................ לא הצלחתי לישון אז הלכתי לארכיון היה שם המון ועכשיו אני לא נרדמת כי אני בדיכאון
ב ב טט ה New member 25/4/02 #1 ................ לא הצלחתי לישון אז הלכתי לארכיון היה שם המון ועכשיו אני לא נרדמת כי אני בדיכאון
ד דלעת מוקפצת New member 26/4/02 #2 .............. גמני לא הצלחתי לישון והלכתי לארכיון ועכשיו מרוב חוכמה ודעת אני מרגיש פשוט כמו דלעת........
.............. גמני לא הצלחתי לישון והלכתי לארכיון ועכשיו מרוב חוכמה ודעת אני מרגיש פשוט כמו דלעת........
ב ב טט ה New member 26/4/02 #4 ................. ............... ............... ............... <צינזרתי>
ד דלעת מוקפצת New member 26/4/02 #5 בטטה!!!!! עשי טובה בואי רגע...... עוד קצת כפרה שלא יראו....... ועכשיו תספרי לי....... מה את יותר?????? אוהבת או מתגעגעת??????? (ת´אמת אבל)!!!!
בטטה!!!!! עשי טובה בואי רגע...... עוד קצת כפרה שלא יראו....... ועכשיו תספרי לי....... מה את יותר?????? אוהבת או מתגעגעת??????? (ת´אמת אבל)!!!!
ד דלעת מוקפצת New member 26/4/02 #9 נו........ לא צריך יום לימודים ארוך בשביל לענות על שאלה כזאת פשוטה!
ד דלעת מוקפצת New member 27/4/02 #11 משהו כזה../images/Emo9.gif אבל התכוונתי ציזמן....זה הרבה יותר כיף ככה. (את מבינה קצת יידיש, לא?) נ.ב- איך ליבה דיש ולא חשוב מה יגידו הגויים.....
משהו כזה../images/Emo9.gif אבל התכוונתי ציזמן....זה הרבה יותר כיף ככה. (את מבינה קצת יידיש, לא?) נ.ב- איך ליבה דיש ולא חשוב מה יגידו הגויים.....