99 red baloons

steelwater

New member
99 red baloons

זוכרים את הקטע, נראה לי בעונה הראשונה, שג'ידי מדבר על זה שלפעמים קשה לדבר עם החולים למשל אם הם דוברים שפה זרה ורואים איזה מישהו גרמני ואז יש פנטזיה שלו שהוא והחולה הגרמני מקפצים בחדר מלא בלונים אדומים ויש את הגירסא הגרמנית של השיר? אז אמא שלי הקליטה את התוכנית של "ארץ נהדרת" מיום העצמאות וראינו חלק ממנה היום עם בני דודים שלי. יש קטע שעלמה זק משחקת את הקנצלרית של גרמניה ואורנה בנאי את עינת שרוף. הקנצלרית שרה איזה שיר בגרמנית ואז עינת אומרת "בואו נגרום לה להרגיש בבית" ומתחילה לשיר את השיר הזה שהיה בסקרבס בגרמנית. חחחחחחחחחחחחח!!!!
הייתם צריכים לראות אותי... הייתי עם בני דודים שלי וברגע שהיא התחילה לשיר את זה התחלתי לצחוק כל-כך. הייתי ב-Frenzy מטורף! הם כולם הסתכלו עלי וצחקו מהתגובה שלי ואבא שלי התסכל עלי בשוק. חחח פשוט לא יכולתי להפסיק, זה כל-כך הצחיק אותי! העברתי אחורה וראיתי את זה שוב והתחלתי שוב לצחוק בטירוף. חחח נשכבתי על השולחן מרוב צחוק. אם הוא לא היה שם בטח הייתי נשכבת על הרצפה חחח.

Camel Spotter

New member
אותי זה העציב דווקא

לא פעם ראשונה שארץ נהדרת משאילה בדיחות מתוכניות אחרות. לגבי הקנצלרית דווקא - אני זוכרת שעלמה זק עשתה איזה קטע שבו הקנצלרית אמרה לילה טוב לבן שלה והבדיחה הייתה שבגרמנית זה נשמע כמו קללות זועמות. עשיתי רשימה חלקית של כל המקומות מהם ארץ נהדרת גנבו את הבדיחה הזאת. בקראבס היה אחד מהם. נו, לפחות הם מכוונים גבוה.

Angelus

New member
יש לי את השיר הזה. באנגלית

ובגרמנית. ודבר אחד יש לי לומר -
השיר הזה גרם לי כל כך הרבה הנאה שישנתי באוהלים בניצנים.. לא הייתי מפסיק לצחוק. קטע גדול. גדול.

steelwater

New member
חחחח!

זה ממש משמח אותי לקרוא שזה עזר לך. אני רואה אותך מתפקע מצחוק באוהל בגלל השיר ואף אחד לא מבין למה חחח!

Angelus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה בדיוק מה שקרה! זה היה כיף חיים! במפגש פורום.. וול, נשמע את זה ונהנה ביחד. אולי נעשה אפילו קריוקי לשיר הזה.

steelwater

New member
או, עוד רעיון טוב!

אני אצרוב ויביא שירים מהסדרה. שמישהו יביא רמקולים ויהיה מגניב אולי.

למעלה