99, 100...

tamaguchi girl

New member
../images/Emo23.gif

סתם נו, |חיה כלשהי| D: קראתי הכל, זה היה מעניין

אנבלייי

New member
|ג'ירפה|../images/Emo23.gif

D: אני גם אוהבתאותך המוןהמוןהמון
ואז ניפגש במפגש ונבהה אחת בשניה. כמו שהיה במפגש הקודםD:"

shronet

New member
ניסיתי את זה פעם...../images/Emo107.gif

אבל זה יצא סתם מרוח ומפגר. טוב, נראה לאן נגיע. 1. קוראים לי שרון 2. אני גרה בקריות 3. כתה ח' 4. בצפר\אולפנית\כלא שח"ם 5. אני אוהבת כדורסל
6. אוהדת גדולה גדולה של מכבי ת"א אמפריה!!
7. השחקן האהוב עלי זה שאראס
, שכבר לא במכבי, אבל הוא עדיין מדהים. 8. הייתי במשחק אחד של מכבי בחיים שלי, זה היה בעונה הקודמת במשחק נגד אא"ק אתונה. מכבי נצחו ב 3 הפרש משלשה של שארפ. זו היתה חוויה מדהימה, אני לא אשכח את זה בחיים שלי. 9. הייתי הארועי כפר מיימון ובהרבה הפגנות ימין אחרות. עניין הגוש היה מאוד חשוב לי, ועד היום אני באבל וקשה לי לשמוע על זה. נקווה שיהיה טוב. 10. אני חניכה בבני- עקיבא שזו תנועת הנוער הכי איכותית בארץ. אני בשבט הרא"ה מאז מוצ"ש. זה גדול ומגניב ועוד שנה אחת אני אהיה כבר חבריא ב'!^^ 11. השבת היתה שבת ארגון ועשינו הופעות ופינות וכאלה, והשבט שלי זכה במזכ"ל! כבר שנה שניה רצוף. אנחנו כאלה תותחים. 12. הריקוד שלנו לחודש ארגון היה על השיר "יהיה לנו טוב", וכולם אמרו שהוא היה הכי יפה. 13. מחר השבט שלי הולך לנקות את הסניף המג'וייף שלנו. ממש לרדת על הברכיים ולקרצף כל כתם. ונהיה רטובות לגמרי ובטח יהיה קר ואז אני אצתנן יותר ממה שאני אחשב. 14. כמו שהבנתם מהסעיף הקודם, אני ממש מצוננת. 15. וגם צרודה, מכל המורלים. 16. זה שילוב ממש לא נחמד. 17. יש לי מחר מיצ"ב במתמטיקה. 18. שבוע שעבר היה לי בעברית. 19. עוד שבועיים יהיה לי במדע וטכנולוגיה 20. ועוד שלושה שבועות באנגלית. 21. דפקו אותנו עם 4 מיצ"בים בחודש. נכון כיף? D: ולקראת סוף השנה יהיה עוד אחד בתושב"ע. 22. הציונים שלי עד עכשיו, ב"ה, טובים. יש לי ממוצע 91
23. המקצוע הכי גרוע שלי הוא ערבית, קיבלתי בבוחן 51 24. שזה נכשל! הנכשל הראשון שלי
25. אבל זה לא נורא, כי יום חמישי יש לי מבחן ואני מקווה לשפר את הציון. 26. יש לי גשר (קוביות) כבר בערך שנה וחצי 27. הרופא אמר שאם אני אקפיד לשים את הגומיות, תוך מקסימום חצי נה יורידו לי אותו. 28. בינתיים אני דיי מקפידה. אבל לפעמים אני שוכחת. כמו למשל עכשיו *רצה לשים* 29. יש לי כלב חמוד שקוראים לו צ'ומפי (כמו בפרסומת של ג' יפית
! מעתיקנים><) 30. הוא מסוג רועה כווכזי שזה זן דיי נדיר. 31. הוא כל הזמן בורח מהרצועה שלו ומסתובב לו ברחובות. וזה דיי מפחיד כי הוא ע- נ- ק 32. היה לי פעם חתול רחוב שהיינו נותנים לו שאריות ועצמות כל הזמן. ובדיוק כשההורים שלי רצו לקחת אותו לוטרינר לחיסון כדי שהוא יוכל להכנס הביתה, הוא ברח
