a-ha! I'm back, guys

החיבור

New member
a-ha! I'm back, guys

טוב, תמיד כיף לחזור הביתה, בעיקר אחרי tour בן חודש שכולו funk. הטיול שלי התחיל בהופעה של ג'ורג' קלינטון (לוס אנג'לס), הופעה של the time + חימום של שעה וחצי (!) של לארי גראהאם והופעת אורח קצרצרה של פרינס (מלון ריו, לאס וגאס), המשיך בהופעה המפורסמת, שופעת הקאברים ו - tamar וכן היקרה להחריד של פרינס במועדון הקטנטן (עדיין, לאס וגאס), ואז המשיך לג'יימס בראון, סאייאן סופה קרו, ההופעה של פרינס בבראיינט פארק (עבור תכנית הטלויזיה GMA) וארית'ה פרנקלין (ניו יורק). התגעגעתי. היה טוב, טוב שהיה. אוסיף רשמים וסריקות בהקדם.

HeavenlyB

New member
אני מקנא

אבל אני שמח שחזרת
נשמע כמו טיול חלומי. יש איזה סיכוי לרשמים מההופעות? (אחרי שתנוחי, כמובן
)

החיבור

New member
../images/Emo46.gif איזה עצבים!!! ../images/Emo46.gif

מערכת תפוז מאכזבת, כהרגלה... אני מצטערת, אני לא מצליחה להעלות את הקבצים שלי. עזרה תתקבל בברכה, אם למישהו יש מושג איך לצרף תמונות (עכשיו, אחרי שכל העלאת תמונה עוברת דרך "העולם שלי" או מה שהקקה הזה לא יהיה). בכל אופן, ונכון לעכשיו, אני משתמשת בשרת חיצוני לאחסון תמונות. סליחה על הטירטור. התמונה הראשונה היא של מפרט הגיטרה של מיודענו, שמישהו השיג עבורי במסגרת ההופעה ב - BUTTER שלו, ניו יורק + השרשרת המקסימה שמלווה אותי כבר.... המממ, 14 שנה? אגב, אותו ה"מישהו", הוא איש שנתקלתי בו במקום עבודתו. חנות דיסקים ותקליטים יד-שניה אי שם באיסט ווילג'. הוא היה חלק מפמליית פרינס בשנות ה - 80' ואף מתפעל רדיו פרינס אינטרנטי, הטומן בחובו מגוון בוטלגים והקלטות נדירות. אפרסם את הלינק לרדיו הנ"ל במהרה.

החיבור

New member
עוד

התמונה השניה, היא של כרטיס הכניסה שלי להופעת הFאנק הטובה מכולן שהיה לי המזל להיות נוכחת בה. אני מצטערת, אבל לא היתה איתי מצלמה במהלך הטיול, אז תסתפקו בעדויות לכך שהייתי במקומות שבהם הייתי, OK?

החיבור

New member
טרם סיימתי

התמונה השלישית היא מהופעה בניו יורק... נחשו של מי? נכון, גמד אחר, שעלה לבמה עטוי חליפת נצנצים אדומה, מגובה בחמש זמרות ליווי, שתי (!) מערכות תופים, ארבעה נגני כלי נשיפה ועוד. תענוג אמיתי.

החיבור

New member
it ain't over

until the fat lady sings. אחחח, האפולו ת'יאטר... איזה חלום. איזה סאונד משובח!!! ארבע זמרות ליווי, פסנתר, מוג, קלידים, פרקשניסט+קונגאס, מתופף, שישה (!) נשפנים, גיטריסט, באסיסט ו.... אחד Reverend Al Sharpton, שעלה לבמה ודפק ריקודים נוסח ג'יימס בראון, כאילו אין מחר. R-E-S-P-E-C-T פתח את המופע, The Greatest Love היה ההדרן, והשיא של אמצע המופע היה מבחינתי... Rock Steady. איזה ביצוע מעולה!

החיבור

New member
ובאשר לפרינס

ובכן, אני נותנת לכם להמתין קמעה - אני עדיין בחיפוש אחר הכרטיסים להופעה שלו ושל The Time בווגאס. מישהו יכול לבוא לעזור לי לחפש אותם? אני ממש מתוסכלת מזה שאני לא מוצאת *דווקא* אותם
בינתיים, אני אשאיר אתכם עם תמונה של קעקוע חדש למדי (נחשו של מי!). מישהו רוצה לנחש מאיזה שיר לקוח המשפט הנ"ל?

החיבור

New member
וזאת...

אני. נעים מאוד.
סתם, שתדעו לזהות אותי במסיבת פרינס המתקרבת אלינו לטובה (טפו-טפו-טפו! כן יהי רצון! אמן
וכו'...)

החיבור

New member
מצאתי!!!!

הנה הכרטיס מההופעה של The Time בווגאס (+ חימום של שעה וחצי של לארי גראהם, שכולנו נחרדנו לחזות בו מבצע פעלולי dirty mind על הגיטרה). שימו לב לחתימה שפיטר (ידיד שגר בווגאס, חבר HQ) השיג לי בלובי של המלון, בזמן שאני נחרדתי מביצועי האוננות של לארי גראהם על הבמה. וזו, ההוכחה לכך שאכן ראיתי את ההופעה הראשונה בחיי של פרינס, בווגאס.

HeavenlyB

New member
אני חושב

שאת עברת חוויה שאין הרבה דברים בחיים שמתקרבים לה. טוב לראות שכל הגדולים עדיין מופיעים ועדיין יכולים להרשים יותר מרוב האומנים של היום. והקעקוע, זה לא מ- Eye No?

החיבור

New member
U dont NO

LOL, כפרעליך, אריאל... אם *אתה* לא תדע - מי ידע?!?!!? קדימה, מותק - תתאמץ טיפה ותראה שאתה יודע מאיזה שיר super-funky המשפט הזה לקוח. ותודה על הפירגון. מעריכה מאוד.

HeavenlyB

New member
Lady Cab Driver

פשוט זכרתי שזה נגמר ב-I Know אז מיד קפץ לי השיר הזה. אלף סליחות

HeavenlyB

New member
אני אזכור לך את זה

כדאי מאוד שתביאי את הסימנייה למסיבה

למעלה