=][=

רונקי4

New member
=][=

בואנה תקשיבו אני לפני כמה ימים שמעתי כמה שירים של ביט 69. אתם לא מבינים אני במצב חרישהה!!!=] אה.. סליחה. היי אני רוני=] רציתי להגיד שבניתם פה אחלה פורום :) ורענןן תעשה לי תימנים קטנטנים!! :):) רענן מקווה שאתה קורא את ההודעה הזאת :) כי רציתי להגיד לך שאתה ממש אחלה של בנאדם ויש לך קול מהמם:) ולורל אתה מתופף מדהים. הלוואי עליי:( אז שיהיה לכם המשך יום מקסיםם:) רוני=][=

A d i D

New member
למה לפתוח הודעה חדשה??

helush716

New member
ברוכה הבאה =]

גם אני בקטע של תימנים חח =] חג שמח ( מקווה שלא מאוחר מדי
)

רונקי4

New member
שלום שלום :)

סופסוף מישהי בקטע של תימנים חעח :) חג שמיייח גמלך( מקווה שלא מאוחר מידי?ח חפיף=\ )

רונקי4

New member
שלום :)

לודעת חעח. אני בקטע של תימניים :) תודה על הקבלת פנים הנחממדה :):) ואת יודעת אם חושבים על זה בריי גם אחלללה:)

helush716

New member
ממ. כן.. כולם אחלה =]

אבל תימנים זה משו משו חח
בעיקר גיטריסטים תימנים.. ואני לא מדברת רק על רענן =]

helush716

New member
מה שמזכיר לי.. שמישו ישים איזה שאלון..

משו ארוך כזה.. חופר.. זה כיףףף =]

ביקשת? קיבלת :)

השאלון הכי חופר שיכול להיות [: 1.שם: 2.גיל: 3.מין: 4.צבע שיער: 5.צבע עיניים: 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: 7.צבע החולצה: 8.צבע התחתונים: 9:צבע הגרביים\נעליים: 10.צבע אהוב: 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: 12.צבע הקיר בחדר שלך: 13:צבע התיק בבצפר: (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: 15.השחקן האהוב עליך: 16.השחקנית האהובה עליך: 17.הזמר האהוב עליך: 18.הזמרת האהובה עליך: 19.הלהקה האהובה עליך: 20.השיר האהוב עליך: 21.השיעור האהוב עליך: 22.המורה האהוב עליך: 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: 24.הסרט האהוב עליך: 25.הסדרה האהובה עליך: 26.יש אובססיות? 27.המאכל האהוב עליך: 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? 30.הדבר האחרון בלילה? 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? 33.והכי אוהב? 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 37.אתה בתנועת נוער? איזה? 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? 42.מצליח בלימודים? 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 44.והכי נמוך? 45.מבריז הרבה? 46.יש תלבושת אחידה? 47.בעד או נגד? 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? 49.יש לך פלאפון? 50.מדבר הרבה? 51.מי החבר הכי טוב שלך? 52.מי הכי מצחיק? 53.הכי דיכאוני? 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? 55.הכי חכם? 56.שהכי כיף להסתובב איתו? 57.הכי תומך? 58.מה אתה מחפש בחברים? 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? 60.זה קרה בגללך או בגללו? 61.מתגעגע? 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? 63.משקיע במתנות? 64.זוכר תאריכים? 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? 69.היה לך פעם חלום צלול? 70.מאמין במיסטיקה? 71.מנגן במשהו? 72.מה סיגנון הלבוש שלך? ------------------------------------------------------------------ פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? יש לך חברים עוד מהגן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? מה התיכנונים שלך לפסח? מה תעשה מחר? מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? רוק או פופ? רוק או מטאל? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר?

helush716

New member
כןןן.. יששש.. תודה =] משעמם..

