A Horrible Day

basket case

New member
A Horrible Day../images/Emo122.gif

היה לי יום כ"כ רע, זה פשוט לא ייאמן. זה התחיל ב7:30 בבוקר. קמתי עם הנגאובר עצבני, שליווה אותי כל היום, כתוצאה מעודף האלכוהול של אתמול. זה המשיך בשיחת טלפון עם החבר, שממש ממש עצבן אותי, והוא לא בבית עד שבוע הבא כך שאין לי הזדמנות לדבר איתו על זה פנים אל פנים. אח"כ היו כמה מריבות עם ההורים ו"תקלים" מעצבנים למיניהם. בערב, יצאתי למועדון. האוטו נתקע, לא התניע, וחשבנו שזה המצבר. נלחצתי בטירוף. התחלתי לשאול אנשים אם יש להם כבלים (לא מצאת אצלי) ולאף אחד לא היה. בסופו של דבר התברר שיש לי כבלים באוטו... חיברנו אותם למצבר של מכונית אחרת, אבל עדיין הייתה בעיה - הקוד לא עבד (יש קוד כזה שצריך להכניס בשביל המנוע, אי אפשר להתניע בלעדיו.). בקיצור, הייתי כולי בלחץ. בסופו של דבר, התקשרתי למוקד מקרה חירום (לקח לי זמן עד שהבנתי שיש אפשרות כזו..
), החליפו לי את הקוד, והעניין הסתדר. בין לבין, התכתבתי עם החבר בפלאפון, והוא הצליח לעצבן אותי עוד יותר. הייתי כולי מבואסת ומצוברחת, וכל הזמן נדנדתי לחברתי שנלך כבר. בסוף הלכנו, ויותר מאוחר כמעט דפקתי את האוטו 3 פעמים..
וגם בקושי הצלחתי להחנות את האוטו (אני גרועה בחניות), כך שכרגע האוטו מוחנה בצורה עקומה וגרועה ביותר, וזה אחרי שכמעט דפקתי את האוטו שליד. היה איזה שלב שפשוט הרגשתי כ"כ מיואשת ומדוכאת, פשוט התחלתי לבכות.. ועכשיו גם נזכרתי ששכחתי להחזיר את הקלטת לבלוקבאסטר, מה שאומר - קנס של 23 ש"ח.. אז זהו, אני עכשיו כולי מדוכאת ועצבנית, פוחדת ממה עוד עלול לקרות... אני יודעת שזה "צרות של עשירים", אבל אני פשוט כולי בבעסה.. סתם רציתי לשתף אתכם.

nutmeg

New member
יום גרוע

הופך לכזה על ידי כך שאת מחליטה לקחת את הדברים גרוע... ואלכוהול לא עוזר. נשמע לי שמהבוקר היית קרבית וכל מי שעבר לידך עצבן אותך, כי את היית מעוצבנת גם קודם, בלי קשר אליהם. בפעם הבאה, ביום כזה שבי בבית, סגרי את הטלפון וטפלי בעצמך.

basket case

New member
../images/Emo13.gif

אז קודם כל, האלכוהול זה מאתמול (היום נהגתי... אם שותים לא נוהגים), והיום נשאתי בתוצאותיו. ודווקא נראה לי שכשמבואסים הפתרון הוא לא להסתגר בחדר ולרחם על עצמך, אלא לצאת.. לבלות.. להשתחרר ולשכוח מהכל לזמן מה..

nutmeg

New member
איפה כתבתי

להסתגר ולרחם על עצמך? קראי שוב. מעניין שזו הפרשנות שבחרת לתת למילים שכתבתי. כשנמצאים במצב סוער ורוגזני ויוצאים לבלות כדי לשכוח - הפלא ופלא הרוגזנות יוצאת איתך לבלות ולא נותנת לך לשכוח. למדי לטפל בעצמך (לא לרחם על עצמך). למדי להירגע, להוריד הילוך, להתכנס אל תוך עצמך ולמצוא שקט, לעשות סדר במחשבות, לשמוע מוסיקה שעושה לך טוב. למדי לשתוק ולהקשיב לעצמך לא רק לדבר ולהוציא את מה שיש לך בראש החוצה לפני שחשבת עליו. למדי להיות גם לבד עם עצמך וליהנות. המחשבה הזו "אם רע לי, אחפש בחוץ עזרה" לפני שבדקת את האפשרויות לעזור לעצמך בפנים, מביאה אותך למלא כל רגע פנוי באיזו פעילות חיצונית ובכך את רק מתרחקת מעצמך. את הופכת לעצבנית ועצובה וכל דבר טפשי הופך לך את היום כי לא באמת הקשבת לצרכים שלך. סתמת להם את הפה.

basket case

New member
../images/Emo35.gif

כיצד אעזור לעצמי? קשה לי להיות עם עצמי זמן ממושך וליהנות, מהר מאוד אני מתחילה להעלות מחשבות מטורפות, פרנואידיות, להשצגע ולהשתעמם... איך אקשיב ואתקרב לעצמי?

zimes

New member
חפשי את הדרך הפרטית שלך

אין פה מתכונים - כל אחד ומה שהו איודע/אוהב/יכול. מה עושים כשלבד? לכתוב, לצייר, לבהות, לקרוא, לחשוב את המחשבות הפרנואידיות עד הסוף, לשמוע מוסיקה באמבטיה, לישון.... אלה רעיונות שעולים לי עכשיו, לא כולם מתאימים לי. לא כולם מתאימים לך.

zimes

New member
למה, למה את צריכה לענות

*לי* על שאלות שלא שאלתי? מקרה-סל, אני אלופה בלדחות התיחסות רצינית לעצמי. אני יכולה להסתובב כמה ימים עם איכסה על הנשמה, כאב ראש מהצטברות של בכי שלא יוצא וכו'. רק אחרי שהכל יוצא בשקט, ביבת, לבד או עם אדם קרוב אחד - העולם (ואתו המחשבה שלי) פתאום מתבהרים. עם השנים, למדתי לעצור כדי להתפרק כמה מוקדם שאני יכולה. (ולפעמים אני שוכחת, ונטמג מזכירה...) נסי ותהני!

למעלה