33. קראו לו קקטוס, כי הוא היה מתקרבל בתוך עציץ והשערות שלו סמרו כמו קקטוס^^ 34. אני שמנה:( 35. לפי החישובים המפגרים של האחות בבצפר אני שוקלת בדיוק כמו שאני אמורה לשקול 36. לפי החישובים של זולו אני שוקלת ק"ג 1 פחות ממה שאני אמורה 37. אבל אני יודעת שזה הכל שטויות:( אני סתם דבה. 38. אגב, הגובה שלי הוא 1.65. בערך. אולי קצת יותר. 39. והמשקל: חסוי>< 40. וכל זה, למרות שהמקצוע האהוב עלי הוא ספורט ואני ממש משתדלת לעשות הרבה. 41. יום רביעי נשארתי ערה כל הלילה 42. חוץ מאיזה רבע שעה בסביבות השעה 5 שנרדמתי. 43. על הריצפה בסניף 44. עם קצת עיתונים מתחת. 45. זה לא מומלץ
. 46. יש לי 2 אחיות 47. ואח אחד 48. לאח קוראים אשל והוא לומד בישיבה 49. אחות גדולה- יסמין. בת 25, גרה בירושליים. לא נשואה. עדיין. 50. אחות קטנה- סביון. בת 7. קפצה כתה, הכלבה
51. שמתם לב? כולם שמות של צמחים. חוץ ממני. נדפקתי. 52. יש לי דיי הרבה חברות. חלק ממש טובות שאני יכולה לסמוך עליהן וחלק פחות. אבל עם כולן אני נהנת. 53. יש לי גם הרבה חברות שגדולות ממני. מהסניף. 54. ויש גם כמה שקטנות ממני. אבל פחות. 55. אני ממש אוהבת את האנשים בסניף. הם מדהימים. אחדאחד. 56. אין לי חבר 57. מעולם לא היה לי 58. ואני מקווה שלא יהיה בקרוב. אני לא אגרר לזה. 59. וזה למרות שיש כמה ממש שבים בסניף(צוצו
) 60. דיי! אני צריכה לצאת מזה. זה לא בשבילי. 61. ביום חמישי היתה הפעם הראשונה שהתנעתי אוטו בחיים שלי. 62. וגם זה בקושי לשניה. 63. זה היה בלי רשות, באוטו של המדריך שלי. ומזה פחדתי, הוא היה הורג אותי אם הוא היה רואה. 64. סה"כ, כשאני בסניף אני באחריותו. 65. מדריכה שלי מזה נלחצה: "יואו! ואם היית לוחצת בטעות לא נכון והיית מתחילה לנסוע ונתקעת באוט וו.. ו..."
66. טוב, אז הגזמתי קצת. לא נורא, כולם מגזימים. 67. אני ממש אוהבת מוזיקה 68. רוק בעיקר 69. משינה רולז 70. גם גרין דיי 71. ואתניקס 72. ובית הבובות 73. למעני
74. SUPER GIRL, שיר ישן שאין לי מושג מי שר אותו ואני לא מוצאת אותו בשום מקום
75. אבל אסור לדבר על זה בתפוז. 76. ג'יימס לאפרטי הוא הבנאדם הכי חמוד בעולם
77. יותא מצ'אד!!
78. אבל גם צ'אד נחמד. 79. מגרש ביתי סדרה מעולה 80. גם OC 81. וגם סמולוויל, אל אני אף פעם לא מבינה מה הולך שם. 82. או באיזה עונה הם. 83. אבל למי אכפת? השחקן חמוד
84. איך קןראים לו?
אני באמת צריכה לברר. 85. מישהי יודעת? אם כן, עדכנוני, פליז. 86. הייתי צריכה לעשות עד"ש, אבל לא קיבלתי את ההודעה של סשה
87. אני ממש אשתדל לעשות למחר. אבל אם לא, אל תסקלו אותי;; 88. ראיתי את שי=] אפילו התארחתי אצלה שבת שלימה. הרבה לפני שידעתי שהיא בפורום. היא אפילו טוענת שבזכותי היא התחילה עם דוליז
אבל אני זוכרת שהיא התחילה עוד לפני. 89. הייתי ממש קרובה לפגוש את הדס
עוד לא סלחתי לך על זה! טירות צבי יותר חשובה ממני, אה?
90. לא הייתי באף מפגש. אני ממש מקוה שאני אוכל לבוא בחנוכה. 91. אני חרא של גמדה. מאז ומעולם הייתי. בכלל, אני לא טובה בכל המשחקים האלה... 92. יובל, אני עדיין מצטעת
93. אני חולה על סנופקין
94. ועל המומינים בכלל. 95. ועל סדרות מצויירות. בכלל. 96. גם שאלתי קוואק חתך
97. אני אוהבת את כולכן
98. באמת!! 99. אני הולכת לישון. ל"ט. 100. קראתן?שררו משו.

