:/

גליזה

New member
:/

אני יודעת שאני אחת שנקשרת נורא מהר לאנשים, אבל יש אנשים ויש אנשים. יש אנשים שמהרגע הראשון החיבור איתם הוא כ"כ זורם שאפילו לא צריך להתאמץ כדי להגיע לחברות כ"כ טובה. וידיד שלי, שהכרתי אותו לפני בערך ארבעה חודשים..אולי הבן אדם שהתחברתי אליו הכי מהר מעם כל אחד אחר. והיינו מדברים כל יום, ואם היה יוצא איזו פעם שלא דיברנו יום אחד, כשהייתי מתחברת יום אחרי הוא היה ישר פונה אלי בקריאה נרגשת "גלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייצ'!!;]]]". והיינו מדברים הרבה באסמסים, והוא היה מספר לי דברים שאפילו לחבר ממש טוב שלו הוא לא היה רוצה לספר. והוא גם היה שם להקשיב לי תמיד. ואוף, היינו חברים כ"כ טובים. ועכשיו הוא.. מתחיל להתרחק? אני לא יודעת, אני לא חושבת שחנקתי אותו. או שכן? זה נראה כאילו נחמד לו לדבר איתי. הוא תמיד אמר שהוא אוהב שאני מציקה לו כשהייתי אומרת לו שבא לי להציק לו, וגם אם יצא שעשיתי טעות הוא אמר שאי אפשר לכעוס עלי, כי אני..גלי. ובקיצור, הוא ממש יקר לי. כ"כ יקר לי, שההתרחקות הזאת שלו עושה לי כ"כ רע. אני מבינה שיש לו עומס בלימודים, אבל כשהוא כן מחובר הוא לא פונה אלי בכלל, הוא נעלם מהר משיחות, הוא יותר אדיש, יותר שתקן. ואני לא מבינה למה.. זה לא שהוא הפסיק להיות נחמד, אבל זה כאילו..לא יודעת. לא כמו פעם. ואין לי אפילו אומץ לשאול מה קרה, כי כבר היו מקרים בעולם, ושאלתי את האנשים שהתרחקו, והם הכחישו. הכחישו ושיקרו, כי הם המשיכו להתרחק. והוא הבן אדם שהכי לא הייתי מצפה ממנו בעולם לשקר לי, כי הוא לא הטיפוס שיבוא עם שקרים ותירוצים. ובכל זאת, אני לא מסוגלת להגיד לו על זה משהו בכלל. כ"כ כואב לי מזה ואני אפילו לא מסוגלת לשאול. אני מרגישה פתאום כן חונקת, וכן מציקה, כל פעם שאני פונה אליו. ואני הכי לא הייתי רוצה לאבד אותו בעולם. אני ממש מרגישה כאילו אנחנו אחים, וכואב לי על זה כ"כ אני מסוגלת לבכות על זה המון, ולא לעשות עם זה שום דבר.

פגעת בו בצורה כלשהי?

אם השיחות ביניכם מתקיימות גם במסרים מידיים - נסי לברר בהיסטורית שיחות שלכם אם אמרת משהו מעליב [אל תסתכלי מהצד שלך, אלא מהצד שלו, כמובן!] - ובמקרה שלא תוכלי למצוא דבר כזה... תמיד את יכולה להיפתח אליו ולפרוש בפניו את התחושת הרעה שלך שההתרחקות גורמת לך להרגיש.. בלע כזה. ופגישות פניםאלפנים תמיד עוזרות הרבה יותר מאשר שיחות בSMSים, טלפונים, אייסיקיוים ומסנג'רים. מניסיון.

גליזה

New member
בדקתי לדעתי כבר מספר פעמים

אני לא חושבת שאמרתי שום דבר כזה, בחיי שלא. פנים אל פנים קצת בעיה, כי הוא גר בפ"ת ואני ביבנה, ועם העומס של הלימודים אני לא אמצא הרבה זמן לפגוש אותו. הייתי באמת מעדיפה את זה. אני לא חושבת שהייתה לי בעיה פנים אל פנים. אבל, אני לא יודעת. איך בכלל פונים לבן אדם בקטע הזה?

את אומרת שאת רוצה לדבר איתו בקשר למשהו -

את נשמעת רצינית, ואת מציגה את הבעיה שלך. זה קצת מביך בהתחלה, אם זו פעם ראשונה - אבל עם הזמן שהשיחה נמשכת... השיחה זורמת ומוצאים פתרון. :)

trigotrigo

New member
אם זה רק היה קל

כשאנשים מתרחקים ממך אתה נאבק לתפוס אותם לשיחה וגם אז הם מתחמקים. יש לך מזל אם אתה מצליח לתפוס איתם שתי דקות ואז הכל מתעופף ומה שבאמת רצית לדבר עליו - נעלם איפשהו, וההתרחקות נמשכת.

דללה

New member
אני חושבת

שאם הוא חשוב לך באמת, תנסי לברר מה מפריע לו כל כך שגורם לו להתנהג ככה. תסבירי לו את מה שהסברת לנו. תהיי אמיתית והכי חשוב, תהיי את. אוהבת אותך

ToryMaster

New member
זה לאו דווקא קשור

זה לא שאת עשית משהו רע, זה לא חייב להיות קשור אלייך בכלל, אבל החיים פועלים ככה שהזרמים מקרבים ומרחיקים אותנו מהחברים שלנו. עכשיו, לדוגמה, יש לי חברה טובה שמתנהגת איתי כאילו אני החבר שלה, והיא מפחדת שאני בוגד בה או עמד לזרוק אותה. מגוחך, נכון? עם כמה שזה משונה לי לומר את זה על ידיד, לפני אנשים צריכים את מרווח הנשימה שלהם, שחררי את האחיזה, תני לו הספייס שלו [שלא דווקא קשור אלייך], ואם זה יתאים לשניכם, אתם תתקרבו בחזרה כשהזמם יתאים.

למעלה