a busy day

kit k@t

New member
a busy day

i'm sick, i made 30$ doing absolutly nothing, and even though we broke up 9 months ago my idiotic ex ex b/f is still annoying me. on monday im not going to school. after living 13 years in Israel i find it hard to go to school on yom kippur... does anyone have a gun i can use (for once not on myself...)? kat

feeler

New member
יש לך בצפר ביום כיפור?

לנו יש חופש... ולא, זה לא בצפר יהודי, זה בצפר ציבורי לחלוטין...

kit k@t

New member
I live in Oceanside,

on a good day we have about 100 Jews at school. There is no reason in the world why the other 2600 should have a free day on this day. I am not going, I think I'll go look for some stuff for my room that I need... Lala, I emailed my ex again.... Gosh, my life are so much fun...
kat

האוכלת

New member
יש לנו.. אבל זה לא אומר שאני הולכת!

הביצפר הוא ביצפר "בינלאומי" ונותן לכול תלמידים לא מברזיל לא לבוא לביצפר בחגים שלו.. לפי דעתי זה דפוק - גם אם לא היו נותנים לא היתי באה..

אני זוכרת שאצלנו

אף פעם לא הייתי הולכת לבי"ס, כי יום כיפור וזה מוצדק. גם ככה חצי בי"ס לא היה בא.... והשנה אם לא היה לי פיסיקה גם לא הייתי הולכת לאוני', אבל העתיד שלי תלוי בזה אז אלוהים יסלח לי.

EROTOMANIA

New member
......

הייתי בטוחה שהיום זה יום כיפור Oo. נו טוב... איבדתי תחושת זמן לגמרי, מבחינתי אם לא היו אומרים לי שמחר זה יום כיפור לא הייתי שמה לב בכלל.. אקסים מרגיזים. שלי עדיין נותן לי מבטים מוזרים. כאילו הוא מצפה שאני אבוא לדבר איתו או משהו.. לכי תביני אותם :\

למעלה