השאלון הכי חופר שיכול להיות [: 1.שם: חלי 2.גיל: 14.8 3.מין:נקבה 4.צבע שיער: שטני ( ככה כותבים לא?
) 5.צבע עיניים: כחול-ירוק 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: כחול 7.צבע החולצה: תכלת 8.צבע התחתונים: ממ.. הדפסים של מיקי 9:צבע הגרביים\נעליים: אין כרגע 10.צבע אהוב: כחול 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: שחור/כחול 12.צבע הקיר בחדר שלך: קרם 13:צבע התיק בבצפר: תכלת (טוב חלאס עם הצבעים) - למה נחמד דווקא =] 14.המשפט האהוב עליך: וואו ממ.. אני חושבת ש"אני אוהב/ת אותך" עושה טוב לכולם 15.השחקן האהוב עליך: אדם סנדלר בקומדיות זה בטוח.. השאר יש הרבה =] 16.השחקנית האהובה עליך: רייצ'ל מקאדמס 17.הזמר האהוב עליך: יש מלא 18.הזמרת האהובה עליך: גםם 19.הלהקה האהובה עליך: fall out boy וביט ועוד הרבה 20.השיר האהוב עליך: כרגע.. ממ.. runaway של אבריל 21.השיעור האהוב עליך: אם כבר אז ספרות 22.המורה האהוב עליך: המורה שלי לשל"ח 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: דור.. אומן מדהים! 24.הסרט האהוב עליך: "היומן" 25.הסדרה האהובה עליך: חברים 26.יש אובססיות? לדור =] חחח 27.המאכל האהוב עליך: סיני 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? "פאק".. כנראה חחח 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? שירותים? 30.הדבר האחרון בלילה? שומעת מוזיקה לפני שאני נרדמת 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? הפורום =] 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') ממ.. באמצע נוטה לפריקית 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? צביעות 33.והכי אוהב? כנות 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? רוק, מטאל ומה שביניהם =] 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מקדים 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? שתיים עיקריות 37.אתה בתנועת נוער? איזה? ממ.. משצים נחשב? 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? לא.. אולי אתם תהיו הראשונים =] 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? לא 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? -- 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מפיקה מוזיקלית 42.מצליח בלימודים? כן 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 100 44.והכי נמוך? ממ..לא יודעת.. הם טובים.. 88 ככה? 45.מבריז הרבה? לא 46.יש תלבושת אחידה? כן 47.בעד או נגד? לא יודעת 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? כן בערוץ הילדים.. התראיינתי.. היה סטיילל =] 49.יש לך פלאפון? כן 50.מדבר הרבה? תלוי עם מי 51.מי החבר הכי טוב שלך? רויתוש ועומר 52.מי הכי מצחיק? עומר ודור 53.הכי דיכאוני? אור 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? עומר =] אבל הכל מאהבה :] 55.הכי חכם?דור 56.שהכי כיף להסתובב איתו? רויתוש 57.הכי תומך? רוית 58.מה אתה מחפש בחברים? כנות, אהבה ושיהיו מוכנים לתת מעצמם ולהכנס בדלת כשכל השאר יוצאים 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כן 60.זה קרה בגללך או בגללו? שנינו 61.מתגעגע? לא.. האמת שלא 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? אייפוד =] 63.משקיע במתנות? מאוד 64.זוכר תאריכים? בוודאי :] 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? בר רפאלי.. אבל זה שטויות 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? " י=י=ש"?? 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? קודם כל תורמת.. ואז לאמא-אבא-אח ואז טיול מסביב לעולם 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכים.. ביקשתי אחד =] 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? כן.. זה נחמד 69.היה לך פעם חלום צלול? חלום מהה? 70.מאמין במיסטיקה? בערך 71.מנגן במשהו? לא 72.מה סיגנון הלבוש שלך? ממ.. רגיל כזה.. פריקי קצת לפעמים ------------------------------------------------------------------ פריט הלבוש האהוב עליך? הכובע גנגסטרים החדש =] התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו? לאן היית רוצה לחזור? וואו.. שאלה טובה וקשה איפה נולד? (בית חולים) אסף הרופא ובאיזו עיר? ראשון כמה פעמים עברת דירה? אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? כן..דיי יש לך חברים עוד מהגן? הרבה האמת חחח מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? ממ.. פרידות.. זה קשה והכי טובה? לשמוע את דור מנגן זה טוב.. חוץ מזה.. יש עוד הרבה שמח על זה? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא יודעת היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? הרבה בתול? ממ.. כן אוהב את עצמך?לא בהגזמות מה היית משנה בך? את ההרגל של לקסוס ציפורנים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אני חושבת שחוכמה זה אחד הדברים היפים שעושים את הבן אדם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא אני לא אובססיבית לדברים האלו כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: ארוחת ערב אצל רויתוש דבר לא נחמד שקרה לך היום: ראיתי הרבה פאקצות מהשכבה שלי.. בלעע מתי התעוררת היום? 10:00 גובה: 1.64 - גבהתי.. מדדתי היום חחח משקל: ממ.. זה ישאר איתי לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? ואוו... חופר לפנים אהה חח לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: יש הרבה.. חיים עם זה =] באיזה ארצות ביקרת? צרפת, בלגיה, הולנד, אוסטרליה, ואיטליה מה התיכנונים שלך לפסח? לא רלוונטי חחח מה תעשה מחר? יוצאת עם רויתוש מאוהב? קשה להגיד דלוק על מישהו? זה כןן =] אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן, למה לא? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מסיימת את הקשר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא יודעת.. אם השינוי לא כזה נורא הייתי מנסה לקבל אותו כמו שהוא זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? איזו שאלה.. ברור שרוק רוק או מטאל? ממ.. גם וגם ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישוןן לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? תלוי מתי.. להיות נבוך או להיות קול? ממ.. קולל? לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? תופיםםםםם אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר תודה.. העביר לי את הזמן =]

liavii

New member
גם לי באD:

