=][=

שאלון חופר....

.שם:גאיה 2.גיל:12 3.מין:נקבה 4.צבע שיער:שטני 5.צבע עיניים:חום בהיר.... 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:שחור... 7.צבע החולצה:אני לובשת גופיה על חולצה חולצה תכלת גופיה לבנה מקושקשת... 8.צבע התחתונים:אפור עם ורוד 9:צבע הגרביים\נעליים:אין עלי... 10.צבע אהוב:אדום סגול.... 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:שחור וכחול 12.צבע הקיר בחדר שלך:לבן... 13:צבע התיק בבצפר:שחור (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:---- 15.השחקן האהוב עליך:דרייק בל.... 16.השחקנית האהובה עליך:אין לי מושג..... 17.הזמר האהוב עליך:רענן...חחחחחח.... 18.הזמרת האהובה עליך:אוריל לוין... 19.הלהקה האהובה עליך:FOB ביט 69 טוקיו הוטל.... 20.השיר האהוב עליך:לא יודעת יש די הרבה... 21.השיעור האהוב עליך:חופשי....[= 22.המורה האהוב עליך:המחנכת נאוהה... 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:לאדעת... 24.הסרט האהוב עליך:ספידרמן 3 אבל עוד מעט זה יתחלף... 25.הסדרה האהובה עליך:סאות פארק....או משהו חינוכי יותר דרייק וג'וש 26.יש אובססיות?לא... 27.המאכל האהוב עליך:טוסט....סתם לאדעת זה מה שעלה לי בראש.... 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?אה......שיט.... 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?הולכת לשרותים.... 30.הדבר האחרון בלילה?מכבה את הטלביזיה 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?נכנסת לפורום... 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')פריקצה 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?לאדעת 33.והכי אוהב?------ 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?פופרוק פאנקרוק 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?מקדימה 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?2 מסודרות 37.אתה בתנועת נוער? איזה? נועל 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?לא... 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?כן את ביט.... 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?לא...אבל הם היו ממש מגניבים רק אני התבישתי....אבל מקווה לראות שוב ולהיוצ המכונת דיבורים שאני.... 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?זמרת....או מעצבת אופנה 42.מצליח בלימודים?כן בערך 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?נראה לי 100 44.והכי נמוך?לאדעת לא היתה שנה טובה במיוחד... 45.מבריז הרבה?לא 46.יש תלבושת אחידה?כן... 47.בעד או נגד?נגד לגמרי 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?כן בהמון לא זוכרת כמה.... 49.יש לך פלאפון?כההה... 50.מדבר הרבה?כההה.... 51.מי החבר הכי טוב שלך?לאדעת 52.מי הכי מצחיק?לירי וטלטול 53.הכי דיכאוני?אוהד שהוא עצוב.... 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?עומריק... 55.הכי חכם?עדי.... 56.שהכי כיף להסתובב איתו?עלמה היא מצחיקה.... 57.הכי תומך?לאדעת..... 58.מה אתה מחפש בחברים?אמונה מצחיקים ושאוהבים מה שאני אוהבת.... 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן... 60.זה קרה בגללך או בגללו?בגלל שתינו 61.מתגעגע?כן 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?ששמעתי את ביט 69...סתם לא יודעת... 63.משקיע במתנות?כן 64.זוכר תאריכים?כן 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?ללורל אבל באמת..... 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?מההההההההה??????? 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?טיול מהמם ליפן.... 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?קצרים לא חופרים כמו זה.... 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?לפעמיים שאני משועממת.... 69.היה לך פעם חלום צלול?מה?!? 70.מאמין במיסטיקה?לא... 71.מנגן במשהו?כן פסנתר 72.מה סיגנון הלבוש שלך?טום בוי וגם לפעמיים קצת פריקי לפמיים כמו סקיטרים... ------------------------------------------------------------------ פריט הלבוש האהוב עליך?מכנסי דגמח התקופה הכי אהובה עליך בחיים?כיתה ו' לאן היית רוצה לחזור?לאדעת... איפה נולד? (בית חולים)תל השומר נראה לי.... ובאיזו עיר?גבעת שמואל כמה פעמים עברת דירה?3 אוהב את המקום שאתה גר בו?כן... יש לך חברים עוד מהגן?לא.... מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?שהחתולה שלי מתה לפני שנתיים והכי טובה?אה....שקיבלתי את הכלב שלי לפני שנתיים שמח על זה?כן מאוד... היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?כן ברי...לא סתם בר רפאלי היית מאוהב?אולי חווית אהבה נכזבת?כן רובן... בתול?כן אוהב את עצמך?כן... מה היית משנה בך?את כל הדולדולים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?יופי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?מה? כמה מחשבים יש לך בבית?אחד כמה טלוויזיות?3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:אה...אני הולכת להופעה של ביט... דבר לא נחמד שקרה לך היום:קיבלתי את העבודות בתנך מתי התעוררת היום?7:00 צריך ללכת לבצפר.... גובה:לאדעת משקל:לאדעת וגם לא רוצה לדעת... לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?----- לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?------ הפאדיחה הגדולה של החיים:אה...אח שלי השתין עליי.... באיזה ארצות ביקרת?הרבה באירופה... מה התיכנונים שלך לפסח?מה?!? מה תעשה מחר?אלך לשודדי הקאריבים 3 מאוהב?לא... דלוק על מישהו?אולי.... אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לאדעת אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?ממש היתי עצובה ואומללה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?לאדעת.... זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לנסוע אני עצלנית.... לישון או לקום?לקום אני לא אוהבת לישון.... לכתוב או להקליד?להקליד.... חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות... להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים יש לי חיבה אליהם..... אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר....

