בגרסאות הכוונה למבצעים שונים ^^;..
מ מותק13 New member 1/9/06 #7 ../images/Emo80.gifשלום^^ שוקווו $@%&^@!$^*^$#^^&&$$&*%$# [איזה שיר יש לך בחתימה?מוכר...]
N Nittle Grasper New member 1/9/06 #10 Can't Take My Eyes Off Of You שיר פרסומות קלאסי חח יש לזה איזה שמונים מיליון גרסאות, ומה-שמו <תהרגו אותי, שכחתי איך קוראים לו ._.> שר אותו בסרט "10 דברים שאני שונאת אצלך" אומשו כזה~^^ שיר חביב ^-^ ~סוף חפירה~
Can't Take My Eyes Off Of You שיר פרסומות קלאסי חח יש לזה איזה שמונים מיליון גרסאות, ומה-שמו <תהרגו אותי, שכחתי איך קוראים לו ._.> שר אותו בסרט "10 דברים שאני שונאת אצלך" אומשו כזה~^^ שיר חביב ^-^ ~סוף חפירה~
מ מותק13 New member 1/9/06 #13 ../images/Emo80.gifהו תודה^^ אבל אני עדיין לא זוכרת איך השיר הולך[מנגינה] אוווחחח פאקינג סניליות [יש לך שם יפה^^]
../images/Emo80.gifהו תודה^^ אבל אני עדיין לא זוכרת איך השיר הולך[מנגינה] אוווחחח פאקינג סניליות [יש לך שם יפה^^]
N Nittle Grasper New member 2/9/06 #17 ../images/Emo45.gif כמעט רק בשביל זה הורדתי תסרט ובגלל שהמובי מייקר החליט לא לעבוד, לא יכולתי להכין מזה קליפ או לחתוך את החלק שהוא שר את זה לקובץ יחיד ם;
../images/Emo45.gif כמעט רק בשביל זה הורדתי תסרט ובגלל שהמובי מייקר החליט לא לעבוד, לא יכולתי להכין מזה קליפ או לחתוך את החלק שהוא שר את זה לקובץ יחיד ם;
P P a p e r H e a r t New member 1/9/06 #12 ../images/Emo80.gif ברוך הבא ^^ שחר, בת 14 וחצי. השתלבות נעימה שתהיה לך <: