה שלי (שגם אוהבת אירוסמית) כבר תיכננו ליסוע לת"א ב12 זה בסדר אם גם היא תבוא?

AeroTom

New member
כמובן! נשמח לראות אותך שירלי.

תמיד כיף לראות אנשים חדשים שמגיעים למפגשים,וחברים שלהם אוהבי הלהקה כמובן שמוזמנים גם!

RockThisWay

New member
ואני אשמח לבוא!

אני רק מקווה שזה יצא ביום ראשון כי אחרת אני בערד...

Aero7STyle

New member
ובכן!!lol

אמנם אין לי החלפות וכדומה עם הקפטן היפני..lol/.. אך אם ההתלבטות היא בין 2 התאריכים האלו לי עדיף כנראה ה-9!! lol ;)

AeroTom

New member
יש לי האמת יותר נטיה ליום חמישי

אני יכול גם בראשון אבל חמישי נראה לי טוב יותר. העיקר שכמה שיותר יגיעו וכמובן הקונים שלי לעסקים. ייתכן אגב ויהיו עוד תוספות חדשות למכירה ביום המפגש,אני יודיע עליהם לפני. ועם הדברים שהגיעו אלי היום ביחד עם Box Of Fire הגיע גם Nine Lives האמריקאי עם ה-13 שירים אז אמרתי שיהיה והוספתי אותו למשפחה...הוא האח הגדול של הקלטת כי שניהם הגרסאות האמריקאיות
נקווה לסיים את קביעת המפגש בקרוב,תמשיכו לציין מתי יותר נוח לכם מי שלא הגיב.

Hangman Jury 87

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo4.gif

בחנוכה אהיה בערד, אבל עדיין לא בטוח שבתאריך הזה

AeroTom

New member
אתה חייב לבוא.יש לי חוזה...

אם מישהו מהקונים של המבצע לא יגיע למפגש התוצאות עלולות להיות הרסניות... אני כמובן חייב שכולם יבואו כי אם לא אז די דופקים אותי כי שילמתי פה די הרבה כסף בשביל זה וגם אנשים התחייבו לקנות במפגש את הדיסקים. המשך יום טוב מחברת CCC (כל הזכויות לשם החברה שייכות למנהל הפורום)

SaintJohn

New member
יום חמישי יוצא טוב (יחסית)

יש לי בוחן למחרת, אבל לפחות אין לי הרצאות שאני מפספס. אז מבחינתי יום חמישי ה-9 לדצמבר יוצא די נוח יחסית, ואני מאמין שאני אגיע אם המפגש יהיה במועד הזה. טוב לראות שזה יוצא נוח גם לחברים נוספים בפורום, כי כך נוכל לארגן את המפגש יותר בקלות, כשנדע שיש לנו כמות יפה של אנשים שמגיעים. ולמי שעדיין לא הגיב לגבי תאריך נוח למפגש - בבקשה תגיבו, כדי שנדע מה הן ההעדפות של כולם.

למעלה