99 סיכום תקופה

AVIV80

New member
99 סיכום תקופה

התחיל מכך שגאידמק קנה מחנה גרטלר ועשה רכישה של הכוכבים בהמשך פתאום הבלוף התגלה תכנית ירדו אנשים עזבו והאיש עזב והשאיר אחריו חובות לספקים ובלאגנים. ואז הגיעו שוב שינוי התכנית של חגי גולן ירדה התכנית של אראל סגל ירדה התכנית של יאיר ניצני ירדה . מכל הפלא נשאר סימן שאלה גדול . ובקשר למכרז מי יודע מה יהיה משאני מקווה ששרלטנים ונצלנים לא יבואו שוב לרדיו ויהיו תכניות ברמה

נהנתי מאוד מהסטים של ה DJ'S אתמול והיום.

אתמול ניגן שם מעשר עד חצות DJ ג'סי ונתן אחלה סט של להיטים,היום ניגן די ג'י באגו גם סט מצוין,אמרתי כבר שהרדיו הזה הולך להיות כמו שהיה בתחילת העשור.

בינתיים רדיו 99 רחוק ממה שהוא היה בעבר...

מצטער, אבל שעתיים סט יומיות, כמה שהן טובות לא עושות רושם... איפה סופי שבוע הממוקססים מהבוקר, איפה הלילות של הטראנס מחצות עד שתיים, איפה עופר ניסים, KNOB, טייסטו, אינפקטד ועוד שמושמעים גם ב 10 בבוקר ובלי בושה נכנסים לפלייליסט, איפה התחנה שלא משדרת חדשות ובטח שלא מבזקי ספורט... אני רואה תחנה כזו לא כ"כ רחוקה רק חבל שהיא לא משדרת מהארץ (לבנון, ירדן)....

olli3

New member
מנהל
הקטע שגלגל"צ הכנסיו לפלייליסט את אינפקטד

שמעתי אותו פה ושם די הרבה (נהגי אוטובוס שתקועים על גלגל"צ).

mbarak2

New member
רדיו 99 לא חייב להיות מה שהיה בעבר

במתכונת העכשווית היא לא רק מצויינת. היא מעולה! אני מקשיב לה כמעט ברצף מתחילת החודש. הערב כשעבדתי משמרת שניה האזנתי למוסיקה והשידור עזר לי להעביר מהר יותר וכיף יותר את זמן העבודה.מוסיקת פופ עכשווית מעודכנת לצד להיטים מהעשורים הקודמים קצביים ותוססים. מה צריך יותר מזה? הלוואי והלוח הזה לא יהיה רק לחודשיים האלה אלא לכל השנה.

olli3

New member
מנהל
ישבה ליידי תיירת אתמול באוטובוס ואמרה לי...

"אין מה לשמוע אצלכם ברדיו, הכל אותו דבר". היא אמרה לי את זה אחרי שראתה אותי מחליף תחנות בסוני אריקסון שלי ללא הרף. היא עוד אמרה לי שני דברים יש כאן שתי תחנות שהן קופי האחת של השנייה. אני מציג לה את התדרים 99 ו91.8 והיא טוענת שמדובר בהן. אני אומר לה ש91.8 היא תחנת המוסיקה המואזנת ביותר (גם עקב שהיא ארצית) והיא אומרת שלא ייתכן היא מסיברה שיש תחנות כאלו במקום שממנה היא מגיעה שמשדרות קו רגוע שאינו מבוסס על להיטים (כי מה שגלגל"צ קובעת כלהיטים זה לא מה שיש בעולם בעליל ולא מה שיש בואזאנ באמצע הדרך ולא אצל ארז בן שמעון בדרום 101.5 ובעוד כמה וכמה תחנות שמעזות לשדר מוסיקה קצבית במהלך שעות היום). שפשוט לא זוכות לנתוני האזנה גבוהים. התחנות שזוכות לנתוני האזנה גבוהים הן אלו שמתרכזות בז'אנר מוסיקה מסויים (כמו תחנות שמשדרות בעיקר רוק או בעיקר שחורה או בעיקר דאנס על גווניה) או תחנות שהן פשוט תחנות להיטים עכשווים שמאד מצליחות אבל תחנות שכאלה מאזינים בעיקר רווקות נואשות בנות 30+, בני 40+ בכללי ואנשים שפשוט אוהבים את הקצב הרגוע. נתתי לה להאזין לSAMA FM בושודרו 3 שירים באנגלית ברצף ולאחר מכן עברו לערבית. היא שאלה מה זה? אמרתי תחנה פלסטינאית. היחא אמרה שאנחנו מדינה מצחיקה שהפלסטינאים הפרימיטיבים מובילים עלינו. אמרתי לה שכשתהיה באיזור ירושלים, ערד, ים המלח וחלקים מהערבה, אילת והצפון שתחפש תחנות ירדניות ותראה ששם המצב טוב בהרבה. לחילופין באיזור הגליל העליון אמרתי לה שתאזין ללבנון ושהיא אף תוכל לשמוע את ההרכב הישראלי KNOB בלבנון ובירדן אך בארץ בכמה תחנות אזוריות בלבד בשעות היום. היא הייתה מופתעת כי היא מכירה את KNOB ואמרה שכל פעם שיוצא סינגל חדש שלהם הוא מושמע בתחנות הלהיטים אצלהם. מה שלא שאלית אותה זה מאיפה היא בעולם ועל זה, חבל. חוץ מזה זה רק מראה שכמישהו בא מהצד ואומר לך, שמע אין כאן למה להאזין הכל אותו דבר והכל נשמע לא טוב (בתחום המוסיקה). אז זה אומר משהו לא?

djgabi

New member
שתהיה בריא

"תחפש תחנות ירדניות ותראה ששם המצב טוב בהרבה" הדבר הכי גרוע לעשות לתייר שמגיע לארץ,זה להפנות אותו לדברים אחרים "חיוביים" שנמצאים מחוץ לישראל, אם היא הייתה רוצה להיות בירדן או ברמאללה,אז מין הסתם היא הייתה מגיעה לשם. הנתון שהועלה כאילו אין בישראל מה לשמוע,או כל התחנות כאן אותו הדבר,לא מדוייק,והיית יכול להציג לה את הדברים באור הרבה יותר חיובי,תיירים בארץ הם נכס מאוד חשוב,יש לשבח דברים כחול לבן כמה שיותר,גם אם מצב הרדיו בישראל הוא לא הכי בעולם, יש כאן מספר לא רב של תחנות המשדרות אחלה של מוסיקה,ואני אף גאה בהן.

olli3

New member
מנהל
שני דברים, היא יהודייה כך שאין ממש בעיה

אני ירדתי ברכבת מרכז היא המשיכה בדרכה לאנששהו. אמרתי שיש את קול הקמפוס, את התוכניות הטובות שבעיקר משודרות בשעות הערב והלילה. גם את 88 FM העלתי, אך כמו שאמרתי העניין הוא שאין תחנת TOP 40 נגידר את זה כך.

למעלה