1.שם:ליאב 2.גיל:13.9 3.מין:נקבה 4.צבע שיער:חום-שחור 5.צבע עיניים:חום דבש 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:חח בוקסרD: 7.צבע החולצה:ורוד ירוק 8.צבע התחתונים:תכלת 9:צבע הגרביים\נעליים:אין 10.צבע אהוב:יש הרבה 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:אין לי כוח לבדוק 12.צבע הקיר בחדר שלך:ירוק ורוד 13:צבע התיק בבצפר:תכלת ואפור (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:לא יודעת 15.השחקן האהוב עליך:נמנמ יש הרבה לא עולה לי אחד לראש 16.השחקנית האהובה עליך:^^ 17.הזמר האהוב עליך:^^ 18.הזמרת האהובה עליך:אבריל לאבין 19.הלהקה האהובה עליך:יש הרבה 20.השיר האהוב עליך:יש הרבהD: 21.השיעור האהוב עליך:יש כמה 22.המורה האהוב עליך:המורה להיסטוריה ומורשתD: 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:לא עולה לי בראש כרגע 24.הסרט האהוב עליך:יש הרבה 25.הסדרה האהובה עליך:^^ 26.יש אובססיות?כן 27.המאכל האהוב עליך:יש הרבה 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?לא XD 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?צועקת לאמא שהתעוררתיD: חח חופרת עד שאני מתעוררת 30.הדבר האחרון בלילה?אין לי מושג..אני נרדמת בלי לשים לב 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?מתחברת למסנ' 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')אמממ סוג של פריקית אני חושבת 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?ביישנות 33.והכי אוהב?חברותית 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?אממ רוק,פאנק רוק, 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?גם וגם 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?חח לא סופרת:D: 37.אתה בתנועת נוער? איזה? הנוער העובד והלומד
38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?לא 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?כן 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?תלוי 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?לא יודעת 42.מצליח בלימודים?מקווה 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?עדיין לא קיבלתי תעודהD: 44.והכי נמוך?^^ 45.מבריז הרבה?לא 46.יש תלבושת אחידה?כן 47.בעד או נגד?לא מפריע 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?נווה אילן אממ אולפני הרצליה 49.יש לך פלאפון?כן 50.מדבר הרבה?בערך 51.מי החבר הכי טוב שלך?יש הרבהD: 52.מי הכי מצחיק?^^ 53.הכי דיכאוני?לא נראה לי שיש כזה 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?שירD: 55.הכי חכם?לא יודעת 56.שהכי כיף להסתובב איתו?יש הרבהD: 57.הכי תומך?^^ 58.מה אתה מחפש בחברים?לא יודעת 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן 60.זה קרה בגללך או בגללו?עברנו בתי ספר 61.מתגעגע?לא כל כך..:p 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?לא יודעת קיבלתי הרבה מתנותD: 63.משקיע במתנות?כן 64.זוכר תאריכים?כן זאת בעיה 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?חח לא יודעת תשאלו אותםD: 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?סבבה 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?את המילה "סבבה" לא סתם לא יודעת 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?אורכים נורא משעמם 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?לפעמיים 69.היה לך פעם חלום צלול?כן די לא לדבר איתי על זהD: 70.מאמין במיסטיקה?הא? 71.מנגן במשהו?כןD: חחח 72.מה סיגנון הלבוש שלך?נורמלי אני חושבת. ------------------------------------------------------------------ פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים?חופש גדול לאן היית רוצה לחזור?לגיל 3 איפה נולד? (בית חולים)בית חולים העמק ובאיזו עיר?עפולה כמה פעמים עברת דירה?אממ רק פעם אחת כי בידיוק בנו לנו ת'בית אז גרתי בבית שכורD: אוהב את המקום שאתה גר בו?מאודדדדדד יש לך חברים עוד מהגן?יאפ:) מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?לא יודעת והכי טובה?לא יודעת שמח על זה?מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא יודעת היית מאוהב?לא כל כך :p חווית אהבה נכזבת?לא בתול?כןD: אוהב את עצמך?לא ממש מה היית משנה בך?לא יודעת מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חח לא יודעת יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?מסנ':p כמה מחשבים יש לך בבית?3 כמה טלוויזיות?6..חחח אחת בכל חדר ובסלוןD: ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:הלכנו לבריכה דבר לא נחמד שקרה לך היום:שורפות לי העיניים וכאבה לי היד מהחיסון:S מתי התעוררת היום?9 וחצי ככה גובה:לא יודעת משקל:^^ לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:חח יש מלא באיזה ארצות ביקרת?אממ לא זוכרת..יש כמהD: אנגליה,טורקיה,יוון..לא זוכרת:p מה התיכנונים שלך לפסח?פסח עברY_Y מה תעשה מחר?מלחמת מים בקןן של הנוע"ל:p מאוהב?לא דלוק על מישהו?כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?עוזב אותו[?!] אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?תלוי זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?גם וגם לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להליד חיבוק או נשיקה?תלוי התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים ממני אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר יא למה נגמר?! נו משעמם לי:p חחחחחחחחחחחD: ילדה משועממת

