*@_@*
|אבי||דב|

Dracos Love

New member
*@_@*../images/Emo108.gif|אבי||דב|

אחרי מחשבות עמוקות בנושא (לא ממש. סתם תהיתי) הגעתי למסקנה שנמאס לי מאיל קיציס @_@ נכון שהוא שווה ויש לו קול שרמנטי והכל, אבל.... נמאס לי ממנו. ממש. תוקעים אותו בכל מקום
זה ממש מעצבן. וגם הקטע עם האקדמיה וששמו את עלמה איתו - אם זו הייתה עלמה עם מישהו אחר זה היה בסדר - אבל למה דווקא איתו?
כבר ממש ממש נמאס לי ממנו.

S H I L G I

New member
כן וגם..

כל הקטע של הרציניות קצת אממ לא יודעת מעצבנת אותי.. ויש לי הרגשה שאם נותנים לו מופע סטנדאפ 5 דקות הוא יצחיק ואח"כ לא יהיה לו כלום כי הוא פשוט מסתמך על פרידמן.. AM I RIGHT?

Piglett

New member
באקדמיה לצחוק הוא עוד היה בסדר

באנ"ה הוא היה ממש חרא. הוא בכלל לא היה מצחיק כמו בתוכניות שלפני...

greeneye

New member
הוי.

אני בעצבים עכשיו. גם אתם נשטפתם מוחית. מה הקטע? עד לא מזמן כולם היללו את כללל הקאסט הנפלא. ופתאווום אתם שונאים את איל. אז אני אגיד לכם משהו- זו צביעות. הוא אותו בנאדם. הוא משחק תפקיד של מניאק באקדמיה, כי זה מה שכתוב בפרומטר שלו. ו...הו, יש לו הרבה מופעי סטנדאפ לבד. לפני שהוא היה עם טל. ו-תאמינו לי שזה מצחיק. מצחיק מאד. הוא לא מסתמך על טל בשום צורה שהיא. הם צמד. ועובדים יחד. לחוד עם טובים אבל יחד אפילו יותר. אויש, אתם כ"כ הרגזתם אותי.

Dracos Love

New member
אמ../images/Emo108.gif|אבי||דב|

לא אמרתי שומדבר על הכישרון שלו. אבל הוא נמאס. טחון. זהו @_@

LoLo16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני רק רוצה להוסיף שאייל מאוד מצחיק גם לבד, הוא כמו ארז- משחק את הרציני והלא מצחיק, אבל הוא בעצם כותב את הבדיחות. טל נתפס המצחיק ואייל נתפס התלוי בו, אבל לדעתי זה בכלל לא נכון, אנשים פשוט רגילים לזה ורגילים לראות אותם ביחד. הם צמד מנצח, אבל זה לא אומר שהם לא מנצחים גם לחוד. אייל באמת מניאק באקדמיה, אבל זה טוב שהוא לא תמיד משחק את אותו הדבר. לאקדמיה יש רק עוד איזה 8 תוכניות אם ימשיכו לזרוק צמדים, ואז נתגעגע אליו...
עד עליית עונה 2 של אנ"ה..
אולי זה יותר מדי קיציס לאנשים מסויימים, אבל אני אומרת- The more, Ter marrier
(איך שלא מאייתים את זה...
)

מלאכית16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif|המן|

צודקת במאה אחוז. וגם זוהר צודקת..

Woogyman

New member
אני מת על אייל. ../images/Emo110.gif

הוא לא נמאס ולא כלום. זה לא שהוא מופיע בעשרים תוכניות באותו זמן וכל הזמן רואים אותו על המסך. הוא מופיע בארץ נהדרת וכשהיא נגמרה, הוא עבר לאקדמיה לצחוק (ששם התפקיד שלו גם ככה לא ממש גדול, הפוקוס הוא על המתחרים). זה לא ממאיס אותו ולא כלום והאקדמיה מראה שהוא יודע לתפקד מצויין ולהיות מצחיק גם בלי טל.

עמיתוש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אייל קיציס מלך
. הוא וטל יוצרים אפילו משהו יותר מלכי..
.

backstreet girl

New member
מה אתם רוצים ממנו?

אתם אומרים שנמאס לכם ה"רציניות" שלו אבל לדעתי זה מה שעושה אותו לבדרן מוצלח כ"כ .....הוא מצחיק לאללה ולי לא נמאס ממנו לרגע. נכון שלפעמים נראה שהוא מצחיק רק בגלל טל אבל הוא יודע להצחיק מעולה גם בלי טל....טל זה דבר אחד..אייל זה דבר אחר.ושתיהם ביחד זה הדבר הכי קורע שהיה אי פעם.....

bad boys2

New member
אני דווקא חושב שאיל עדין מצחיק

אני חושב שבעונה הבאה של ארץ נהדרת הוא יצטרך לשחק דמות בשביל להיות באמת "מלך הבידור הבא" ונצל"ש קטן זה נקרא מסחור

למעלה