ווא שאלון חופר!!^^תודה../images/Emo163.gif
השאלון הכי חופר שיכול להיות [: 1.שם:אופיר 2.גיל:14 3.מין:נקבה דהה 4.צבע שיער:בלונדיני 5.צבע עיניים:ירוק 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:כחול מכוער 7.צבע החולצה:ורוד 8.צבע התחתונים:גם ורוד 9:צבע הגרביים\נעליים:אין.. 10.צבע אהוב:אדוםם 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:הכל מהכל 12.צבע הקיר בחדר שלך:סגול לילך עם נצנצים!! 13:צבע התיק בבצפר:אדוםם (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:"תן חיוך הכל לטובה" 15.השחקן האהוב עליך:אדם סנדלר 16.השחקנית האהובה עליך:מיה דגןXP 17.הזמר האהוב עליך:ג'סטין?... 18.הזמרת האהובה עליך:אבריל?... 19.הלהקה האהובה עליך:ביט ופוב3> 20.השיר האהוב עליך:יש הרבההה 21.השיעור האהוב עליך:עיצוב גרפי
22.המורה האהוב עליך:אין דבר כזההה:O 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:אממ יש הרבה
24.הסרט האהוב עליך:סיפור סינדרלה[למרות שהוא טחון] 25.הסדרה האהובה עליך:בובספוג
ודרייק וג'וש 26.יש אובססיות?לבובספוג ולבנים אמריקאים[לא יודעת למה דווקא אמריקאים חח] 27.המאכל האהוב עליך:אמממ לאיודעת 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?לא\כן 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?שמה חזייה...
30.הדבר האחרון בלילה?מכבה את האור 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?מתחברת למסן 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')הפקאצות קוראות לי פקאצה:S והנורמלים קוראים לי פריקית
אבל בתכלס אני מהקיבוצניקים^^ 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?צביעות 33.והכי אוהב?חמימות 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?פאנק רוק3> 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?תלוי אם זה חשוב או לא 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?לא יודעת כי זה לא מסודר חח 37.אתה בתנועת נוער? איזה? שמו"צ מאז ולתתמידד 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?לע אבל זה הולך לקרות^^ 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?לא:-\ 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?פגשתי פעם את מיקי גבע...והוא איכ 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?מעצבת אופנה 42.מצליח בלימודים?לא 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?בתעודה?98 נראה לי 44.והכי נמוך?40 חיחי 45.מבריז הרבה?כבר לא 46.יש תלבושת אחידה?רק חולצות 47.בעד או נגד?בעד...מהה אפשר לעשות איתם שילובים יפים 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?ערוץ הילדים....וקר שם אימיםO_0 49.יש לך פלאפון?יאפ... 50.מדבר הרבה?אמממ די... 51.מי החבר הכי טוב שלך?אממ לא יודעת...עינתית?
52.מי הכי מצחיק?מיה דגן חע 53.הכי דיכאוני?הסמיילי המאומץ של עינתית 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?גל מישאלXDD 55.הכי חכם?אביעד 56.שהכי כיף להסתובב איתו?בקיבוץ ניקול ובבצפר כולם 57.הכי תומך?אממ לא יודעת 58.מה אתה מחפש בחברים?O_0 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן... 60.זה קרה בגללך או בגללו?בגללו ובגללי 61.מתגעגע?לא ממש 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?אולסטאר
63.משקיע במתנות?אמממ בעטיפה כן...חח 64.זוכר תאריכים?כע 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?פעם אמרו לי שאני דומה לאליענה בקייר...אבל איכ לא...אא וגם לסבתא
65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?"יאא איזה כיף" 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?בגדיםםם 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?ארוכיייייייים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?לפעמים...חח 69.היה לך פעם חלום צלול?מזתומרת? 70.מאמין במיסטיקה?כן 71.מנגן במשהו?לא 72.מה סיגנון הלבוש שלך?צבעוני ומקושקש ------------------------------------------------------------------ פריט הלבוש האהוב עליך?חולצת פולו^^ התקופה הכי אהובה עליך בחיים?סוף כיתה ז' לאן היית רוצה לחזור?לשום מקום איפה נולד? (בית חולים)הכרמל בחיפה ובאיזו עיר?חיפה... כמה פעמים עברת דירה?0 אוהב את המקום שאתה גר בו?כן יש לך חברים עוד מהגן?יאפ מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?לא זוכרת... והכי טובה?היו הרבה... שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא נראה לי... היית מאוהב?ברוררר חווית אהבה נכזבת?כן..
בתול?לאאאאאא!!!!!אני בתולה.... אוהב את עצמך?לא בדיוק מה היית משנה בך?גוף פנים....תכונות מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?IDK יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?לא זה ולא זה כמה מחשבים יש לך בבית?1 לצעריי כמה טלוויזיות?4 חח ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:ניסיתי לחמצן את השיער עם מיץ לימון זה היה מצחיק חח דבר לא נחמד שקרה לך היום:משו... מתי התעוררת היום?שתיים וחצי חחח[זה מה שקורה שמדברים עם טל עד ארבע בבוקר חחחח] גובה:IDK משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?כיתה ו'....נראה לי לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:נתחקלתי בחד"א מול כל האנשים...
באיזה ארצות ביקרת?לא ביקרתי בשום ארץ
מה התיכנונים שלך לפסח?פסח כבר היה
מה תעשה מחר?ביצכלא מאוהב?לא דלוק על מישהו?רענןןןןן
חח אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?אבל זה לא יקרה אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?זורקת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנתקת קשר זה או זה: מחשב או טלוויזיה?שניהם רוק או פופ?רוווווווק/m\ רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?ללכת לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?שניהם..
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים ממני אייסיקיו או מסנג'ר?מסןןןןןן[למרות שעכשיו הוא עושה לי בעיות הקקי]