xD ShAhAr xD

New member
גמלי בא..!! [[=

1.שם: שחר [= 2.גיל: 13 וחציי [= 3.מין: נקבה 4.צבע שיער: שחור וחום [= 5.צבע עיניים: חום כהה..לפעמים שחור.. 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: כחול כהה..ג'ינס.. 7.צבע החולצה: גופייה לבנה וטופ שחורה. [[; 8.צבע התחתונים: לבן.. [[; 9:צבע הגרביים\נעליים: אולסטאר שחורות... 10.צבע אהוב: כחול, שחור, חום ולבן.. [= 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: כחול, שחור, ירוק, חום ולבן... 12.צבע הקיר בחדר שלך: לבן..//= 13:צבע התיק בבצפר: אדום ושחור.. 14.המשפט האהוב עליך: "על הלב שלי אין מבצעים והנחות..אם שברת? שילמת..!!" 15.השחקן האהוב עליך: בחו"ל - אורלנדו בלום... בארץ - נראלי שאושרי כהן.... או ניב פטל... 16.השחקנית האהובה עליך:בחו"ל - יש יותר מידי... בארץ - אין כמעט.. 17.הזמר האהוב עליך: בחו"ל - יש כמה.. בארץ - רענן..!!! [[= 18.הזמרת האהובה עליך: אין לי ממש.... 19.הלהקה האהובה עליך: בחו"ל - sum41 בארץ - ברור שביט 69..!! 20.השיר האהוב עליך: יש לי הרבה... אבל רק של ביט.... [[; 21.השיעור האהוב עליך: חופשיי [= xD 22.המורה האהוב עליך: יש כזה דבר?? חח 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: יש אחד...אבל זה חסוייי... 24.הסרט האהוב עליך: ספיידרמן 3 , שודדי הקאריביים.. 25.הסדרה האהובה עליך:סאות' פארק , חברים... יש עוד..! אין לי כוח... /= 26.יש אובססיות? 27.המאכל האהוב עליך: שוקולד.!! ומשוו יותר בריא - האוכל של אמא..! [[; 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? נממ...שיט.!! 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מתעוררת....חח מתקלחת... 30.הדבר האחרון בלילה?שומעת מוזיקה.. [= 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? אינטרנט, מוזיקה ופורום... [[; 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') עב"מ..xD סתם.... פאנק - רוקיסטית... [= 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? צביעות , שקרנים ומניאקים... 33.והכי אוהב? כשאוהבים אותי , כשאכפתים לסביבה ואלי.. 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? פאנק - רוק..!! 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? תלוי... אבל בעיקרון מקדימה.. 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? אני לא אוכלת הרבה... כי אני עסוקה... xD אבל בעיקרון... 3 מסודרות.. 37.אתה בתנועת נוער? איזה? אני לא..||= 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? אה הא... [[= 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? כן... בהשקה ובהופעות... את הביט [[= 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? רק לטובה.... הם ממש מגניבים ותותחיםם [[= ( רענן ולורל... ברי..? העישון.. רק העישון.... //=) 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא ידעת.. 42.מצליח בלימודים? כן.. [= אני לפחות משתדלת..xD 43.מה הציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 110... מה..? היה בונוס..!! 44.והכי נמוך? נראלי ש- 89 45.מבריז הרבה? לא... 46.יש תלבושת אחידה? כן... [; 47.בעד או נגד? בעד.... כי אפשר לשלב עם דברים מגניבים... [= 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?כן.. הייתי ביותר מידי... 49.יש לך פלאפון? כן.. [= 50.מדבר הרבה? יאפ..!! 51.מי החבר הכי טוב שלך? יש לי הרבה... אבל בעיקר טלילולה, שמישי וטולי [[= 52.מי הכי מצחיק? שמישי וטלילולה.. 53.הכי דיכאוני? נובצ'ה... וליהו.. //= 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? מאור ( גבוה, מכוער וחננה ) ודניאל.. ( שמן, נמוך והומו..!!!) 55.הכי חכם? טלילולה.... [[= 56.שהכי כיף להסתובב איתו? שמישי ו...כווולם..!!! 57.הכי תומך? כולן..!! ויש גם ידידים... 58.מה אתה מחפש בחברים? שיהיו חברים ואכפתיים..!! 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? לצערי. כן... 60.