A Glitch in the Matrix

CaptainOok

New member
A Glitch in the Matrix ../images/Emo2.gif

נכון באנטרפרייז ט'פול כל הזמן מתלוננת שהיא לא מבינה את האובססיה של בני האדם עם חיות מחמד? אז בפרק של TOS שנקרא "Journey to Babel" מוזכר שכשספוק היה ילד, היתה לו חית מחמד! זו היתה חיה וולקנית הנקראת sehlat ודומה לדובי קטן עם ציפורניים כאלה חדות או משהו. בפרק "Yesteryear" של הסדרה המצויירת גם רואים אותו! מישהו רוצה לזרוק תיאוריה? או שפשוט נקבע שוב שהמפיקים מטומטמים?

טפאל

New member
לספוק היה משהו כמו דובון (סאלט)

והוא אמר למקוי שדובי אצלהם זה משהו בגובה שלושה מטר עם ציפורניים ושניים חדות

אה-הא!!

אם זכרוני אינו מטעני- ספוק הוא חצי אנושי! הוא הבן של סארק (הוולקני) ו........ נו, איך קראו לאישתו הראשונה? כרגע אני זוכרת רק את פרין, השניה. זה יכול להיחשב נסיבה מקלה בייחסו של ספוק לדובי הקטן שלו...
חוץ מזה, זכרו מה אמרה ג'דזיה דקס: (אמנם נאמר על הקלינגונים, אבל תקף גם לגבי כל הגזעים, לדעתי. צר לי, אבל אין לי כוח לאיית הכל באנגלית. קבלו בתרגום חופשי...) "הקלינגונים הם גזע רב גוני ככל גזע אחר, מקצתם חזקים ומקצתם חלשים...." בקשר למפיקים המטומטמים.... של מי בעצם האחריות?... מפיק נראה לי מי שמטפל בכל האדמיניסטרציה שמסביב לכתיבת פרק והפקתו, אני חושבת שמי שאחראי לפערי מידע שונים ומשונים אלה דווקא התסריטאים.... לא?

ייתכן שבתקופת ספוק היו אהממ

השפעות תרבותיות הדדיות בין בני אדם ווולקנים. ילד וולקני שראה חיות מחמד אצל החברים מהגן עשה לאמא "אני גם רוצה" וכו'.

HyperNovA

New member
אולי....

אולי הופיע AGENT במטריצה ??
??? למה אתם לא צוחקים ??...

למעלה