>_<

roychu

New member
>_<

אתם מעצבנים אתם יודעים? אני נעדר לשבוע תמים, לימודים וכל מני חרא כאלה, וישר הפורום הפך לזבל, פשוט זבל. מעכשיו, יש לי קצת זמן, ואני לא רוצה לראות יותר קללות הבנתם? מעכשיו אני פה שוב, אז...די! ולכל החדשים, ברוכים הבאים

נאחסית

New member
צ'לום לך.

גם אנחנו אוהבים אותך. נחמד מצדך להגיד שלום, מה 'ניינים, מה נשמע, איך החיים... בקיצור, נשתדל לא לקלל. ותעזבו ת'מציפנים שיעשו מה שבא להם עכשיו כשרוי כאן הוא יחסום אותם להתעלם -_-

digiash

New member
נשבע לך אם היתי יכול היתי מוחק את

כ-ל מה שנכתב בשבוע האחרון אוליי אפילו שבועיים... הפורום ירד לרמה של ערוץ הילדים

נאחסית

New member
רוי למה לשקר?

אתה לא היית כאן לא בגלל הלימודים, אלא בגלל שאתה מעדיף להכנס לפורום מנגה ואנימה, או איור ממוחשב. אז אל תשקר אני בדקתי את ההודעות האחרונות שלך. אז תגיד שלא היית כאן מסיבות אישיות או כל דבר אחר... אבל בשביל מה סתם לשקר? זה מעלה לי את הפיוזים!!! ><

roychu

New member
תביני, אני עומד להכשל ב-4 מקצועות

איור ממוחשב גם שלי, ומגה ואנימה..צודקת, אולי קצת פשלתי, אבל בכללי, אני מעדיף את הפורום הזה

נאחסית

New member
אוקה...

אבל אני עדיין לא מאמינה לך. אם פורום דרגון בול זי היה הפורום המועדף עלייך הוא היה מופיע ראשון ברשימת הפורומים בהם אתה כותב. לא חשוב, העקר שאתה כאן עכשיו! (בהצלחה במקצועות ובמבחנים)

Piccolo

New member
זה לא אשמתו..

זה ידוע שכל מנהל פורום כאן צריך להעלם לתקופה מסויימת

Metallic Dragon

New member
נבו...

יש לך בעיה עם אנשים שלא עשו שיעורי בית מאז כיתה ד'? אני מאמין שזה כולל אותי ותום...

LINKIN PARK!!!

New member
ניצלוש

מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג את החוקים של Magic: the gathering? זה משחק קלפים. אולי גם איך לשחק, אני יודע בערך, אבל אני צריך ללמוד על הסימנים.

ID3D

New member
www.web-creatures.net

זה אתר כללי אבל יש גם את זה, אתה יכול לשלוח לי את הדבר המפחיד ההוא?

digiash

New member
חח וואלה.. גם אני לא מכין מכיתה ד..

והשנה אני נכשל בהרבה דברים... ודווקא בפסיכוטכני יצאו לי תוצאות טובות מאוד ^^

digiash

New member
חח וואלה.. גם אני לא מכין מכיתה ד..

והשנה אני נכשל בהרבה דברים... ודווקא בפסיכוטכני יצאו לי תוצאות טובות מאוד ^^

לא, אבל כן יש לי בעייה

עם אנשים שמשחקים כל היום בפיינל פנטאזי 10 ולא עולים לאייסיקיו כדי שיהיה אפשר לדבר איתם כמה דקות. לא שיש לי בעייה עם פיינל פנטאזי

Metallic Dragon

New member
צודק נבו...

מצטער. =/ באמת לא דיברתי איתך כבר איזה שנה... רק בפורום אני רואה את התגובות שלך.

למעלה