...

adishay16

New member
...

מקווה שאתן עדיין זוכרות אותי... סבתא שלי נפטרה היום, אמא של אמא... לא יודעת איך מתמודדים באמת.. במזל הייתי בבית שזה קרה ולא בצבא- אחרת הייתי משתגעת...

MeWithoutU

New member
../images/Emo201.gif

משתתפת בצערך... נורא עצוב לשמוע... תהיי חזקה...
נר לזכרה...

אשבל1

New member
שלום עדישי

משתתפת בצערך, מאוד עצוב, האם קיבלת חופשה מהצבא?

היי עדידו'ש,

כל כך שמחתי כשראיתי שוב את הניק שלך אחרי הרבה זמן שלא היית כאן, אבל אז פתחתי את ההודעה וראיתי מה קרה. צר לי, יקירה. הכאב אכן גדול. הלואי שהייתי יכולה להציע לך נחמה ... אני מניחה שהשבוע תהיי בשבעה, שבוע לא קל. אולי תכנסי מידי פעם כשתוכלי, ואנחנו נהיה כאן בשבילך.

adishay16

New member
.....

תודה לכן. בוודאי שקיבלתי חופשה מהצבא. היה לי פשוט קשה- 11 שנים בדיוק אחרי שאמא הלכה סבתא הצטרפה אליה.. הייתי בת 10 שאמא מתה היום אני עוד מעט בת 21- סוף החודש נציין 11 שנים למותה מספר השנים שאני חיה בלעדיה גדול ממספר השנים שחייתי איתה-כאילו אלוהים החליט שאני יכולה להתסדר עכשיו בלי סבתא.. הפעם הבנתי יותר מה קורה, הכרתי את סבתא שלי- אני מתגעגעת אליה.. את אמא לא כל כך הכרתי... כל אחד שראה אותי היום אמר לי כמה אני דומה לאמא- זה כל כך חיזק אותי, הרגשתי גאה... סבא שלי- ש59 שנים חי עם אותה אישה פתאום חוזר הבייתה לבד... דודה שלי שהייתה קרועה ואני יכולתי לנחם אותה הבנתי אותה כי אני יודעת מזה לאבד אמא...

עדי יקרה..

בטח שזוכרים... גם אני כמו סקאלי כל כך שמחתי לראות את הכינוי שלך, עש שפתחתי את ההודעה.. אני מאוד מבינה את הכאב שלך... ההזדהות עם סבא, דודה.. כשסבא שלי נפטר המשפט הראשון של סבתא היה שעכשיו אני צריכהלהיות חברה של אבא כי עברנו את אותו הדבר.. וזו מחשבה קשה, שאת בתור האחיינית, הבת, ה"ילדה".. יכולה להבין ולנחם את המבוגרים.. אנחנו כאן... מקווה שתשתמשי בנו... ושולחת לך חיבוק גדול...
אפשר להדליק איתך נר לזיכרה?

למעלה