+ _ +

+ _ +

ערסים בצימצום, אנשים יפים וקליליים...כמה פלישתים שבאו לכבוש הרים, בדיקות קפדניות ומעצבנות , החרמת מיים בצורה פרנואידית. מוסיקת לילה מדכאת לאללה.. משטח בצורת מידרון שקשה לרקוד עלייה, תפאורה סבירה. הרבה ילדים .. חח שחלק הגיעו עם מונית שרות חח קולטים?????? בין ההרים מוניות שרות והסעות חח זה היה מצחיק. קיצר אני אישית הלכתי לישון באיזה שהוא שלב באוטו כי התייאשתי מהמוסיקה הכושלת.. המראה בבוקר היה דיי מלבב ומעיר המוסיקה הייתה מצויינת אבל כבר החלטתי ללכת מישם. מה שבטוח שהמארגנים היו נגד תוכנית ההיתנתקות והמבינים יבינו :) שבת מקסימה לכולם...

חופשי..

אם אני הלכתי שין שן לישון חח אז כן... גם הייתה להם בעייה סאונד שם.. לקח להם זמן היסתבר אחר כך שתנור של בורקסים נישרף וגרם לקצר חח .. היו המון אנשים.. בארבע וחצי שמתי כבר מוסיקה באוטו ... שהאורות של כמה אנשים לא יכבו להם ... אבל בגדול כן מאכזב.

RN2

New member
עם מי נסעת? לקחת ת'ילדה גם?

למה לא לקחת אותי? חזרתי לחקירת שב"כ חחח

Nofale

New member
כן הא

הבני 40 האלה חושבים אתה אומר שיש להם על השיער משקפיים של אירוקה הם עוד שניה טובעים אותך על חדירה לפרטיות והטרדה

פשששש

איזה בדרן.. תאסוף את הבדיחה לשקית שיהיה לי כשמשעמם. מה קשור מה?????????? אני לא בת ארבעים אז אל תעלה אותי בעשר שנים, לא שמה אירוקה יש להם קולקצייה מכוערת פחד. ואין לי עיניין להזכיר את הילדה שלי פה , נועם קיבל את הסיבה במסרים אז אל תידחף. !!

למעלה