^_________^

^_________^

חיכיתן לזה, ציפיתן לזה, נשכתן כריות (
) מרוב מתח, ההיתן סנוביות, סירבתן לנחש, ובגלל זה, רק עכשיו אתן הולכות לגלות את זה.......:
הגמדות שלכן
גמד: - ענק: מיכל (מוא-נאמי) - תום רותי (אנג´ל פייר) - טל (אינויזבל טל) טל (טוליפ וונטס פיס - מיכל (מוא-נאמי) נועה (צ´וקלט גירל.) - שני יהלי (דרק יהלי.) - הדס (ברבורה.) - דליה טל (אינויזבל טל) - נועה עדי (אנג´ליק גירל.) - מיכל (בלינקי) רומי (ביזי) - יהלי חן (ברבי גירל.) - גל גל (ליפסטיק.) - מאיה מאיה (סופר גירל מאיה) - ליה שני (גברת פלפלת.) - טל (לוס) דנה (דנדוש 383.) - נוגה ענת (שבלולינה.) - ריין לי (קרייזי ביטץ´.) - ענת מיכל (בלינקי) - דניאל נוגה (נוגי ב) - דניאל (מי פוראבר.) - הדס יעל (בלאק אנד וויט.) - דנה ריין (לייק או פייר.) - לירי דליה (צו צאנג.) - רומי ליה (ליה אביב.) - לי לירי (נסטי גירל.) - יעל תום (טינקרבל.) - עדי טל (לוס) - חן
מקוות שנהנתן מהמשחק,
טל
ו
רותי
.

../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo171.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo68.gif

יש בכלל בנות שרוצות משחק חדש? הייתי מארגנת אבל אני נורא מפוזרת ועם אני אארגן מרוב הטיפשות שלי יצאו בנות בלי ענקים ובלי גמדים .

Invisible TaL

New member
הממ... לא כבר היינו אמורות לדעת...

מי הגמדה שלנו?!... אניוואי, תודה לטל ולרותי שאירגנו את המשחק!! היה ממש כיייייייף
למרות שלא נראה לי שכדאי נשחק שוב... בפעם השנייה כבר אין מה לעשות...

ויייייי!!../images/Emo106.gif

האמת נועו´ש... לא ידעתי שזו את !! ?? היית ברשימת החשודות שפירסתי אבל לא יותר מזה!! ברשימה היו יותר מ-5...!! ...so הצלחת! ולוסי- אני היית הגמדה שלך !! מפתיע נכון?! (מאד.......!) בכ"א (תתעלמו אני אוהבת להפוך כל משהו שהוא יתר ממילה לראשי תיבות ואם לא הבנתם- תכתבו ואני אפרש !) היה אחלה משחק !!

למעלה