A Liitle Question

בינג

New member
A Liitle Question

האם זה נכון על הסיפור בסיבוב ההופעות ב1969 שהלהקה, גרופיות וכמה מאנשי הפקה היו יוצאים ל"מסעות" דיג, ויום אחד כאשר שמו את השלל באמבטיה ומישהו שכח לסגור את המים, אז.........אני בטוח שאתם יודעים את ההמשך... האם זה נכון? (אם אתם לא יודעים את ההמשך, תגידו אני אספר, פשוט זה ארווווווך...) עוד שאלונת: האם זפלין היו משתמשים בסמים? אם כן אז...: הם התמכרו? היו משתמשים בהם גם בהופעות? או רק מחוץ להם? תודה על המידע...!Rock On (או שאני אמור להגיד: Ramble On
)

AeroDar

New member
מה גם אתה...

קראת ב 7 ימים?? חחח את הדברים האלה על אומני רוק?? אם זה רשום בעיתון כנראה שזה נכון... ואין לי מושג אם הם השתמשו בסמים...

jimorrison

New member
אני אף פעם לא שמעתי על סמים קשים

אבל הם השתמשו במריחואנה...טוב זה דיי ברור...

ThE RhythM

New member
נו באמת ../images/Emo3.gif

אין לך מושג אם הם השתמשו בסמים? הם היו להקת רוק שפעלה בשנות ה70, הסיכוי שהםלא לקחו סמים הוא די קטן
חוצמזה מספיק להסתכל בDVD שלהם איך ג'ימי פייג' נראה בשנת 75 (צעיר רענן ומלא חיים) ואז בהופעה בנבוורת' בשנת 79' (רזה ומעוך יותר)...זה נראה כאילו הוא עבר גמילה או משהו בסגנון

P o M i K i

New member
אני לא מכיר את הסיפור...

ואמרו לי שפלאנט היה על סמים קשים (קוק) אני לא יודע על השאר...

jammit

New member
1.זה באמת משנה?../images/Emo3.gif

2.בטח קצת {או הרבה} מהכל... נ.ב המסנג'ר לא עובד לי

jimorrison

New member
אולי....

אני רוצה לראות מאמר
נ.ב מה אוף..נו רציתי לדבר איתך...טוב תתחברי לאייסי

מסמרון

New member
בקשר לסמים...

זה תלוי איך אתה מגדיר "סמים". במריחואנה מן הסתם הם השתמשו, כמו כל כוכבי הרוק בשנים האלו. אבל הם ממש לא מסוג האנשים האלו שבכל ריאיון שלהם אתה תראה אותם עם סיגריה... הם גם לא היו מאלו שכל הזמן עודדו דרך המוזיקה שלהם וההשפעה שלהם את הסמים. אבל בקשר לבונזו, זה די בטוח שהוא השתמש ביותר מסתם מריחואנה. לפי השמועות הוא בצורה "קלאסית" של כוכבי רוק, כמו הנדריקס, בלע את הקיא שלו אחרי שאיבד הכרה (חלק אומרים שזה כתוצאה מסמים, וחלק אומרים שזה אלכוהול. יש גם סיפור על זה שהוא מת בתאונת דרכים, ככה שכל הסיפור הזה לא כל כך מאומת).

בינג

New member
ההמשך...

טוב, אז הדירה התמלאה בדגים וכרישים קטנים,והקומה הוצפה... כולם היו מסטולים, ואחת הגרופיות התפשטה, ואומרים שבונזו לקח כריש קטן, ו....עינג את אותה הבחורה. אומרים שהיא גמרה יותר מ-20 פעמים... עדיין לא עניתם לי על השלאה: האם הם השתמשו בסמים בזמן הופעות?

P o M i K i

New member
../images/Emo4.gif

משום מה נראה לי הסיפפור או מומצא או מוגזם... וכן, הם בטח השתמשו גם בהופעות...

Rusty Cage

New member
דווקא לי זה נשמע הגיוני

הם היו מסטולים תחת ככה שאני לא אתפלא אם זה נכון
ברור שהם היו על סמים...כמו כל האמנים בערך שחיו בתקופה הזאת... גם שמעתי שהגרופית הזאת הייתה בת 14!

P o M i K i

New member
הי:)

ברוכה הבאה... ספרי קצת על עצמך... איזה אלבום של זפלין את הכי אוהבת? איזה עוד מוזיקה את שומעת? ואני כבר שלא כל מה שכתוב בעיתון הוא אמת...

Rusty Cage

New member
תודה=]

אז אממ...קוראים לי טליה, אלבום אהוב של זפלין-הרביעי.או השלישי.או השני. קשה לבחור חחח
אבל בכל זאת נראה לי שהרביעי... חוץ מזפלין שומעת המון גראנג',אלטרנטיב,מטאל,פרוגרסיב,טיפה פאנק... קיצר כמעט כל סוגי הרוק=] ובזמן האחרון אני חורשת על פיית' נו מור,פיקסיס,סמאשינג פאמפקינס ופינק פלויד...

jimorrison

New member
אממממ לא

הגרופית שהייתה בת 14 היא הגרופית של ג'ימי...ואיך את יודעת שהם היו מסטולים תחת אה?!

למעלה