גרנולה8

New member
היה מוזר. סתם נו אהבתי. XDXDXDXDXDXDXDXD

השאלון הכי חופר שיכול להיות [: 1.שם:אלכס 2.גיל:16.6 3.מין:נקבה 4.צבע שיער:בלונד 5.צבע עיניים:תכולות 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:אפור 7.צבע החולצה:לבן 8.צבע התחתונים:שחור 9:צבע הגרביים\נעליים:כסף 10.צבע אהוב:אדום נניח 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:הכל מהכל 12.צבע הקיר בחדר שלך:תכלת 13:צבע התיק בבצפר:ורוד (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: הרבה 15.השחקן האהוב עליך:ג'וני דפ וטובי מגוויר כמובן @ 16.השחקנית האהובה עליך:אממ יש הרבה 17.הזמר האהוב עליך:רענן פוגל? סתם. אממ יש הרבה.אולי טראוויס. 18.הזמרת האהובה עליך:ה ה ר ר ב ב ה ה 19.הלהקה האהובה עליך:ביט בלינק סאם פולאאוטבוי וכו'וכו'וכו' 20.השיר האהוב עליך:הרבהההההץץץץ משתנה כל יומיים 21.השיעור האהוב עליך:אוהבת כל מני 22.המורה האהוב עליך:אממ יש פה ושם 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:אמא אבא לא? 24.הסרט האהוב עליך:וואי משתנה כל הזמן. עכשיו אני בקטע של הכי דומה לאהבה בגלל השירים. 25.הסדרה האהובה עליך:איש משפחה, ארתור . 26.יש אובססיות?כן לדברים משונים חחח סתם .. 27.המאכל האהוב עליך: ס ל ט 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? היי , ביי? 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?מצחצחת שינייייייים. 30.הדבר האחרון בלילה?מכבה טיוי 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? מקלידה ססמה 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') רגילה לגמרי. 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?אממ יש כמהוכמה 33.והכי אוהב?גם כן יש כמהוכמה 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?רוק,פאנק,למרות שאני אוהבת כל סוג שהוא. 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?בזמן. 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?שלוש גם זה לא בטוח. 37.אתה בתנועת נוער? איזה? כן .... בפעולות.. חולצות כחולות. מה זה אומר? 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?לא. 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? ברור! 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?לטובה. 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?אממ מי יודע? 42.מצליח בלימודים?כן. 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?100 44.והכי נמוך?94 45.מבריז הרבה?אממ כשיוצאץ יודעים... 46.יש תלבושת אחידה?כן ! דאם 47.בעד או נגד?נ ג ד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?כן ... 49.יש לך פלאפון?כן 50.מדבר הרבה?ןכ 51.מי החבר הכי טוב שלך? החבר שלי ועוד חברה ממש ממש ממש טובה. אני מניחה. 52.מי הכי מצחיק?----> 53.הכי דיכאוני?-----< 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? די נו לא יפה. 55.הכי חכם?---? 56.שהכי כיף להסתובב איתו? פיי יש הרבה ששמחים תמיד להסתובב איתי 57.הכי תומך?הכי הכי ? לאדעת 58.מה אתה מחפש בחברים?אמון וכיפיות כזה. 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן. לצערי. 