a.j. =- ?

• פותח הנושא m131
  • פורסם בתאריך

NarihS

New member
זה נראה כאילו היא באה לנשק

את סנופ דוגי דוג הזה..

hadasrulez

New member
ראיתי תקטע הזה שהיא באה לנשק אותו

בטקס.. היא נתנה לו נשיקה בגלל שהוא אמר לה שאף פעם לא הייתה לו נשיקה ראשונה אז היא עשתה "אווו" ונתנה לו נשיקה בלחי
והנה התמונה...

sivanick

New member
אז זאת התמונה?

כי זו הייתה סתם נשיקה תמימה על הלחי...ובגלל שסנופ ביקש =)

NarihS

New member
לאאאא... זאת לא הייתה התמונה

פאריס הייתה בצד ימין של התמונה אני זוכרת את זה טוב מאוד.. וואי חבל שאין איזשהי דרך להראות לכן את התמונה.. אוף..

NarihS

New member
הנה התמונה!!!!!

ופאריס לא מנשקת אותו!!!! זה סתם נשיקה על הלחי! לא שום דבר אחר!!! אבל בכללי, זה מגעיל בכלל איך אפשר לנשק את היצור הזה? איך היא מסוגלת? איכס...
אפילו לצערי בריטני בקליפ החדש שלה התנשקה איתו... מה עובר עליהן??

NarihS

New member
את צוחקת?

איך אפשר לנשק את הדבר הזה?? וטוב פה היא לא ממש מנשקת אותו כי לא מצאתי את התמונה, אבל זה הכי קרוב שיש..

NarihS

New member
חחחחחח סיוני חחח

איזה יציאה הייתה לך חחחחחח יפה שאת יודעת איך כלב עושה! ילדה גדולה! חחחחחח וואי ממש קרעת אותי עכשיו חחחח
את יודעת גם איך עושה חתול? חחח

backstreet girl

New member
כן אני יודעת שהוא אנס ילדה בת 12

אבל אני עדיין חושבת שהוא חתיך!!! לא אמרתי כלום על האופי שלו!!!ובקשר לכישרון!!! לא שמעתי הרבה שירים שלו ואת אלה ששמעתי אני לא כ"כ זוכרת!!! אני כבר אראה את אאוטרג'ס של בריטני!!!

NarihS

New member
הוא אנס ילדה??? איך לא ידעתי את

זה??? וואי איזה בנאדם סתום לגמרי, ועוד בריטני עושה איתו קליפ???? איכס!! ועוד לנשק אותו?? גועל נפש!!!! איך אפשר לעשות דבר כזה??

backstreet girl

New member
הוא עשה דבר שפל!!! מעשה חולני!!!!

ובגלל זה יש לו תיק המשטרה!!!! הוא הלך לבית משפט ובסוף החליטו לא לעצור אותו כי הוא מפורסם וזה יפגע בקריירה שלו (דפוקים)!!! הוא בן אדם לא שפוי!!! הוא בן אדם חולני!!! הוא מגעיל!!! אני עדיין חושבת שהוא חתיך!!!

backstreet girl

New member
מנצלת את השירשור לומר ששמתי

תמונה (יותר נכון כמה תמונות במסגרת אחת)... של אייג'יי... לכו לראות... אילו תמונות מה זה מגניבות.....

למעלה