:)

Xx Pinki xX

New member
:)

שלום, בהחלטה משותפת עם הורי החלטנו לאמץ גור ^^ חוץ מכל התנאים שקשורים אליי יש גם תנאי שהגור לא יגדל לגובה ויהיה...גדול D: [יש לי אחות תינוקת ואמא פולניה ^^] בקיצור,דפדפתי קצת בטאגליינס לחפש תשובות וטבעתי
לפני הכל-אין לי מושג איפה לחפש בכלל.אני גרה בצפת ולא ידוע לי על כלבייה או משהו באזור.קיימת? כנ"ל לגבי וטרינר [טוב,אבל אני מניחה שאת זה אני יכולה למצוא בדפי זהב
] ואיך אני אדע שהסוג של הגור הזה לא יגדל? [זה נורא חשוב.אני לא רוצה להגיע למצב של מסירה בגלל זה] וכמה יעלה לי כל הענין החיסונים
? שמעתי שזה נורא יקר בסך הכל.[לא שזה מה שימנע ממני.אבל בכל זאת.]
לעונים.מקווה שהשאלות שלי במקום
. ואם יש מישהו מאזור צפת שמעונין למסור גור שעונה על הדרישה,צרו קשר במסרים.תודה ושבת שלום :)

habubnik

New member
אני מאמינה שעוד מעט (או בבוקר) תקבלי תשובה

בנוגע לעמותה באיזורך (אני לא מתמצאת בעמותות צפוניות כל כך). בד"כ כשלוקחים כלב מעמותה, את מקבלת חבילת אימוץ תמורת סכום סימלי, שכוללת חיסונים ועיקור/סירוס במחיר מוזל. מעבר לכך, תמיד מומלץ לקחת את הכלב לבדיקה ראשונה אצל הוטרינר ושם עוזרים ומסבירים בנוגע לטיפולים שיש לעשות. בנוגע לגודל, זה ממש לא בעיה לשער את גודלו הסופי של כלבלב (כלומר, בהערכה של האם יהיה גדול/בינוני/קטן) והמתנדבים בעמותה שאליה תלכי יוכלו להמליץ לכם על כלב שיתאים לצרכים שלכם. יש גם פורום אימוץ בתפוז שם תוכלי להסתכל ולראות כלבים שמוצעים לאימוץ כרגע.

Xx Pinki xX

New member
תודה רבה :]

לא ידעתי שיש כזה דבר חבילת אמוץ.אמא תשמח ;], אבדוק בפורום

Bakura

New member
בטוחה שאת רוצה דווקא גור? ../images/Emo12.gif

זה הרבה עבודה.

למעלה