60.זה קרה בגללך או בגללו?בגללי האמת. 61.מתגעגע?כן. 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?אממ מקבלת הרבה. 63.משקיע במתנות?כן@! 64.זוכר תאריכים?כן!122312 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? את האמת .. יש הרבה רעיונות . 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?היי אנשים ביי אנשים. 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?אמממ לאדעת ץ 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?א ר ו כ י ם 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?אממ שבא לי 69.היה לך פעם חלום צלול?אמ יש מצב. 70.מאמין במיסטיקה?וואי כן אבל רק בצב רע 71.מנגן במשהו?גיטרההההה=] 72.מה סיגנון הלבוש שלך?קול. ------------------------------------------------------------------ פריט הלבוש האהוב עליך? מ ש ת נ ה התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אמממ אני צכה להיות בסופם חס וחלילה כדי לדעת לא? לאן היית רוצה לחזור?למצבים שיכולתי להחזיר לאנשים ולא יצא לי. איפה נולד? (בית חולים)בלינסון =] ובאיזו עיר?אממ.. אינלי מושג איפה זה?@ כמה פעמים עברת דירה?בחיים לא. אוהב את המקום שאתה גר בו?כן מאוד. יש לך חברים עוד מהגן?אממ תתפלאו אבל ...כן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?אממ סבי נפטר.. . והכי טובה?אממ הרבה שמח על זה?חח על החוויות הטובות ? כן. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. היית מאוהב?אני עכשיו. חווית אהבה נכזבת?לאאאאא בתול?.......... אוהב את עצמך?............ מה היית משנה בך?........... מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?יופי כיף חוכמה חשוב. תחליטו. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?אה??????? כמה מחשבים יש לך בבית?4 כמה טלוויזיות?וואי מלא. 6 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: אמממ הייתי כל היום עם החבר. דבר לא נחמד שקרה לך היום:=[ מתי התעוררת היום?12.30 גובה:1.65 משקל44: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לפני שנה בערך. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?------------- הפאדיחה הגדולה של החיים:אמממ.... מחזור באמצע מבחן. באיזה ארצות ביקרת?הרה הרבה הרבה מה התיכנונים שלך לפסח?איזה פסח? מה תעשה מחר?מחר? אקרא ספר חשוב מאוהב?כמה פעמים תשאלי? דלוק על מישהו?יש חבר=] אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?אוי ש זורק אותו! אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?אמ תלוי מאוד. זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב=] רוק או פופ?רוק=] רוק או מטאל?רוק=] ללכת או לנסוע?ללכת לנסוע מה שיוצא. לישון או לקום?לישון=]]]]] לכתוב או להקליד?להקליד=] חיבוק או נשיקה?נשיקה דעעעעע=[ התכתבות או שיחת טלפון?אין על טלפון. להיות נבוך או להיות קול?קולקולקול לבכות או לצחוק?לצחוק בטירוף אבל גיטרה או תופים?מנגנת על גיטרה אבל ברור שתופים.! אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים.או בגילי. אייסיקיו או מסנג'ר?שונאת אבל מסנג'ר רוקס היה דיי קצר תאמת לא?

