אני אנסה [:
1. שמי רוית 2. תאריך הלדיה שלי [23.6.92] הוא היום שבו הייתה מהפכה ורבין ז"ל נבחר לראש הממשלה 3. התעלפתי יותר מ20 פעם בחיי, הסיבה לא ידועה 4. בכיתה ו' שברתי שתי שיניים, עכשיו יש לי השלמה 5. אני חולה על כדורעף 6. מכיתה ד' אני בונה אתרים ומתעסקת עם גרפקיה ממוחשבת 7. אני בכיתה ח' 8. היו לי פעם 2 כלבים 9. אני אוהבת בע"ח, וכשאני אוכל אני אתנדב בכלביות. [כרגע אני לא ממש יכולה בגלל הגיל] 10. אני אוהבת לצייר, אבל לצערי אני לא מוכשרת 11. אני אוהבת לצייר דוליז [: 12. אני מכורה ואובססיבית לפו הדוב
13. אני בת 13 וחצי לקראת סוף החודש [דצמבר] 14.יש לי אמא אבא אח ואחות 15. אני אוהבת להתבטל 16. יצאתי ל6 מחנות אימונים מהכדורעף 17. פעם הייתי בחוג גלגליות, 4 שנים. [מכיתה א'-ד' כולל] 18. הייתי שנתים בסטפס ויצאתי כדי שאני אוכל להמשיך להתאמן בכדורעף 19. למדתי לנגן בקלרינט אבל נאלצתי להפסיק בגלל שנשברו לי השנים, ולא יכולתי לנגן עם השלמה כי זה כאב 20. יש לי רגישות פי 5 בשיניים שנשברו לי בחום וקור, כי שנשברו לי השניים הם נחתכו שכבות השניים והעצבים שבשן נחשפו, ולמרות ההשלמה שעשו לי אני עדיין מאוד רגישה 21. אני שואפת לגדל את השער עד שהוא יגיע לרצפה, יום אחד 22. השם השני שלי זה רחל, על שם סבתא שלי מצד אמא ז"ל, שנפטרה שנה לפני שנודלתי 23. אך פעם לא חרשתי והשקעתי המון בלימודים, אבל ההמוצע שלי בתעודה אף פעם לא היה פחות מ90 24. הציונים שלי בתעודה שנה שעברה היו גבוהים פי 2 מהציונים שלי בכיתה ה'. מוזר לדעתי
[נו מה, המחנכת שנאה אותי
] 25. סוף סוף לפני שבוע שמו לנו לוקרים בבית הספר D: אתמול קיבלתי את שלי. אבל נדפקתי- הוא הכי למטה
לא נורא, העיקר יש לי לוקר
26. הייתי בשני מפגשי פורום, ושניהם היו בפורום הזה. 27. אני רוצה לעשות שאני יהיה גדולה רישיון על אופנוע, אבל כרגע אמא שלי לא מרשה >< 28. שלשום נחכתי מחוצץ פלסטיק, וירד לי מלא דם [זה כאב ;;]. עכשיו יש לי על היד 2 פלסטרים צבעונים משעשעים
29. ביום הראשון של החופש בפסח כשהייתי בכיתה ה' עשיתי חורים באוזנים למען עגילים [: 30. כשעשיתי חורים באוזנים התעלפתי
31. פעם אחת התעלפתי ונפלתי אחורה, ברחוב. למזלי אחי ראה אותי ובא לעזור לי מהר. אח"כ הלכתי לבדיקות ואמרו לי שבנס לא קיבלתי זעזוע מוח [נפלתי אחורה- מה שאור גם על הראש] 32. יש לי צלקת בברך מגיל 5 ביומולדת שלי, שרצתי בגינה ונפלתי. 33. יש לי צלקת פיצית באגודל ביד, ואין לי מושג ממה זה. 34. יש לי לפעמים מין חיזויים כאלו, לא יודעת איך להגדיר את זה, כאילו אני נכנסת למין מצב שנאבדת לי תחשובת הזמן ואני רואה משהו, כמה זמן אחרי זה [יום, חודש, שנה ויותר, זה משתנה] קורה בדיוק כמו שראיתי את זה. וזה קורה לי בלי שום התרעה והסבר. פריקי
35. אין לי הגדרה, אני לא פאקצה/פרחה/ערסית/פריקית/מטאליסטית/וכד'. אני פשוט ערבוב של הכל
36. אני שונאת את המחנכת שלי 37. אני שונאת את כל המתלהבים שבשכבה שלי
38. הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי בוכה 39. לא פעם קיבלתי הנחתה מכדור כדורעף ישר לפנים [בואו נדייק כמה שאפשר, יותר מ15 פעמים, ואת זה עוד ספרתי
] 40. אני דיי מכורה למחשב 41.אני אוהבת לראות סרטי קומדיה וסרטים כאלו קלילים 42.אני לא תולעת ספרים, אבל אני כן נהנת לקרוא ספרים, אבל אני לא עושה את זה לעיתים קרובות ;; 43. אני פדלאה בצורה מטורפת, ואני לא מצליחה לצאת מזה 44. אני בקרוב עוברת דירה

45. אני שונאת להישקל , כי אני כל פעם רק עולה
