///

Ice Queen 7

New member
והגעת לפורום שלהם רק כדי לספר שהם גרועים?

מה את מצפה שנגיד לך, "נכון, אל תלכי" או מה?

TheImpactBoy

New member
../images/Emo45.gif יכלה לומר בצורה יותר נעימה...

למרות שיש משהו במה שאמרה.

הם לא גרועים בלייב..

מעניין אותי גם לדעת איזו הופעה היא ראתה.. >< בכל מקרה, לראות סרטון ביוטוב, באיכות של זבל זה ממש לא מייצג

TheImpactBoy

New member
זה לא איכות זבל..

זה סביר, פשוט הקול של שארון לא עומד בשירים...

mika1236

New member
את יודעת אפשר לעשות שיחה תרבותית

כל אחד יגיד את דעתו על ההופעה......לא ככה... ואל תגידו שאני לא צודקת..התקיפות שלכם ממש לא מצאו חן בעניי.

taroboy

New member
בנתיים מי שלא תרבותית פה,זו את.

ואני אפסיק להתווכח.

drorjs

New member
גברת נכבדה..

א. אל תסתמכי על יוטויוב. ההופעות שם הם בדר"כ הקלטות של וידאו דיגיטלי חובבני. אי אפשר להשוות בכלל את הסאונד בסרטון להופעה אמיתית. ב. יש משהו קצת חסר טקט בלומר בפורום מעריצים של להקה מסוימת שהלהקה גרועה (אפילו אם הכוונה רק להופעות) ג. יש נקודה אחת שגם אותי קצת מטרידה והיא שהקול של שרון (עם כל הכבוד לקולה הנפלא) לא עומד במעמסה של הופעה חיה ולא נשמע טוב כמו בשירים שבאלבומים. אני חושב שזה גם משותף לעוד להקות ג'ות מטאל כי השירים רבי עוצמה וקשה לשיר בעוצמה בהופעות לאורך זמן.

זה משותף לא רק לגות' מטאל..

אחת היחידות שמצליחה לשירים בלייב להישמע זהים לגרסת סטודיו היא בריטני ספירס... וכולנו יודעים מה הסיבה לכך
ודווקא שרון לדעתי שרה מעולה בלייב.. יש המון רגש בשירה שלה כשהיא על הבמה, והקול שלה נשמע עוצמתי וברור ומדהים כרגיל.. מה שכן, היא טועה המון פעמים במילים, ויש כאלה שרואים את זה כ"גרוע".. אני חושב שזה חלק מהקסם של שרון, כי היא ברוב הפעמים יוצאת מזה מצויין, ובכלל, הופעה של וויט'ין כששרון יודעת את כל המילים ב-100% זאת לא הופעה של וויט'ין

mika1236

New member
קודם כל מתוקים שלי תרגיעו..

ומהר..אין לכם זכות לדבר אליי ככה זונות... ועכשיו ככה.. בחיים שלי לא אמרתי שהם להקה גרועה (_תלמדו לקרוא טיפשים..)זה באמת אחת הלהקות שאני הכי אוהבת.. חוץ מזה ראיתי קטעים ממהופעה בסינגל של אנג'ל..וזה אחלה איכות (אז סתמו) ופחות דיברתי על הקול...יותר על הקטע שהיא עושה עם היידים וזה..דיי מעפאן... ולא קשור רק אליהם שהלהקה או הזמר עושים עם היידים לעשות קצב וזה...זה גם מעפן...מאוד.. אז על זה דיברתי.. אז מתוקים שוב תרגיעו מהר ברור?...(טיפשים)

mika1236

New member
סליחה את ראית מה אתם כתבת לי ואיזה תיאורים?..

תלמדי לקרוא לפני שאת אומרת לי...חצופה..

mika1236

New member
ובמיוחד את אין לך זכות...

ציטוט:"תיבת מוות+גרזן+כלדברשעולהעלרוחךP: מוות!.............." ואני בגרות חצופה...

למעלה