S p r i n g B

New member
וואוו השיעמום גובר.... :]

1.שם:אביב 2.גיל:15 3.מין:נקבה 4.צבע שיער:שחור 5.צבע עיניים:חום 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:שחור 7.צבע החולצה:לבן 8.צבע התחתונים:תכלת 9:צבע הגרביים\נעליים:אני יחפה
10.צבע אהוב:כחול, תכלת 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:אמממ לא יודעת. 12.צבע הקיר בחדר שלך:לבן 13:צבע התיק בבצפר:שחור וורוד (של ביטי בופ... :]) (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: שיעור חופשי!!! הולכים הביתה! (לא סתם......) "אני אוהב אותך"
15.השחקן האהוב עליך:יובל מנדלסון (הוא שיחק "במישהו לרוץ איתו"! חופשי מסומם...)
16.השחקנית האהובה עליך:אין מישהי מיוחדת 17.הזמר האהוב עליך:עיברי לידר 18.הזמרת האהובה עליך:? 19.הלהקה האהובה עליך:ביט ושייגעצ 20.השיר האהוב עליך:כרגע: לא בא לה -שייגעצ 21.השיעור האהוב עליך:ספרות 22.המורה האהוב עליך:אין! 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:------
24.הסרט האהוב עליך:ספיידרמן 3 25.הסדרה האהובה עליך: חברים 26.יש אובססיות?לא 27.המאכל האהוב עליך: שוקולד 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? לא יודעת (רב הסיכויים: אני רעבה...!) 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?חוזרת לישון 30.הדבר האחרון בלילה?מצחצחת שיניים 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? מתחברת למסן 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') חמודה
(קושקוש!) 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?שכל אחד דואג לתחת של עצמו (אנוכיות) 33.והכי אוהב? מצחיק 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? פאנק רוק 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מגיעה בזמן 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?הרבה... 37.אתה בתנועת נוער? איזה? נוע"ל 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?לא 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? לא (וזה חבל...... מקווה שזה עוד יקרה.....) 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אין לי מושג 42.מצליח בלימודים?נראה לי 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?100 44.והכי נמוך?אווו לא ניכנס לזה..... 45.מבריז הרבה?לא 46.יש תלבושת אחידה?יש 47.בעד או נגד?בעד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?לא 49.יש לך פלאפון?יש 50.מדבר הרבה?כן 51.מי החבר הכי טוב שלך?נוף :] 52.מי הכי מצחיק?עומרי 53.הכי דיכאוני?אורן
54.זה שהכי כיף לרדת עליו?מור השמנה :] (לא היא ממש חמודה!) 55.הכי חכם?סדלר 56.שהכי כיף להסתובב איתו?אביב ועדי 57.הכי תומך?דניאל 58.מה אתה מחפש בחברים? שיהיו שם כשאני יצטרך אותם ולא כשיצוצו בעיות הם יעלמו 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן 60.זה קרה בגללך או בגללו?בגללה 61.מתגעגע?כבר לא 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?גיטרה וטיסה לארה"ב 63.משקיע במתנות?כן (אבל תכל'ס תלוי למי...) 64.זוכר תאריכים?כן 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?אבא 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? יאללה הולכים לאכול! (סתם......) 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?אייפוד נורמלי 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?תלוי ברמת השיעמום והסבלנות... 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?לא 69.היה לך פעם חלום צלול?כן 70.מאמין במיסטיקה?לפעמים 71.מנגן במשהו?כן 72.מה סיגנון הלבוש שלך? פשוט ונוח ------------------------------------------------------------------ פריט הלבוש האהוב עליך?צעיפים התקופה הכי אהובה עליך בחיים?לא משו מיוחד עד הלום... לאן היית רוצה לחזור?טוב לי בהווה איפה נולד? (בית חולים) בית חולים ובאיזו עיר?נהריה כמה פעמים עברת דירה?פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו?כן יש לך חברים עוד מהגן?לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?מעדיפה לא לדבר על זה והכי טובה?הייתי שבוע בארה"ב שמח על זה? מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא היית מאוהב?לא חווית אהבה נכזבת?לא בתול?סליחה? אוהב את עצמך? אני חיה עם עצמי בשלום.... בנתיםם זה מספיק מה היית משנה בך?ואווווווו מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה זה? כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:חזרות.. היה דווא נחמד... דבר לא נחמד שקרה לך היום: הייתי אצל הרופא וכואבות לי השיניים ולמדתי למבחן מתי התעוררת היום?אמא שלי דאגה להעיר אותי... איזה חמודה (לא!) בשבע וחצי גובה:1.65 נראה לי משקל:אין מצב אחי..... :] לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?WTF?! לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:אני מלאת פאדיחות..... אבל יש קטע שכל פעם שאני אומרת משו על מישהו הוא פיתאום מופיע לידי... (והוא בדרך כלל שומע את זה....) באיזה ארצות ביקרת?ארה"ב מה התיכנונים שלך לפסח?יש זמן. מה תעשה מחר?אלך לבית ספר.... ויעשה מבחן...... בהצלחה לי :] מאוהב?לא דלוק על מישהו?לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי עד כמה הרגש חזק ועד כמה יש הפרש גילאים אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?ניפרדת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?ללכת לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?שניהם טובים! אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסן שיהיה לכולם המשך יום קושקושי! :]

B a r 1 4

New member
גמלי בא :]

