A House Divided.
13X13

DeepThoughts

New member
A House Divided. ../images/Emo58.gif13X13

Divisions abound in the ER as the aftermath of Luka’s and Pratt’s actions are felt. A patient’s call creates friction between Luka and Abby. A contentious family case leads Gates and Ray differ over treatment of one child, while Luka and Abby clash when she needs help with the other. An unauthorized phone call has serious implications for Pratt. Ben takes things to the next level with Sam, but Sam’s cautious, and Ray wonders if he’s lost his chance with Neela. S13E13 יש וידיאו ב tv.com וגם מה שפורסם בyoutube.com כן, קארי עוזבת :(

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif

קליפהאנגרס יש בשפע... (הפרק הבא ב 1/2) קארי עזבה סופית. ריי נאבק עם עצמו ובנילה וגייטס. מג איבדה את ההכרה כששרה איתה. פראט נעצר, לוקה בדרך לשחרר אותו. אלכס פירומן ומצית את הבית אדי הוא אבא של אבי אבי וג'ו מגיעים הביתה ואיימס על הספה.

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif די לסטלנות!!!!!

הקטע עם המיכל חמצן לא היה היום הראשון של לוקה!!!!!!!!!!! זה היה הפרק הראשון שלו אבל לא היום הראשון!! ואיזה שטן הילד הזה! נראה לי הוא תינוקה של רוזמרי ולמה נילה סתומה למה?

DeepThoughts

New member
ועוד משהו

לוקה יוצא מהבית חולים בשביל לשחרר את פראט, הוא פוגש את קארי וכו' ואז הוא פונה לחזור לבית חולים.. זה סטלנות של הבמאי..! http://www.youtube.com/watch?v=H6Gt884DdGQ

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gifתגובה לפרק

בכללי פרק נחמד, אבל הילד הזה, באמת יש בו משהו שטני. במקרה היום ראיתי "דקסטר" וזה הילד שמשחק אותו כשהו היה צעיר אז אולי זה קשור. הרבה קליףהאנגרז, כמובן שאני הכי מחכה לראות מה יקרה עם אבי-ג'ו-איימס-לוקה, וגם אם ניא תעשה משהו בקשר לאבא שלה. יש פרק שבוע הבא?

רותם83

New member
תגובה

לדעתי פרק מעולה.... אבל אני מכורה כל הפרקים נראים לי מעולים!!!!!

Musi© Gi®l

New member
לא. 2 האחרונים באמת היו טובים.

השלמתי רק היום . אבל ממש אהבתי. גם 12 וגם 13. ונגמר ממש מתח. מחכה בקוצר רוח לעוד שבועיים.

נועה167

New member
תגובה(עדיף מאוחר מאשר לעולם לא!)|ספ

כן כן רק עכשיו ראיתי את הפרק.. וגם את הפרק הקודם! דיילי לגמרי אבל בקטנה עכשיו גם ככה צריך לחכות שבועיים לפרק. אז מה היה? אמממ קרי עוזבת! עצוב אבל אפשר להגיד שזה צפוי... היא הכי ותיקה שם כרגע וזה היה צפוי להגיע... אבל באמת חבל :( אמנם בהתחלה שהיא באה היא הייתה "הרעה" אבל עם הזמן ראו שהיא ממש סבבה. אתגעגע! נילה-גייטס-והבלונדיות. לא ברור לי למה נילה כ"כ מהר סלחה לו כי הם איך שהם התנהגו אליה היה מגעיל והוא בקושי הגן עליה... זה היה מעצבן. עכשיו אני כבר מבולבלת עם הסיפורים ובאיזה פרק זה היה אבל הסיפור עם האישה שקרי טיפלה בה (אה בפרק 12) היה עצוב :/ כשקרי ניפרדה מאבי... קטע יפה, רק מה שאבי אמרה היה נשמע מוכר.. כאילו מישהו אמר את זה פעם חח הפרק הבא נראה לי הולך להיות טוב.. מענין מה יקרה עם אבי-לוקה-איימס וגם עם השרפה... נחכה שבועיים......

למעלה