46.אני אוהבת סלטים, וגם חסה P: 47. פעם הייתי מכור לשוקולד. היום פחות [: 48.אני שונאת ריבה. זה איכ >< 49. אני ממש אוהבת פרוזן יוגורט, אבל זה ממש משמין אז אני מנסה להמנע מזה 50. יש לי 4 חברות שנחשבות טובות, אבל כל פעם אני מוצאת את עצמי בינהן ומרגישה לבד 51. אני מאוד מעריכהאת המשפחה שלי, ולא הייתי מוותרת עליה בעד שום הון שבעולם [אוי, אני כזו קיטשית
] 52. חשבתי פעם על אם אני לא יהיה כאן, מי ישים לב לזה. הגעתי למסקנה שרק המשפחה שלי
53. אני בדר"כ אופטימית, אבל יש לי ימים שכל מה שאני רוצה זה רק למות, והימים האלו באים דיי הרבה בזמן האחרון 54. אני יכולה להיות מאוד עצובה, אבל אף אחד לא יראה את זה עליי ולא ירגיש בזה, חוץ מאמא שלי. היא היחידה שקוראת אותי בלי בעיה. 55.המון פעמים אני מרגישה שקופה. 56. המון ילדים בכיתה שלי ובכלל בשכבה חושבים שאני איזו בובה שהם יכולים להציק לה, להעתיק שיעורים בלי שאני ארשה להם, לרדת עליה וכל מיני כאלה
57. נקשרתי אל הפורום הזה המון, אני לא חושבת שאני אוכל לעזוב אותו אי פעם. 58. אני שונאת להיות חולה 59. יש לי פלאפון, וחוץ מכמה שיחות קצרות להודיע לאמא או משהו איפה אני- אני לא משתמשת בו. החשבון החודשי שלי במקרה הרע זה 5 ש"ח, במקרה הטוב זה בקושי שקל
מצחיק שזה עצוב >< 60. החברה הכי טובה שלי פעם [בכיתה ה'] תקעה לי סכין בגב, ואחריה היו לי עוד כמה מקרים של סכין בגב מאנשים שהיו חשובים לי, ומאז אני דיי מפחדת להקשר לאנשים יותר מדי, כי בסוף תמיד תוקעים לי סכין בגב :| 61. אני אוהבת שירי סלסה, ועוד כמה סגנונות P: 62. אם אין לי גרביים שאני הולכת לישון אני בחיים לא אצליח להרדם 63. החבר הראשון שלי היה בסוף ד' עד ה', וזה היה 9 חודשים ככה. אחריו היה לי עוד חבר אחד לשבוע, בכיתה ו'
. זהו כל החברים שהיו לי אי פעם XD 64. בשנה האחרונה אני הולכת ממש הרבה עם ג'ינסים, לכל מקום. ממש חורשת עליהם [יש לי בערך 7-8 ואני חורשת על כולם ><]. לפני זה היתי הולכת עם ג'ינס רק שיצאתי או פעם פעמים לבית ספר. 65. אני חושבת לפעמים על איך העולם התחיל וממה, וכל פעם נקדעת בקטע של "אם לא היו אנשים ולא היו חיות לא היו כלום, אבל כלום זה משהו שאנשים נתנו לו שם, אז אם לא היו אנשים לא היה כלום ואם לא היה כלום אז מה היה". זה כל פעם חוזר על עצמו
66. אני 'ציפור לילה'. סתם, אני פשוט ערנית יותר בלילה ולא בבוקר 67. נולדתי בקיץ [: 68. חופש גדול זה דבר סגיד

69.אני רוצה להתגייס לצבא. 70. יש לי אולסטר כחולות, ובקרוב אני רוצה לקנות מגף אולסטר ^^ 71. אני רוב הזמן כותבת בהקלדה עיוורת. 72. למדתי להקליד על עיוור במשך הזמן, כי כתבתי המון ולאט לאט כבר לא צריכים להסתכל על המקלדת, זה הפך להיות לי רגיל [: 73.כשנודלתי היה לי שער בלונדיני, לאט לאט השתנה והפך לגוון של חום. 74. כל מי שמכיר אותי ואת אחותי אומר לנו כל הזמן שאנחנו ממש דומות
וההפרש ביננו הוא 6 שנים >< 75. אני כמעט ולא מצליחה להבדיל בין התמונות שלי כשהייתי תינוקת לבין התמונות של אחותי כשהיא הייתה תינוקת. 76. אני ממש אוהבת אומגות ^^ 77. הייתי 3 פעמים בחיי בחו"ל, פעם אחת לרודוס [אי ליד יוון
] ופעמיים לטורקיה. 78. אני חצי פולניה וחצי טורקיה. אבל אפשר פשוט להגיד שאני צברית כי נולדתי בארץ
79. אני יודעת עברית [שפת אם], אנגלית, ספרדית,ערבית, קצת טורקית, קצת רוסית. עברית זה מהבית כמובן, אנגלית וערבית מהבי"ס, ספרדית מהבית ומתוכניות טלויזיה ושירי סלסה למינהם, טורקית [כמה מילים
] מאבא, רוסית- כמה מיליםפ ומשפטים מחברה שלי [שעברה למודיעין
] 80. היתי רוצה אפשרות להחזיר את הזמן לאחור. זה היה מועיל. 81. כישרון למשהו מיוחד זהו, אין לי כוח יותר, וגם לא רעיונות
קראת? שרשרי משהו