99.6 בבגרות זה 100 או 99?

mcdoland

New member
99.6 בבגרות זה 100 או 99?

כי שמעתי שלא מעגלים ל100 זה נכון?

twist1

New member
מה אתה מנסה להראות פה????????

שקיבלת 100?? כל אחד משחק אותה שהוא חכם כן. כאילו שקיבלת 100. אם היית מקבל 100 לא היית עוד בן אדם מסכן שיושב ומתכתב בפורומים מטופשים (כמוני). אתה מיואש ולכן מנסה להראות יעני אתה חכם ומקבל 100. לפחות שבפורומים יאמינו לך. בכלל פורומים זה דבר מטופש. רק למשועממים שרוצים להראות שהם חכמים ובגלל שזה אנונימי אז הם חושבים שמאמינים להם.

אינטגרל

New member
לא :)

כנראה לקחת את זה קשה :) וזה לא פורם מטופש אלא פורם מאוד נחמד ומאתגר :) עזוב ויכוחים, קח ספר ולמד, במקום להתבחיין עבוד! והשתפר!

edoa

New member
להתבכיין כותבים בכ´

קח ספר

alon14

New member
תתפלא, יש אנשים הוגנים

ואני אחד מהם. רק תגיד - מה אתה רוצה כהוכחה שעשיתי בגרות? צילום של התעודה שמתנוסס עליה בגאון "מתמטיקה - מצוין" ובצד עם תאריך הלידה 30/7/88 והשם אלון לוי? רק תגיד. אז רק שתדע, קיבלתי A בשתי בגרויות בריטיות במתמטיקה (למרות ש-A פירושו 80 ומעלה...), ואני עדיין פה.

twist1

New member
הכוונה הייתה...

(אני בת!!) הכוונה הייתה ל- mcdonald שכמובן לא הגיב. למה לא הגיב? כי הוא יודע שמה שכתבתי הוא נכון ומדוייק לגביו! נכון שיש אנשים הוגנים כמוך שאני מאמינה להם שהם דוברי אמת (ובגלל שהם כאלה גאונים, אני באמת לא יודעת מה הם מחפשים בפורומים, ...או שזה לא קשור לזה שהם גאונים) אבל אני פשוט לא סובלת את כל אלה שבאים כאילו להשוויץ בפורום להראות כאילו הם חכמים למרות שבמציאות הלא וירטואלית הם ממש לא!

alon14

New member
מה אני מחפש בפורומים את שואלת?

(סליחה על ההתייחסות בגוף זכר...) דרך להפיג את השעמום
. האמת, הגעתי לפה דרך פורום חופש (אליו הגעתי מאתר חופש אליו הגעתי מהבאנר ב-ynet), בו אני נהנה להתווכח עם אנשים
(השתמשתי בכרטיס של איגור קרסיק כדי להגיע לפה...). ואגב, דרך יפה להוכיח שהוא לא קיבל 99.6: אין ציון כזה (למיטב ידיעתי הציונים המדויקים הולכים תמיד בחצאים - בגלל שזה 50% בגרות ו-50% מתכונת).

אלון,אל תגיד אם אתה לא יודע...

יש לך לא מעט ללמוד על מבנה הבגרויות-מגנים בארץ... אבל עוד יהיה לך זמן...רק פעם הבאה תשתדל לא לכתוב דברים כאלו (מכיוון שזה מעצבן ופוגע באנשים אחרים כמו מקדונלד...). ואאה...דרך אגה,הציון הזה יתכן ועוד איך. בקשר לזו שהגבת להודעה שלה-אני לא יודע אם מקדונלד ראה את תגובתה, אבל לפי דעתי היא פשוט לא שווה תגובה. פייד!

אינטגרל

New member
אם אתה ניגש אקסטרני..

ומכוון שכל שאלה במתמטיקה 3 יח"ל מ5, שווה איזה 16.333333333 ... אז אפישר איךשהוא...

אם אתה לא מאמין...

אז דוגמא לציון סופי 99.6: 100 סופי ב-2 יחידות מ-5 ו-99 סופי ב-2 יחידות מ-5. פייד!

alon14

New member
אופס, שיט, צודק ../images/Emo13.gif ../images/Emo10.gif

אני לתומי חשבתי שהמקסימום ב-3 מתוך 5 הוא 60, והמקסימום ב-2 מתוך 5 הוא 40.

למעלה