A damn big book for a damn big heroes
אז מי שלא מכיר...
פיירפליי זו סדרה גאונית בכיכובו של לא אחר אלא ניית'ן פיליון. רובכם מכירים אותו כקאסל. אבל לפני שהוא היה קאסל, הוא היה קפטן מלקולם ריינולדס
שחרש בספינתו הרעועה אך המעולה "סרניטי" את רחבי הגלקסיה, מלווה בצוותו הנאמן
.
יוצר הסדרה הוא ג'וס ווידון (באפי מישהו?) והיא גאונית. באמת. זה השילוב המושלם בין העבר לעתיד, בין הומור לקדרות אפלה ובין שחקנים מבריקים וכתיבה נהדרת.
או בקיצור - חובה.
עכשיו לספר...
אעההה!! לנשום.
אז הספר מסמן את חגיגות העשור של הסדרה ואוסף בתוכו כל פיסת מידע אפשרית ולא אפשרית. ויש לי אותו!! הוא הגיע היום!!!!
נתחיל מהכריכה...
מכירים את זה שהכריכה מחוספסת כזאת והאותיות מוטבעות בה ויש לספר את הריח הזה שיש רק לספרים מעולים באמת?? אז ככה!!! יו... צמרמורות רק מלהחזיק אותו בידיים.
ובפנים...
לא זה אין לתאר מה שהולך בפנים... יש שם הכל!!
יש תסריטים שלמים של פרקים!
יש ראיונות עם השחקנים והיוצרים!
יש תרשימי ספינות חלל ומפות של כוכבים!
יש ניתוחי דמויות וקווי עלילה!
יש את כל מה שאי פעם רציתם לדעת על האביזרים,ף התלבושות, כלי הנשק, התפאורה, המוזיקההה!!!
ויש תמונות! כל כך הרבה תמונות יפיפיות מהסדרה ושל הקאסט והסט והכל כל כך מושלם!
ואני מתה. באמת אבל...
אז מי שלא מכיר...
פיירפליי זו סדרה גאונית בכיכובו של לא אחר אלא ניית'ן פיליון. רובכם מכירים אותו כקאסל. אבל לפני שהוא היה קאסל, הוא היה קפטן מלקולם ריינולדס
יוצר הסדרה הוא ג'וס ווידון (באפי מישהו?) והיא גאונית. באמת. זה השילוב המושלם בין העבר לעתיד, בין הומור לקדרות אפלה ובין שחקנים מבריקים וכתיבה נהדרת.
או בקיצור - חובה.
עכשיו לספר...
אעההה!! לנשום.
אז הספר מסמן את חגיגות העשור של הסדרה ואוסף בתוכו כל פיסת מידע אפשרית ולא אפשרית. ויש לי אותו!! הוא הגיע היום!!!!
נתחיל מהכריכה...
מכירים את זה שהכריכה מחוספסת כזאת והאותיות מוטבעות בה ויש לספר את הריח הזה שיש רק לספרים מעולים באמת?? אז ככה!!! יו... צמרמורות רק מלהחזיק אותו בידיים.
ובפנים...
לא זה אין לתאר מה שהולך בפנים... יש שם הכל!!
יש תסריטים שלמים של פרקים!
יש ראיונות עם השחקנים והיוצרים!
יש תרשימי ספינות חלל ומפות של כוכבים!
יש ניתוחי דמויות וקווי עלילה!
יש את כל מה שאי פעם רציתם לדעת על האביזרים,ף התלבושות, כלי הנשק, התפאורה, המוזיקההה!!!
ויש תמונות! כל כך הרבה תמונות יפיפיות מהסדרה ושל הקאסט והסט והכל כל כך מושלם!
ואני מתה. באמת אבל...