___

karinnnnn

New member
___

דרוש\ה תיכוניסט\ית: דרוש\ה עוזר\ת במזכירות בית הספר לשעות אחר הצהריים , לא דרוש נסיון קודם. (מספר משמרות גמיש) . בית הספר ממוקדם ברעננה , לכן ישנו יתרון למגורים בשרון. לפרטים נוספים והגשת מועמדות - [email protected] יום טוב לכולם.

cheshire catz

New member
../images/Emo207.gif advanced technique for...

המורה שלי הציע לי לקנות את הספר הזה, סתם רציתי לדעת אם יש אנשים שלומדים איתו ואם כן..איך הוא?
תודה

GhostDrummer

New member
../images/Emo45.gif אני משתמש בו.

מבחינתי ספר מעולה. קורע אותך ברמות מטורפות מבחינת קורדינציה. נותן לך משהו לחשוב עליו. יש אנשים שאומרים שהספר הזה לא טוב, שהוא פוגע באיזשהו ערך ריתמי אבל אני לא זוכר מה. שמעתי את זה מרוני הולן וגם נראה לי שיש אחד בפורום שיכול להסביר למה (עמרי?).

ארתור ב

New member
ספר מעולה!

סיימתי את כולו דיי מזמן. הספר שיפר אותי בסווינג ברמות. ממליץ בחום!

Gutterball

New member
אפרופו הספר הזה - שאלה לגביו

הסווינג שם הרי כתוב כדוטד נוטס ולא כטריולות [כמו שסווינג בדרך-כלל מנוגן למיטב ידיעתי], ולכן העולה השאלה: כאשר הקטעים של יד שמאל [או רגל ימין לאותו עניין] כתובים לא בדוטד אלא כשמיניות רגילות, איך אני מפרש אותם לטריולות? תהיתי אם גם לך צצה הבעיה הזאת [אם הבנתם אותי בכלל P:]...

GhostDrummer

New member
אתה לא מפרש אותם כטריולות.

אתם מפרש אותם כמו שהם כתובים. ובטח יש לך הפסקה עם דוטד נוט איפה שהו לפני ולא שמת לב.

ארתור ב

New member
כל הקטע זה לנגן אותם כמו שמיניות

רגילות. זה קשה בהתחלה כי אתה "מערבב" סווינג, שהתנועה שלו זה טריאולות, יחד עם שמיניות רגילות. יוצא מעניין.

Drummer11

New member
הוא מסביר בהתחלת הספר

וחשוב לקרוא...! שבמהירויות גבוהות זה הופך להשמע כמו סווינג

רמי האן

New member
כשתגמרו את הספר,

תהפכו אותו ותנגנו הכל מהסוף להתחלה. את כל התרגילים ניתן לבצע גם הפוך. אחר כך כל מה שכתוב ימין תנגנו בשמאל, ולהיפך. בהצלחה!

Gutterball

New member
אז בעצם...

יד ימין עושה סווינג רגיל [כטריאולות] ויד שמאל כשמיניות? מן 2 על 3 כזה? איך אני לעזאזל עושה את זה?!

GhostDrummer

New member
WTF?

תנגן מה שרשום לך. רשום לך דוטד נוטס, למה אתה מנגן טריולות? זה פיל אחר לגמרי.

Gutterball

New member
אה, אוקיי, עכשיו הבנתי

חשבתי פשוט שסווינג זה רק [או לפחות בעיקר] מנוגן כטריפלט ולא כדוטד [ואכן יש שם פרק של טריולות]. תודה על ההבהרה.

למעלה