hhx2

New member
אני רציתי להישאר!../images/Emo7.gif

באמת
אם מישהו היה שואל לדעתי הייתי נשארת באלב"ש. טירת צבי זה לא כיף!

shronet

New member
טוב, נו:(

עוד כמה שבתות באה עוד קבוצה מהאולפנית שלי לאירוח אצלכם. למה, למה אני לא

AvIv AV

New member
הסיתי 50 ../images/Emo39.gif

1.קורים לי אביב 2.אני בת וזות לא אשמתי שאמא שלי לא יודעת להבדיל בן שמות של בנים לשמות של בנות 3.אני גרה בקיבוץ 4ישלי עוד 3 ילדים(בנים )בשכבה שקורים להם אביב 5.אני מחורה להארי פוטר 6.אני אוהבת לציר דוליז 7.עד לפני חודש הסער שלי הגיה לי עד למותנים 8.יש לי כלב 9.אני דיסלקטית ודיסגרפית 10.אני אוהבת את בון ג'ובי 11.אני בת 13 12. אני בכיתה ח' 13.יש לי 5 חורים 3 באוזן אחת ו2 בשנייה 14.עשיתי אגיל עם מחת,זה כאב לי והאח הסדיסט לי לא הפסיק לצחוק 15.המאכל האוב עלי הוא אורז עם קצ'ופ 16.אני אוהבת לציר 17.היית פעם בפורום הלכתי ואחשב חזרתי 18.יש לי 2 אחים גדולים 19.אני מאמינה בקרמה 20.אני לא טובה בחשבון 21.יש לי חדר מבולגן 22.אני חושבת שצ'אד מייקל מורי יפה 23.השכן שלי הוא החבר החי טוב שלי 24.יש לי משקפים 25.יש לי ציפורנים ארוכות 26.יש לי חברה בשם סתיו וכול פעם שאנשים שומעים שקוראים לנו סתיו ואביב הם שואלים היפו קיץ וחורף 27.אני שונת את האנשים ששואלים היפו קיץ וחורף 28.אני צמחונית מכיתה ג' בארך.. 29.אמא שלי אחות אז אני לא יכולה לעבוד אליה שאני חולה 30.אני אוהבת את החורף 31.אני מאוד אוהבת מוזיקה 32.אני אוהבת את סימפל פלאן 33.אני עוסה צמות ממש מאר ויש לי חברה שכול הזמן רוצה שאני יעסה לה צמות בכול הראש 34.בחופש הגדול עבדתי בחדר אוכל של הקיבוץ עם חברה שלי 35.אני נדברת בקלות לשירים 36.אני שונת ראפ 37.אני שונת את 50 סנט 38.בן הקיבוץ שלי לבצפר מפרידה גדר אז אני הולכת לבצפר ברגל עם החברות שלי 39.אני בדרך כלל מאחרת לבצפר 40.יש לי עיניים חומות 41.יש לי סער חום 42.היה לי חתול שחור בשם תולי וקראו לו קחה כי כשהייתי קטנה קראתי לכול חתול תולי 43.הוא מת כי איזה זקן פיזר בקיבוץ רעל הוא אכל אותו 44.מספר המזל שלי הוא2 45.נולדתי ב21.10 ואני מזל מוזנים 46.נולדתי בניתוח קיסרי בגלל ששני האחים הגדולים שלי נולדו בניתוח קיסרי ואי אפשר ללדת לידה רגילה אחרי יותר משני ניתוחים 47.היית אמורה להיות מזל אקרב 48.אני מדברת4 ספות 49.כשהייתי בת שנתיים או שלול אכלתי בונזו עם החתול שלי והכלבה של השכנים 50.אני אוהבת לציר

Radio Joe

New member
1. שמי הנוכחי הוא יאנה.

