LightSider
New member
>_< חלומות צלולים וזמן..
לא לא חזרה בזמן ולא זמן בחלומות צלולים או זמן יחסי בחלומות ביקומים היפר-אסטרליים
(כן,כרגע המצאתי את זה) אני זוכר את התקופה ההיא שהתעסקתי בחלומות צלולים אחרי שבגיל צעיר קיבלתי אחד ואז מישהי אמרה לי שזה משהו שגם היה לה וזה תופעה מוכרת ואז חקרתי ניסיתי שיטות שונות לחלום חלומות צלולים והצלחתי אחרי זה (לא כל יום ניסיתי) איזה 3 או 4 ...לא רמה גבוהה מאוד חוץ מאחד שהיה ממש מגניב והתחלתי להחליף שם רקעים חופשי
... קיצר אחרי שהצלחתי את אלה חשבתי לעצמי שזה באמת ממש מגניב אבל ברמות צלילות נמוכות בינויות זה לא שווה ...ואחר כך היה לי עוד אחד עם רמת צלילות נמוכה ואז בערך התייאשתי וצריך להשקיע הרבה זמן בשביל זה !! הבעיה שלי נראה לי ,זה שאני ממש לא מנהל יומן חלומות ,שלא נדבר על יומנים אחרים ,וגם לא השתמשתי בכלל בבדיקות מציאות ממממ טוב שלושה שאלות על זה 1) מה אני עושה אם אין לי זכרון יומיומי טוב ,ולמרות שאני יודע מה צריך לעשות שאין רמת צלילות טובה ,אני לא עושה את זה ,בגלל זה וגם בגלל כמובן ,שרמת הצלילות אינה גבוהה... 2)בלי יומן חלומות ובדיקות מציאות אי אפשר להגיע לרמת צלילות גבוהה ? 3)נראה לי להגיע לרמה גבוהה לוקח הרבה יותר מדי זמן
כמה זמן באמת ביום מספיק בשביל להתחיל לקבל חלומות עם רמת צלילות גבוהה? מה צריך לעשות וכמה אני מצטער על האורך ,אולי הייתי צריך לכרוך את הספר הזה
ותודה מראש לעונים...
לא לא חזרה בזמן ולא זמן בחלומות צלולים או זמן יחסי בחלומות ביקומים היפר-אסטרליים