A brand old Naal

נעל

New member
A brand old Naal

לנעל יצא אתמול לעיין בכמה מההודעות הישנות שהיא כתבה (שרבים מהכותבים צעירים מכדי לזכור), לאור הכרזתו של ערן על תחילת החיפוש אחר 10 אבני היסוד של הפורום, אלו שמחזיקות אותו בבסיס (בלשון הצנזור) ומחזיקות את נעל עדיין מאוהבת בפורום. אותה הכרזה, שלאורה קראה נעל את ההודעות, ואלו גרמו לה לחזור ולהסתכל על ההווה באור חדש-ישן, שינתה בה משהו פתאום. השתיקה האחרונה של נעל החלה להעיק עליה מאוד בימים אלה. היא החלה לחוש שאין מקום בפורום של היום להודעות כמו שנעל נהגה לפרסם, אך לאחר ששקעה מחדש באוירת הדיונים של פעם וטבעה באופן סופני בנוסטלגיה, התעוררה בה תחושה חדשה, פרץ חדש ועצום של אנרגיה לחזור ולעשות מה שהיא כל כך אוהבת. אז כבו את הפלאפונים, סיגרו את האודיגו, ה-ICQ, נתקו את מכשירי הטלפון, כבו את האורות.... כי נעל הולכת לישון!! נעל ;-)

נעל, אתה לא הולך לישון.

אני מתקשרת אליך עכשיו וגוררת אותך לרוקי, ויהי מה!!! וכן יש לי את הטלפון שלך!!! ולא אני לא מפחדת להתקשר!!!

flowr..

New member
גם אחותי

הולכת לזה היום... מה באמת בדיוק ההבדל בין המופע האינטראקטיבי לסרט הרגיל?

יש קאסט

שמשחק בנוסף לסרט המוקרן מאחור, ויש גם הערות במהלך הסרט, וזורקים אורז (זה כאב!!!) ושופכים מים (זה היה מרטיב!!!) ויש אורגיה על הבמה וכאלה בלה בלה בלה. נעל יוכל להגיד לטובתי (?) שלפי מה שהוא ראה אני הייתי *מאד* ברוח הסרט עם זה שישב לידי :)

למעלה