?

~דויד~

New member
מבינים שלהרגיש טוב זה תהליך

בהתחלה מרגישים רע מאוד אחר כך מרגישים רע אחר כך מרגישים נחמד לעיתים רחוקות אחר כך מרגישים טוב פה ושם ובסוף..... מי יודע????? הכל תלוי בנו, אנחנו אחראים לסרט של חיינו
דויד

../images/Emo7.gif

כן אבל הבעיה אצלי שאני תמיד מחזירה את עצמי למערכת יחסים שפגעו בי שם כבר ואני יודעת שיפגעו אבל מן דחף כזה לאוהוב אנשים שפוגעים בנו.......

זהות

New member
אולי ...

כדאי להזכר בחויות , באנשים , בתחושות , בבחירות שעשית כשהתחלת להרגיש טוב ולהצמד לרגשות שלך . יש לי ספר טוב להמליץ לך לקרוא : "נבואה שמיימית" שם תמצאי גם כמה הסברים לגבי חזרתנו לאנשים שמתעללים בנו ...

גיל גיל

New member
מה שעושים, זה ככה...

פשוט מבינים שלפעמים כדי להמשיך להרגיש טוב, אנחנו צריכים לנתק כל קשר עם חיינו הקודמים... אנחנו צריכים להבין שעד שלא נבנה לעצמנו מחדש בסיס חזק חדש ויציב, אסור לנו לנסות ולהעמד על הבסיס הקודם והרעוע שלנו שכבר הוכיח את חוסר היעילות שלו. לפעמים צריך להרוס את הבניין כולו כדי לבנות משהו יציב וחדש...

אני לא כלכך מסכימה איתך...

אני לא מתימרת לדעת את התשובות לשאלות ואני הבנאדם האחרון שיכול לענות ולדעת את כלזה אבל אנילא חושבת שצריך לנתק כל קשר עם החיים הקודמים ולשכוח אתהעבר אני לא חושבתשזה משהו שאפשר לעשות כמה שנרצה העבר שלנו הוא חלק ממה שאנחנו וממי שאנחנו הוא לפעמים מה שגורם להרגשה טובה או רעה שיש לנו אבל מצד שני לגבי הבסיס שאמרת שאנחנו צריכים לבנות אם זה אני מסכימה וחושבת שאנחנו צריכים לבנות בסיס חזק וטוב ולא לוותר

אננדה

New member
אולי ננסה

להחליף את המילה ´לנתק´ קשר עם העבר שלנו ב לשחרר את העבר שלנו.. משמע - להבין שמה שקרה היה ועבר. כן, זה חלק מאיתנו אך בהחלט לא משקף את מי שאנו היום. כו, זה מה שהביא אותנו להיום - אך הבחלט לא נקודת המוצא שלנו - כי אם העכשיו והרגע. לשחרר - (To let go) - משמעו לפתוח את המקרים שקרו, למצוא את נקודת האשמה שלנו (אם באחרים להעביר אלינו ואח"כ לשחרר מאיתנו) ומנקודה זאת לבנות את הבנייו מחדש כפי שגילגיל כתב.
גילגיל, התגעגעתי !!!!

טוב אז...

את זה אני מאשרת
למרות שלא ממש צריך תאישור שלי גם ככה הוא לא שווה כלום

אננדה

New member
../images/Emo23.gifחשובבבההה !!

למה את חושבת שכתבתי את זה בכלל אם לא בעקבות משהו שאת !!!!! כתבת !!! כן כן, את - ממש את, שחושבת שאת לא חשובה בכלל... למה שלא תתני לעצמך (ולנו) צ´אנס כדי להראות לך כמה את כן חשובה ??? אני אומר לך במה אני מאמינה.... אני מאמינה שכל אחד מאיתנו הוא אלוהים קטן !! אני מאמינה שכל יצורי הבריאה האלה נוצרו בראש ובראשונה מאהבה ושנמלה (כן, גם היא) חשובה באותה מידה כמו הכוכב שבשמיים, כמו השמש, כמו המקלדת הזאת שאני כותבת בה... גם היא !!! ואם ננסה לעלות מעט לבני אדם אז בכלללל....... עכשיו בואי ותאמרי לי אם אני יכולה לרגע אפילו לחשוב שאת לא חשובה או להסכים עם הניק ניים שלך
כי אני לא
תשונה לאלתר ´ לא חשובה´ ל >>>>>>>>> חשובה !!! (ואם יהיה צורך אני אפעיל את דויד ה-
ואז בכללל את תסתבכי
) אוהבת.

מה?????

א-לא חשבתי שעשית את זה בעקבות משהו שאני ב-שאני אבין האם את מאיימת עלי? כי את לא תגידי לי מה לעשות את לא אמא שלי את לא אבא שלי ואת לא תגידי לי מה לעשות האם הייתי ברורה? ג-נו בואי ונראה אותך מפעילה את דויד...

אננדה

New member
דוידדדדדדד../images/Emo150.gif

אני צריכה את העזרה שלך כאן
אני חושבת שצריך כאן מנה הגונה של

דבר ראשון

לא מאשימים את עצמנו על כך. אני בטוח שיש לך סיבה טובה מאוד (בהנחה שבך מדובר) לחזור ל"אנשים שמתעללים בנו"..... שלא תעיזי לשפוט את עצמך על כך!!!
, קסם אמיתי

למעלה