^__________^

sapir aloud555

New member
^__________^

מכירות של ISBY נכון לעכשיו דרך חברות שמפיצות סינגלים- WOOLIES 1. Girls Aloud 2. Lemar 3. JoJo 4. McFly 5. Destiny's Child ASDA 1. Girls Aloud 2. U2 3. Lemar 4. Gwen 5. 411 TESCO 1. Girls Aloud בכל החברות הן מקום 1!
Yay מגיע להן כ"כ..! רוב הסיכויים שזה יישאר כך עד סוף השבוע, הן עוקפות את המקום ה2- מקפליי במעל 3000 עותקים, והמקום ה3 בכלל כבר בערך בהפרש של 4000.. אז יש להן סיכוי ענק למקום 1! וגם ביום שישי משודר הטקס של CIN, כך שזה יגדיל על בטוח את המכירות של הסינגל! מזל שהמצעד נסגר ביום ראשון :) 12 יום לWWTNS

ליאוריש

New member
כן אבל woolies ו-asda זה לא מכירות

זה predictions כי אני יודע שכל יום שני בבוקר שאין עוד מידע על המכירות כי הרי הסינגלים יוצאים רק בימי שני הם יוצאים עם המידע שתי החנויות הללו.... זה העובדים חושבים מה יהיה ביום ראשון אין שום מקור מוסמך לזה. ו-tesco זו חנות סופר מאוד קטנה שהיא רשת אבל לא מוכרת הרבה סינגלים כך המכירות החשובות הן בחנויות virgin, hmv, tower ועוד....לכן ברור שלפי המידוויקס הן 3k מעל מקפלייי שיירדו בטוח איזה מקום...לכן יש צורך לשמוח מהמידוויקס אבל שתי החנויות למעלה לא קשורות למידע אמיתי כרגע הן מתווספות בסוף עם המכירות האמיתיות ביום ראשון.

sapir aloud555

New member
אה..הבנתי עכשיו

אז ההערכות של 2 החברות האלו היו נכונות! ובHMV וVIRGIN הן מקום 1 לפי מה שקראתי באחד הפורומים..בקשר לTOWER אני לא יודעת.. כמעט בטוח שמקפליי ירדו איזה מקום, אז זה כבר אומר שהמקום ה1 כמעט שייך כבר להן..גם בגלל שכרגע אין איום על המקום ה1, אפילו לא מגוון, שציפתי ממנה שתכנס למקום 2 או אפילו תעקוף אותן בגלל כל הפורומו והema.. אז לפי המידווקס, השבוע הזה הוא דיי צפוי. לשמחתי..:]

ליאוריש

New member
בכלל גוון לא מהווה איום כרגע כי היא

ירדה ל-5 ולמאר עלה ל-4 כן גירלז אלאוד כרגע ב-1 עם הפרש לא קטן וזה טוב... ורק ליידע אותך אם זה מעניין אותך אותי זה כן מאוד לסינגל band aid-do they know it christams יש מכירות מוקדמות של 750K משהו מדהים אה? אני גם ארכוש את זה נראה לי עם האלבום של גירלז אלאוד החלטתי לקנות אותו הם יוצאים באותו יום. וגם אני אתרום לילדי אפריקה. זה עדכון Singles 01 Girls Aloud - I'll Stand By You 02 McFly - Room on the 3rd Floor 03 Destinys Child - Lose My Breath 04 Lemar - If There's Any Justice 05 Gwen Stefani - What You Waiting For 06 Eminem - Just Lose It ??? 07 U2 - Vertigo ??? 08 JoJo ft. Bow Wow - Baby It's You 09 Embrace - Ashes 10 Usher - Confessions II / My Boo ??? 12 White Stripes - Jolene Paul Weller - Thinking Of You 20 I Dream - feat. Frankie & Calvin - Dreaming

sapir aloud555

New member
איך זה יכול להיות!?!

750K זה דבר מדהים..ואלו רק מכירות מוקדמות! אני חושבת שהשיר הזה משעמם בטירוף..מה מוצאים בו כ"כ..חוץ מהאמנים המוערכים והטובים ששרים אותו אני לא מוצאת משהו אחר שטוב בו. אולי זה בגלל הגרסא ששמעתי..הגרסא שאלעד שם בקופסא דיי גרועה..אז כנראה זה לא יצא ממש טוב..אבל עדיין אני חושבת שזה לא שיר טוב בכלל.. תודה על עדכון המידווקס, כרגע בכלל אין לי דאגות! למה יש ליד אמנים מסויימים סימניי שאלה? חח.. וכל הכבוד על התרומה והכל..באמת כל הכבוד! ואני שמחה שהחלטת לרכוש את האלבום

למעלה