השאלון הכי חופר שיכול להיות [: 1.שם: בר 2.גיל: 14 3.מין: נ 4.צבע שיער: חום 5.צבע עיניים: חום 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:אפור 7.צבע החולצה:כחול 8.צבע התחתונים:ירוק 9:צבע הגרביים\נעליים: יחפה עם לק שחור 10.צבע אהוב: הכל חוץ מצהוב וורוד 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: שחור? 12.צבע הקיר בחדר שלך:לבן 13:צבע התיק בבצפר: שחור עם אפור ולבן (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: 15.השחקן האהוב עליך: לודעת 16.השחקנית האהובה עליך: לודעת 17.הזמר האהוב עליך: לא זמר, סולן. ויש הרבה 18.הזמרת האהובה עליך: לודעת 19.הלהקה האהובה עליך: הרבהה 20.השיר האהוב עליך: הרבה. 21.השיעור האהוב עליך: פחח 22.המורה האהוב עליך: פחפחפפחפחפח 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: אני אוהבת אנשים :] 24.הסרט האהוב עליך: school of rock אחד הסרטים 25.הסדרה האהובה עליך: חברים 26.יש אובססיות? נראלי 27.המאכל האהוב עליך: שניצל? 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? אהלן :] 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?קמה 30.הדבר האחרון בלילה?הולכת לישון 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? שמה מוזיקה 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') פריקית [ =\\ ] 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? התנשאות 33.והכי אוהב? טוב לב 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? רוק 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?מאחר 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 2-3 37.אתה בתנועת נוער? איזה? כן :] צופיםצופיםצופים 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? כן 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?לא. 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? לא פגשתי סעמק. 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לודעת. 42.מצליח בלימודים? נראלי 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 100 44.והכי נמוך? 60 45.מבריז הרבה? כככככן 46.יש תלבושת אחידה? כן 47.בעד או נגד? נגדד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? לא. 49.יש לך פלאפון? כן.. 50.מדבר הרבה? כןן 51.מי החבר הכי טוב שלך? אין חבר הכי טוב. יש כמה חברים טובים 52.מי הכי מצחיק? שניפיצקי :] 53.הכי דיכאוני? נופר 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? טל בן עזרא [מה אני יעשה.] 55.הכי חכם? עומר 56.שהכי כיף להסתובב איתו? עדי 57.הכי תומך? תמרי 58.מה אתה מחפש בחברים? צחוקים 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כן 60.זה קרה בגללך או בגללו? בגללי 61.מתגעגע? לא ממש 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? חח לודעת 63.משקיע במתנות? כן 64.זוכר תאריכים? לא 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? אבא 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? יאי :] 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? בגדים בשנקין 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? לא כפתלי 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? כן 69.היה לך פעם חלום צלול? זתומרת? 70.מאמין במיסטיקה? מזה? :] 71.מנגן במשהו?לא =[ 72.מה סיגנון הלבוש שלך? לפאנים. ------------------------------------------------------------------ פריט הלבוש האהוב עליך? הכל חחח התקופה הכי אהובה עליך בחיים? החיים בבצפר חיים יפים לאן היית רוצה לחזור? לגן איפה נולד? (בית חולים) לודעת חח ובאיזו עיר? ת"א כמה פעמים עברת דירה?1 אוהב את המקום שאתה גר בו? אין כמו בבית יש לך חברים עוד מהגן? לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא יודעת והכי טובה? הכל שמח על זה? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לפעמים. זה משתנה היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן אוהב את עצמך? לא ממש מה היית משנה בך? הכל מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? הא? כמה מחשבים יש לך בבית? 4 כמה טלוויזיות? 5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: הרצתי צחוקים עם טלטול ומאיה :] דבר לא נחמד שקרה לך היום: כאבה לי הבטן מתי התעוררת היום? לא ממש ישנתי גובה: 1.58 [וגאה בכל סנטימטר!!] משקל:43 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? שנה שעברה לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: לא חסר באיזה ארצות ביקרת? כל מיני מה התיכנונים שלך לפסח? עבר כבר לא? מה תעשה מחר?אלך לתמרי. מאוהב? לא דלוק על מישהו? כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא נראלי שזה היה עובד אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?זורקת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנתקת זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע [עצלנית :] לישון או לקום?לישוןן לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? אני אף פעם לא בוכה, אני בוכה וצוחקת. רציני גיטרה או תופים? תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי

ווא שאלון חופר!!^^תודה../images/Emo163.gif

השאלון הכי חופר שיכול להיות [: 1.שם:אופיר 2.גיל:14 3.מין:נקבה דהה 4.צבע שיער:בלונדיני 5.צבע עיניים:ירוק 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:כחול מכוער 7.צבע החולצה:ורוד 8.צבע התחתונים:גם ורוד 9:צבע הגרביים\נעליים:אין.. 10.צבע אהוב:אדוםם 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:הכל מהכל 12.צבע הקיר בחדר שלך:סגול לילך עם נצנצים!! 13:צבע התיק בבצפר:אדוםם (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:"תן חיוך הכל לטובה" 15.השחקן האהוב עליך:אדם סנדלר 16.השחקנית האהובה עליך:מיה דגןXP 17.הזמר האהוב עליך:ג'סטין?... 18.הזמרת האהובה עליך:אבריל?... 19.הלהקה האהובה עליך:ביט ופוב3> 20.השיר האהוב עליך:יש הרבההה 21.השיעור האהוב עליך:עיצוב גרפי
22.המורה האהוב עליך:אין דבר כזההה:O 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:אממ יש הרבה
24.הסרט האהוב עליך:סיפור סינדרלה[למרות שהוא טחון] 25.הסדרה האהובה עליך:בובספוג
ודרייק וג'וש 26.יש אובססיות?לבובספוג ולבנים אמריקאים[לא יודעת למה דווקא אמריקאים חח] 27.המאכל האהוב עליך:אמממ לאיודעת 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?לא\כן 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?שמה חזייה...
30.הדבר האחרון בלילה?מכבה את האור 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?מתחברת למסן 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')הפקאצות קוראות לי פקאצה:S והנורמלים קוראים לי פריקית
אבל בתכלס אני מהקיבוצניקים^^ 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?צביעות 33.והכי אוהב?חמימות 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?פאנק רוק3> 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?תלוי אם זה חשוב או לא 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?לא יודעת כי זה לא מסודר חח 37.אתה בתנועת נוער? איזה? שמו"צ מאז ולתתמידד 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?לע אבל זה הולך לקרות^^ 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?לא:-\ 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?פגשתי פעם את מיקי גבע...והוא איכ 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?מעצבת אופנה 42.מצליח בלימודים?לא 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?בתעודה?98 נראה לי 44.והכי נמוך?40 חיחי 45.מבריז הרבה?כבר לא 46.יש תלבושת אחידה?רק חולצות 47.בעד או נגד?בעד...מהה אפשר לעשות איתם שילובים יפים 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?ערוץ הילדים....וקר שם אימיםO_0 49.יש לך פלאפון?יאפ... 50.מדבר הרבה?אמממ די... 51.מי החבר הכי טוב שלך?אממ לא יודעת...עינתית?
52.מי הכי מצחיק?מיה דגן חע 53.הכי דיכאוני?הסמיילי המאומץ של עינתית 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?גל מישאלXDD 55.הכי חכם?אביעד 56.שהכי כיף להסתובב איתו?בקיבוץ ניקול ובבצפר כולם 57.הכי תומך?אממ לא יודעת 58.מה אתה מחפש בחברים?O_0 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן... 60.זה קרה בגללך או בגללו?בגללו ובגללי 61.מתגעגע?לא ממש 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?אולסטאר
63.משקיע במתנות?אמממ בעטיפה כן...חח 64.זוכר תאריכים?כע 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?פעם אמרו לי שאני דומה לאליענה בקייר...אבל איכ לא...אא וגם לסבתא
65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?"יאא איזה כיף" 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?בגדיםםם 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?ארוכיייייייים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?לפעמים...חח 69.היה לך פעם חלום צלול?מזתומרת? 70.מאמין במיסטיקה?כן 71.מנגן במשהו?לא 72.מה סיגנון הלבוש שלך?צבעוני ומקושקש ------------------------------------------------------------------ פריט הלבוש האהוב עליך?חולצת פולו^^ התקופה הכי אהובה עליך בחיים?סוף כיתה ז' לאן היית רוצה לחזור?לשום מקום איפה נולד? (בית חולים)הכרמל בחיפה ובאיזו עיר?חיפה... כמה פעמים עברת דירה?0 אוהב את המקום שאתה גר בו?כן יש לך חברים עוד מהגן?יאפ מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?לא זוכרת... והכי טובה?היו הרבה... שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא נראה לי... היית מאוהב?ברוררר חווית אהבה נכזבת?כן..
בתול?לאאאאאא!!!!!אני בתולה.... אוהב את עצמך?לא בדיוק מה היית משנה בך?גוף פנים....תכונות מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?IDK יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?לא זה ולא זה כמה מחשבים יש לך בבית?1 לצעריי כמה טלוויזיות?4 חח ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:ניסיתי לחמצן את השיער עם מיץ לימון זה היה מצחיק חח דבר לא נחמד שקרה לך היום:משו... מתי התעוררת היום?שתיים וחצי חחח[זה מה שקורה שמדברים עם טל עד ארבע בבוקר חחחח] גובה:IDK משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?כיתה ו'....נראה לי לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:נתחקלתי בחד"א מול כל האנשים...
באיזה ארצות ביקרת?לא ביקרתי בשום ארץ
מה התיכנונים שלך לפסח?פסח כבר היה
מה תעשה מחר?ביצכלא מאוהב?לא דלוק על מישהו?רענןןןןן
חח אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?אבל זה לא יקרה אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?זורקת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנתקת קשר זה או זה: מחשב או טלוויזיה?שניהם רוק או פופ?רוווווווק/m\ רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?ללכת לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?שניהם..
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים ממני אייסיקיו או מסנג'ר?מסןןןןןן[למרות שעכשיו הוא עושה לי בעיות הקקי]

למעלה