זה קרה בגללך או בגללו? בגלל 3 חברים בני #@%$ שסיכסכו.... 61.מתגעגע? כן... 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? כל מיני.... 63.משקיע במתנות? מאוד.. [= 64.זוכר תאריכים? את כוולם.. 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? לאיזה זמרת ושחקנית עבר.. אנא אערף.. אה ו.. לסבתא רבא שלי ז"ל 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? תורמת... [= 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? תורמת..!! ואח"כ חושבת על עצמי... 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכים וחופריםם [[; 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? לא תמיד.. רק כשממש משעמם..!! 69.היה לך פעם חלום צלול? 70.מאמין במיסטיקה? לא... //= 71.מנגן במשהו? ניגנתי עד לפני כמה חודשים בגיטרה.... 72.מה סיגנון הלבוש שלך? תלוי... אבל יש לי כמה... אבל כולם מגניבים... ------------------------------------------------------------------ פריט הלבוש האהוב עליך?מכנס ג'ינסים , דגמ"ח וגופיות סבא.. xD התקופה הכי אהובה עליך בחיים? נראלי שהשנה הזאת הייתה הכי כייפיית.. [[= לאן היית רוצה לחזור? לעבר.. לתקן ת'טעויות... למרות שלמדתי מהן... איפה נולד? (בית חולים) בירושלים.... משגח לדך נראלי... ובאיזו עיר? ירושלים... כמה פעמים עברת דירה? 3 פעמים... אוהב את המקום שאתה גר בו? כן.. אבל עוד מעט אני עוברת... למקום יותר שווה... [[; יש לך חברים עוד מהגן? כן.... מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? נראלי שהייתי במוות קליני... בגיל 3.. xD ו.. המוות של סבא רבא שלי.. :'( והכי טובה? הכלבה שלי מלפני 3 שנים.. ובני הדודים שלי... אה ו... ביט 69.. [[= שמח על זה? הכי שיש..!! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא נראלי... כי לכולם יש פגמים וכולם בני אדם... אז מזה משנה..?? היית מאוהב? כל הזמן הזה.... חווית אהבה נכזבת? כן.. לצערי... בתול? בואו נחשוב... ככככןןן..!! אוהב את עצמך? לא ממש.. xD רק לפעמים... מה היית משנה בך? לא יודעת.... מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אומרים לי שיש לי את שניהם.. אבל מי מאמין להם.!? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? הא.!? כמה מחשבים יש לך בבית? הרבה.... כמה טלוויזיות? 3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: קיבלתי 100 במתמטיקה.. [[= דבר לא נחמד שקרה לך היום: החברה שלי תקעה לי סכין בגב... //= מתי התעוררת היום? 6:00 גובה: 1.63 נראלי... משקל: לא יודעת... לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? את מי זה מעניין..!? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? WTF הפאדיחה הגדולה של החיים:ציפור חירבנה עלי באמצע המסיבת סיום... :'( חולצה חדשה..!! באיזה ארצות ביקרת?הרב תורכיה.. אבל פראג בדרך..!! מה התיכנונים שלך לפסח? עבר כבר... מה תעשה מחר? אהיה בחזרות לערב מגמה.... מאוהב? כן.. [[= דלוק על מישהו? אני מ=א=ו=ה=ב=ת.... אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלויבכמה קטן.... אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה לא ת'כאפה של החיים שלי..!! אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מסבירה לו ת'שינוי... ואז נראה... זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב... רוק או פופ? רוק ( פאנק - רוק ) רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? ללכת... אחלה ספורט... לישון או לקום? תלוי בחשק שלי.... לרוב לישון... [; לכתוב או להקליד? להקליד.... חיבוק או נשיקה? תלוי עם מי... אבל בתכלס? נשיקה.. [[= התכתבות או שיחת טלפון? שניהם סבבבה.. [[= להיות נבוך או להיות קול? להיות אתה עצמך... לא לשחק אותה... לבכות או לצחוק? תלוי במצב רוח.. [[; גיטרה או תופים? גיטרה..! אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים בעיקר... אייסיקיו או מסנג'ר?אייסי [= שיהיה יום מעוולה.!! [= שחר.