2. בקרוב מאד מאוד יקראו לי זואי. או סרדינה 3. אתן יכולות לקרוא לי סרדינה. 4. אני בת 13 5. קטנה 6. ילדותית 7. [הפיראקטיבית אם תרצו] 8. אבל לא בפורום 9. כי להיות היפראקטיבית בפורום זה טיפשי X_X 10. אני כבר 3 וחצי שנים בחוג רישום וציור 11. ונורא כיף לי שם D: 12. כי מי חוץ מבראון מבין באמת את כל השטויות 13. שאני פולטת כל חצי שנייה? 14. [נכון שאין לכם מושג מיזה בראון? D:] 15. יש לי חבר 16. כבר חודש וחצי. 17. והוא מוש D:. 18. אין לי כלכך מה לכתוב. 19. אני אוכלת עכשיו עוגה טעימההההה
20. ואני לא אכתוב פה 21. על אנשים 22. כי אני לא רוצה להעליב אף אחת ]; 23. אני רק אומר 24. שאני מתגעגעת לגלי
25. ולסהר ["היי סהר!" *פלאש* DD:.] 26. ולמפגש הראשון שלי ];. 27. עכשיו אני שותה קולה. 28. ולובשת ג'ינס גזור 29. עם פרחים רקומים 30. וחולצה לבנה מכופתרת 31. וזהו 32. לא משהו מיוחד. 33. והיום היה לי ספורט. 34. היה קשה בטירוף, הריצה ז"ת 35. וזו שהייתה אמורה לרשום לי את התוצאה לא רשמה 36. וזה ממש חרא כי לא יכולתי לעמוד על הרגליים כל היום. 37. וכאב לי בצד. 38. הייתה לפני כמה דקות במקדונלדס. 39. וכרגע תקעתי גרעפס 40. היה לו ריח של פוטטו 41. כי אכלתי פוטטו. 42. ז"ת, גנבתי מחברה שלי פוטטו. 43. אני אוהבת אותה. 44. למרות שהיא לא רשמה לי את התוצאת בספורט >< 45. כרגע גם הפלצתי. 46. [אופס, יותרמדי מידע] 47. גם הפלוץ הריח כמו פוטטו XD. 48. עכשיו אני הולכת לשירותים. 49. עוד שנייה. 50. עכשיו. 51. חזרתי. 52. כשישבתי בשירותים ראיתי מזווית העין ממרח תמרים. 53. וזה גרם לי לרצות להקיא. 54. אבל לא הקאתי בסוף. 55. פעם הייתה אנורקסית. 56. ובגלל זה יש לי עכשיו תזונאית. 57. אבל בקרוב לא תיהיה לי :]. 58. אני כבר ב58? וואו איזה יופי לי 59.
60. היה לי יום הפכפך. 61. האמ, לא משהו מיוחד. 62. הכלב שלי הביא כרגע לחדר את הגרב שלי 63. מסכן. 64. היא נוראאאאאאאאאא מסריחה [הגרב]. 65. לא, אני רצינית. 66. היום אני וחברה שלי 67. הסתכלנו על אנשים ברחוב 68. ועל הבגדים שלהם 69. ונתנו להם ביקורת. 70. הרוב התלבשו בגדר הנורמלי. 71. ואז, באה היא. 72. מחזיקה מעיל עור, 73. לבושה בחצאית עור [שהגיעה לה עד התחת, והתחילה בפופיק, מזעזע]. 74. ולובשת נעלי עור. 75. רק החולצה והתחת המכוער שלה לא היו מעור. 76. ז"ת, התחת המכוער שלה היה מכוסה בעור. 77. אז זה לא נחשב. 78. אז רק החולצה לא הייתה מעור. 79. אבל ההדפס עליה... טוב אני אסתום עכשיו. 80. וואו כבר שמונים :]] 81.
82. אם קראת עד פה, 83. מה צבע התחתונים שלך? 84. [רק אם את אכן לובשת תחתונים, כמובן]. 85. הא? 86. האאאאאא?! 87. תגידי לי, כלבה ): 88. וואו. 89. הגעתי למסקנה שלכתוב על עצמך 100 דברים זה ממש 90. מיותר. 91. ומעצבן. 92. ומשעמם. 93. ואין מי שיקרא את זה אז זה גם 94. חסר פואנטה 95. [או לחילופין, חסרתכלית] 96. 97.דווקא עכשיו שאני נזכרת בכלכך הרבה דברים 98. חשובים 99. שיש לי להגיד על עצמי, 100. הגעתי למאה?! ]:

Radio Joe

New member
../images/Emo24.gif

כרגע קראת שוב ואני פשוט סתומה >< [הא! ושמת לב שחסר 96? חהחה.]

אנבלייי

New member
*O*

סתמי
אתיודעת שאני כן:( אני פשוטעמוסהומטומטמת בזמןהאחרון
אני אוהבתאתך הכיהכיהכיהכי

Radio Joe

New member
ומה עם הדף חתימות של הפורום?

את נעמה וסאפיר את אוהבת וסוגדת להן כל שנייה ואת לא מדברת איתי בכלל וכשאני כן שולחת לך היי את לא משתפת פעולה וכותבת כאילו את לא צריכה אותי בכלל באות םרגעים ]ף ואת לא אוהבת אותי הכי הכי. את אוהבת הכיהכי את בכל ואת נעמה וסאפיר ומאיה וכולם.

למעלה