A bit of appetizers
|*

atzmony

New member
A bit of appetizers ../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|*

The movie(dinner) will follow later
שחר וויג

atzmony

New member
The movie ../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

The Stars:שחר וויג שחר גייגר ואנוכי (according to takeoffs) Material:שחר וויג Edditor: atzmony Date: 2004 August reMarks:My first "Kinnereth effect" j I put lots of effort&time in editing it. So Please do download it even that its big file Thanks and Enjoy

shanivya

New member
אהבתי!!! דרמה,.... ../images/Emo8.gif

מתח, עלילה, סוף טוב....ממש כמו בסרט בערבית של יום שישי... אני כבר מסתכל אחרת על החיים...

הזיו

New member
יפה - המוהיקני האחרון... ../images/Emo66.gif

הנה עוד שני מוהיקנים - יובל וערן בתבור - למי שלא הצליח להוריד בפעם הקודמת. תודה לעצמוני על רעיון ה-you send it, כל הזכויות שמורות לך.

y a n i v 1

New member
זיו איך אני מוסיף פה קובץ?

ועד איזה גודל של קובץ אפשר לשלוח?

הזיו

New member
יניב, הכנס לאתר הבא...

גודל הקובץ עד 1gb אבל ההעלאה לשם לוקחת די הרבה זמן. http://www.yousendit.com

שחר ויג

New member
עצמון עצמון

מתחשב כמו תמיד .) יצא ענק ויש עתיד " אני בטלפון עם הוליווד(יותר סביר בוליווד)" חתכת את המקומות שהיו מזכים אותי ואת גייגר בנחת לשונו של חגי ואפילו סחטת מחמאה , אני חושב שמחלקת ההסברה של ממשלת ישראל כבר בחיפושים אחרי כשרון שכזה כבר שנים. ובקשר לאתמול...טסתי גם טסתי ואפילו בצעתי חילוץ שלא היה מבזה את גייגר יקירנו..משדה נחיתה עד למעל העמדה ובגירוד רכס שלא היה מבייש כלב עם פרעושים. שוקראן יה עיני

חגי

New member
הנחיתות היו יפות והפתיעו לטובה

המבחן האמיתי הוא כמובן ברוח אפס , אבל ראינו כבר חברים טובים שהצליחו להתרסק גם ברוח יציבה של 15-20 קמש בנחיתה. בהמראות לא ממש ראינו את הראשון. השני המריא בסדר אבל השלישי עשה את זה הכי נכון תוך שליטה מלאה על מצב האף גם לנוכח הרוח החזקה.

atzmony

New member
thanx for the compliment

My instructor here always taught me that one of the most important thing in takeoffs is the speed ...if u have speed u can correct mistakes About the first takeoff it was my mistake when I edit it (sorry Shahar) But he was just flew like a missile he didn't had a chance against the wind

לא מסכים לגבי שני ההמראות הראשונות

אומנם לא ממש רואים את ההמראה הראשונה אבל רואים זווית אף ואת ההתקדמות או בעצם אי התקדמות ביחס לקרקע מנקודת ההמראה. מה שרואים,בהמראה השניה בכל אופן זה שינוי זווית האף בתחילת הריצה,בהמראה עם רוח חזקה(מעל 15-20) צריך להקפיד על 3 דברים: 1: לוודא שאתה יכול לעמוד ללא עזרה עם הגלשן. 2:ובעיקר ביצוע ההמראה-בזמן עמידה לקראת ההמראה אנחנו קובעים זווית אף מסויימת(נמוכה מן הסתם)ברוח חזקה העילוי גדל וכך גם המלחמה שלנו לשמור על זווית האף,הבעיה מתחילה בעת ביצוע "ריצת" ההמראה ובנקודה הזאת חשוב להקפיד על טכניקה ולא על איך אני מבצע ריצה מהירה בהמראה. מה שקורה בפועל בהמראה(לא נכונה): זה המעבר משמירת זווית אף ע"י כוח הזרוע בזמן העמידה לבין שמירת\הורדת זווית אף ע"י מעבר למשיכה מהרצועה, מכוון שיש חופש מסוים ברצועה המעבר בין לבין(בטכניקה לא נכונה)יוצר עליה בזווית האף. קצת קשה לי לתאר את השיטה מכוון שמדובר פה בעיקר באחיזה נכונה,(אשמח להראות בשטח למי שירצה)אבל העיקרון ברור,חייבים לשמור על זווית האף גם במעבר למשיכה מהרצועה. 3:כמובן להקפיד על המגבלות... אני לא יודע מי זה בתמונה אבל אם בעסתי אותך זה רק בגלל שחגי לא...
צ'טערת

David Gerby

New member
גיא, תחקור קולע

כמו כן כל הכבוד ליובל על ההשקעה בסרטון וגם על ההמראה! אם תשימו לב בהמראה השנייה הגולש עוזב את המשולש, מחליף את האחיזה ל"כוס מים" ומזנק החוצה מייד כשמתפנה העמדה מאנשים. אצל יובל לעומת זאת הריצה מתבצעת עם אותה אחיזה כשזה מאפשר לו לבצע המראה יותר נשלטת ובמיוחד ברוח חזקה. עוד הערה כללית, אני מוכן לחתום שאף אחד לא בדק את עצמת הרוח לפני ההמראה, ואם כן אז בטוח שהיא לא במגבלות של דרגה 2.

shanivya

New member
אני חושב שמדובר בטרנד נהדר....

להעלת סרטונים לרשת... לנתח יחדיו (בשאיפה ללא אלימות) ולחלוק את הידע שאנשים מחזיקים....

shlomi toples

New member
יופי של סרטון

המראה אחרונה ממש מושלמת בשניה מצטרף לדודו וגיא. הנחיתות יפות... תמשיכו ככה זה יותר בריא .זול .ומאריך את הפעילות בספורט

atzmony

New member
First thanx

About the wind speed : I agree with you that If we Have checked the speed probably it've been to strong for the official level 2 but I must say that in a way we all felt comfortable to start even that it was strong
hopefully I'll have rank 3 this summer

למעלה