A d i D

New member
גם לי בא

1.שם:עדי 2.גיל:15 3.מין:נקבה כמה שידוע לי 4.צבע שיער:חום 5.צבע עיניים:חום 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:חום 7.צבע החולצה:שחור 8.צבע התחתונים:שחור 9:צבע הגרביים\נעליים:יחפה 10.צבע אהוב:שחול אדום(צבע הפועלים!) וכחול 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:אדום שחור כחול ולבן 12.צבע הקיר בחדר שלך:כחול 13:צבע התיק בבצפר:כחול (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:יש הרבה לא יודעת 15.השחקן האהוב עליך:ג'וני 16.השחקנית האהובה עליך:לא יודעת 17.הזמר האהוב עליך:מיק ג'אגר 18.הזמרת האהובה עליך:קרול קינג 19.הלהקה האהובה עליך:הרולינג סטונס 20.השיר האהוב עליך:בנתיים Hey There Delilah 21.השיעור האהוב עליך:ביולוגיה וכימיה 22.המורה האהוב עליך:המורה לאנגלית 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:יש הרבה ההורים האחים הבת דודה ועדני שלי 24.הסרט האהוב עליך:מונטי פייטון 25.הסדרה האהובה עליך:מונטיפייטון 26.יש אובססיות?כן הרבה 27.המאכל האהוב עליך:גולש של אמא 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?לא יודעת 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?מתעוררת =] 30.הדבר האחרון בלילה?נפרדת מג'ו (מה אני אעשה הוא מדבר איתי כל לילה עד 12 בערך) 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?פותחת אינטרנט 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')קיבוצניקית 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?צביעות ותעוות בצא 33.והכי אוהב?שמחה ואהבה לאנשים 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?רוק 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?מקדים 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?3 37.אתה בתנועת נוער? איזה? כן בני המושבים 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? כן את טל פגשתי בשבועות 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?כן 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?לא 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? בת חווה טובה ובעלת ערכים קיבוציים 42.מצליח בלימודים?מאוד 43.מה המציון הכי גבוה שקבלת השנה? (כימיה) 44.והכי נמוך?60 (מתמטיקה) 45.מבריז הרבה?לא 46.יש תלבושת אחידה?לא 47.בעד או נגד?נגד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?כן בערוץ הילדים עם קייטנה של הקיבוץ והיה סתם שיעמום 49.יש לך פלאפון?כן 50.מדבר הרבה?מסמסת 51.מי החבר הכי טוב שלך?עדני 52.מי הכי מצחיק?שזורי 53.הכי דיכאוני?לא יודעת 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?עדני 55.הכי חכם?איצי 56.שהכי כיף להסתובב איתו?שזורי ועדני 57.הכי תומך?רונקי 58.מה אתה מחפש בחברים?שיהיו בני אדם ולא חיות 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן 60.זה קרה בגללך או בגללו?סתם היא עברה מהיסודי לחטיבת ביינים 61.מתגעגע?לא 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?מרונקי קיבלתי חיבוק לכל שנה שאני חיי ביום הולדת שלי 63.משקיע במתנות?ברור 64.זוכר תאריכים?מנסה 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?לאמא ולאח שלי 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?אוקי כנראה שהייתי בת חווה טובה 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?לא יודעת 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?ארוכים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?לפעמים 69.היה לך פעם חלום צלול?כן 70.מאמין במיסטיקה?לא 71.מנגן במשהו?על העצבים של אמא 72.מה סיגנון הלבוש שלך?נורמלי לא ממש מיוחד קיבוצניקי כזה ------------------------------------------------------------------ פריט הלבוש האהוב עליך?חולצה של סטואי התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כל יום הוא דבר נפלא לאן היית רוצה לחזור?ללונדון איפה נולד? (בית חולים)רמב"ם ובאיזו עיר?קיבוץ בית העמק כמה פעמים עברת דירה?0 אוהב את המקום שאתה גר בו?מאוד יש לך חברים עוד מהגן?כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?סבתא נפטרה בפיתאומיות והכי טובה?נולדתי שמח על זה?מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?כן בתול?כן אוהב את עצמך?אני בסדר עם עצמי מה היית משנה בך?כל מיני מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?גם וגם אם אפשר יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית?1 כמה טלוויזיות?3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:עבדתי דבר לא נחמד שקרה לך היום:האחיינית עיצבנה אותי בטירוף מתי התעוררת היום?7 גובה:1.60 בערך משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?בכיתה ז לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת?אנגליה מה התיכנונים שלך לפסח?פסח עבר לו אבל לפסח הבא אין לי שום תוכניות מה תעשה מחר?שיעורים מאוהב?כן דלוק על מישהו?כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מסיימת את זה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?לא ולא הייתי מקבלת אותו זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?ללכת לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?לא משנה לי אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר

=]

1.שם: אילה 2.גיל: 15 3.מין:
4.צבע שיער: חום עם קצוות ירוקים
5.צבע עיניים: חום שחור כזה... 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: ג'ינס (כאילו כחול כהה כזה...) 7.צבע החולצה: פסים אפור כתום 8.צבע התחתונים: צהוב 9:צבע הגרביים\נעליים: גרביים לבנות אולסטאר אדומות 10.צבע אהוב: ירוק 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: שחור ואפור 12.צבע הקיר בחדר שלך: לבן 13:צבע התיק בבצפר: טורקיזי כזה... (טוב חלאס עם הצבעים) חח אוקיי... 14.המשפט האהוב עליך: גוד דאמיט
15.השחקן האהוב עליך: ג'וני דפ
16.השחקנית האהובה עליך: הממ קמרון דיאז נראה לי... 17.הזמר האהוב עליך: - 18.הזמרת האהובה עליך: - 19.הלהקה האהובה עליך: בלינק 182 גרינדיי ויוסלס איידי 20.השיר האהוב עליך: יש המון... 21.השיעור האהוב עליך: ביולוגיה 22 .המורה האהוב עליך: המחנכת שלי... 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: כל המשפחה הקרובה... (אמאאבא ואחים שלי...) 24.הסרט האהוב עליך: צ'רלי בממלכת השוקולד נראה לי... 25 .הסדרה האהובה עליך: חברים. וסאותפארק. 26.יש אובססיות? כן, יש. 27.המאכל האהוב עליך: שוקולד. 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? קקי. וקוקי
29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? קם מהמיטה. 30.הדבר האחרון בלילה? מכבה את האור. 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? פותח את האינטרנט. 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') פריקית אני מניחה... 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? סנוביות. וקור. 33.והכי אוהב? חוש הומור. 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? פאנק רוק! 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מאחר.
36 .כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 37הממ ארוחת עשר צהריים וערב אז.. 3. .אתה בתנועת נוער? כן איזה? נוע"ל! נוע"ל שולט! 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? עוד לא. 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? כן, פגשתי את ביט. 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? כן לטובה או לרעה? לטובה, הם ממש חמודים ונחמדים. 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רופאה
42.מצליח בלימודים? כן 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? הממ 100
44.והכי נמוך? 58 בבוחן בגיאומטריה. 45.מבריז הרבה? המון. 46.יש תלבושת אחידה? כן 47.בעד או נגד? נגד, מדכא את היצירתיות. 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? כן איפה? ערוץ הילדים
איך היה? כיף מטורף, עדי עזרוני ראיינה אותי 49.יש לך פלאפון? כן 50.מדבר הרבה? יותר מדי 51.מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה... 52.מי הכי מצחיק? אתם לא מכירים. 53.הכי דיכאוני? גם אותו לא. 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? גם אותו לא. 55.הכי חכם? כנ"ל. 56.שהכי כיף להסתובב איתו? כנ"ל. 57.הכי תומך? כנ"ל. 58.מה אתה מחפש בחברים? שאני יסתדר איתם ושיהיה לי כיף איתם. 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? האמת שכן... 60.זה קרה בגללך או בגללו? גם וגם. 61.מתגעגע? כלכך...
