__חלום _ צלול_ מקולקל

YugiBoy

New member
__חלום _ צלול_ מקולקל

יצא לי לחלום חלומות צלולים כמה פעמים בחיים שלי.. בעיקרון זה תופס אותי לא מוכן פעם בכמה זמן.. כל כמה חודשים.... תמיד זה היה מעורפל ולא הייתי בטוח כמה זה צלול.. הפעם זה היה ממש צלול, ידעתי שאני חולם וניסתי לפעול בהתאם, ושוב קרה לי אותו הדבר. לא יכלתי כמעט לזוז, וכל מה שחשבתי עליו לא קרה. תמיד זה קורה לי.. אני לא רוצה להיכנס לחלומות צלולים בכוונה כי העסק דיי מפחיד אותי.. וכשזה קורה זה תמיד אותו סיפור... גם אם אני מצליח ללכת, כאילו יש איזשהו גוף שמשתלט עלי וכופה עלי ללכת בדרך מסוימת, ופעם כשעפתי, לא עפתי כמו שאני רציתי אלה כאילו אני שבוי בחלום שתוכנן מראש ורק המוח ער.... והגוף עשה מה שבא לו.. וכשאני מתעורר.. שיתוק שינה לכמה דקות ואז הכל מסתדר. מה עושים? פעם אמרו לי לחכות וזה יסתדר כבר.. זה לא קורה. ד"א אני כותב ממשתמש של מישהו אחר..

Bluescale

New member
דבר ראשון

נעים מאוד להכיר וברוך הבא לפורום. חלום צלול שבו אתה לא מצליח לבצע דברים או בכלל מרגיש שאתה נשלט על ידי גורם אחר הוא חלם שלילי. כאשר המחשבה שלך הינה שלילית "אני לא רוצה להשלט ע"י המוח" אז התוצאות הן חלום צלול כמו סיוט שנגמר לא טוב בד"כ... אם היית חושב חיובית "אני רוצה ללכת ל..." או מנסה אחת מהטכניקות להגברת השליטה אזי היית מצליח לגרום לאיזשהו שינוי. ציינת שהנושא מפחיד אותך... אפשר לשאול למה? פבל.

YugiBoy

New member
אממ

אין דבר שלילי בחלומות שלי.. בדרך כלל הם גם במקום נחמד עם שמש ועם אור.. אני פשוט לא יכול לשלוט בחופשיות על החלום. הלוואי והייתי יכול להשתמש בטכניקות להגברת הצלילות, אבל בפעם היחידה שנזכרתי שצריך לעשות אותן, לא הצלחתי לבצע אותן... הנושא מפחיד אותי רק בלילה חח.. אחרי שקראתי המון סיפורים על כל מיני חלומות צלולים לא ממש טובים.. ועל שיתוקי שינה ודברים אחרים שקורים אחרי החלום... תודה רבה על התגובה (=

golan509

New member
אתה יכול להרחיב על זה בבקשה?

גם אני התכוונתי לשאול שאלה דומה. אני לא פוחד מחלומות צלולים, ההפך, אני משתדל לעשות WILD (השיטה היחידה שמצליחה לי) לפחות פעמיים בשבוע. שאני מגיע לחלום צלול בד"כ הוא טוב אבל אחת לכמה פעמים הוא יוצא רע. זה מה שקרה לי היום. בחצלול מצאתי את עצמי בבית (במיטה באותו מצב בו חזרתי לישון) בקושי יכול לקום/לזוז הכל מאד מעורפל, שכבר הצלחתי לקום לא הצלחתי לזוז הרבה, מדי פעם הצלחתי להגיע למצבים של שליטה אבל הם נגמרו מהר בהתעוררות שווא (היו לי איזה חמש התעוררויות שווא). באיזהשהו שלב הופיעה גם דמות מפחידה אבל אני לא נבהלתי או פחדתי מהקטע היה ברור לי שאני חולם והדמות נעלמה כלעומת שהופיעה, ניסיתי את השיטות להגברת המודעות אבל הם לא כל כך עזרו. מצד שני עשיתי הכל כדי לא להתעורר כי היה לי חבל לפספס את החצלול אבל כל מה שניסיתי לעשות נגמר בהתעוררות שווא בלי יכולת לזוז. בסוף למרות כל המאמצים להשאר בחלום התעוררתי מבואס שלא הצלחתי לנצל אותו
אשמח לשמוע טיפים איך אפשר לצאת ממצב כזה (למעט התעררות או איבוד המודעות) חבל לפספס חצלול שכבר אצלי בידיים!

Bluescale

New member
סחרור בלתי פוסק

כזה שאתה מרגיש כאילו אתה הולך להתעלף וכשאתה מרגיש יותר משוחרר ושיותר "כיף" לך אז תעצור. אם אתה מתעורר במיטה ללא יכולת תזוזה אז תעצום עיניים ותנסה לעשות ווילד בתוך ווילד בכוונה שזה יצליח לך בוודאות כי אתה שולט על זה. או שפשוט תעצוםפ עיניים ותתחיל לדמיין כל מה שאתה רוצה וכל זה יתממש די מהר. תגיד לי מה מהם עזר לך יותר ותעדכן :) פבל

yonik

New member
../images/Emo45.gif תודה אני יעדכן בפעם הבאה שזה יקרה

למעלה