62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? משו כזה מגניב ממקס ברנר... שמכינים משקה שוקולד כזה ממש טעים... 63.משקיע במתנות? כן 64.זוכר תאריכים? כן 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? לאחים שלי ולאמא 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? מגניב. 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? כרטיס טיסה לאיי הגלאפאגוס. 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? גם וגם, אני אוהבת שאלונים. 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? לפעמים, בכל שאלון של כמה... 69.היה לך פעם חלום צלול? יותר מפעם... 70.מאמין במיסטיקה? כן 71.מנגן במשהו? על פסנתר. 72.מה סיגנון הלבוש שלך? מגניב כזה, עם דברים מגניבים מכל מיני מקומות.... פריט הלבוש האהוב עליך? חולצה מגניבה סגולה כזאתי... התקופה הכי אהובה עליך בחיים? תקופת זימבבואה. לאן היית רוצה לחזור? לזימבבואה חח. איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? תל השומר, איפה שזה לא יהיה.
כמה פעמים עברת דירה? *סופרת* 5... אוהב את המקום שאתה גר בו? מחבבת יש לך חברים עוד מהגן? לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? היו מספיק והכי טובה? שוב, 3 שנים בזימבבואה. שמח על זה? מאוד. היית רוצה להיות מישהו אחר? לא אם כן, מי? היית מאוהב? אני חושבת חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן אוהב את עצמך? לא כלכך.. מה היית משנה בך? אני לא יודעת, כל מיני... מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שאלה קשה מדי. גם וגם
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מזה? כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 2 ככה בכללי: אוקיי דבר נחמד שהיה לך היום: ישנתי עד 2 והברזתי מביצפר. דבר לא נחמד שקרה לך היום: הלכתי בדרך מממש ארוכה במקום בקצרה והארכתי את הדרך לחברה שלי בחצי שעה. מתי התעוררת היום? ב-2 בצוהריים
גובה: 1.5... פחות מדי. משקל: לאדעת.. אזור ה40... בכל אופן כמו שצריך. לא בתת משקל ולא באובר. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בחופש של כיתה ח'. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכרת כלכך... באיזה ארצות ביקרת? הודו תאילנד האיים המלדיביים הונקקונג גרמניה סין זיממבואה דרום אפריקה ונמיביה... מה התיכנונים שלך לפסח? הממ פסח עבר. אני מניחה שזה שאלון ישן. אבל היה כיף. מה תעשה מחר? יישן מאוהב? לאדעת אם מאוהבת... דלוק על מישהו? כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא נראה לי... אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? עוזזבת אותו.. ובוכה שבועות. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מקבלת אותו ואת השינוי שלו... זה או זה: מחשב או טלוויזיה? גם וגם רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע
לישון או לקום? לישון zZzZzZz לכתוב או להקליד? גם וגם חיבוק או נשיקה? תלוי ממי
התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? תופים!! אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני... אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר...

למעלה