.

yanivnivos

New member
.

1 באפריל 2007. מקום הבחינה שנקבע לך אוניברסיטת תל-אביב, רמת-אביב, בשעה 9.30 (בניין גילמן חדר 223. (כניסה דרך שער 4 או שער 7 בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 9 וחצי לפנות בוקר :/

SHARON 103

New member
אני בגילמן 456....

אותו יום אותה שעה..... שמעתי זה מקום של כיסאות סטודנט... אפשר להסתדר......

לפנות בוקר../images/Emo6.gif

זאת נראית לי אחלה שעה דווקא.. מסיימים ב1 בערך.. להתחיל ולסיים בערב נראה לי יותר מייגע ופחות עירניים!

QAF Fan Block

New member
מה??? כבר קיבלת את המיקום של

הבחינה לאפריל????? אז כולם קיבלו כבר?

eladshoe

New member
אורט ביאליק

בנין 100 קומה ראשונה חדר 100 בבית ספר תיכון תנאים מצויינים !!!!!!

QAF Fan Block

New member
אני באוניברסיטת ת"א

בניין נפתלי אולם 1 ואמרו לי שזה כיסאות סטודנט

נ ט ע 18

New member
איזה קטע

קיבלתי בדיוק את אותו מקום שנבחנתי בו בדצמבר.. אוניברסיטת חיפה חדר 1019.. ב 29 בשעה 9 וחצי.. אני לא יודעת אם לבקש לשנות את זה ל 1 באפריל או להשאיר את זה ככה , סתם ה 1 באפריל נראה לי תאריך יותר יפה..

tampa

New member
שאלה

גם אני אמור להיבחן בחיפה במועד אפריל, ולא קיבלתי עדיין את המכתב.. זה בסדר? עדיין יש סיכוי שאני אהיה ב-29.3? כי זה התאריף המועדף עליי.

נ ט ע 18

New member
גם אני לא קיבלתי עדיין את המכתב

פשוט בדקתי באתר של המרכז , יש שם שיבוץ לבחינה ואתה מכניס תעודת זהות ורואה איפה שובצת.. בקשר לתאריך הם משבצים בצורה אקראית , ומקסימום תבקש לשנות..

mesoo

New member
תגידי

זה התעדכן באתר שלהם לגבי מועד אפריל??,אצלי מופיע שזה רק לפברואר וכשאני מכניסה את ת.ז מופיע שלא נמצאו תוצאות

נ ט ע 18

New member
כן זה התעדכן

אני בדקתי דרך שם וזה נתן לי.. אולי את מכניסה את הת``ז עם הספרת ביקורת?

mesoo

New member
אני שלחתי את הטופס ביום חמישי שעבר

יש סיכוי שזה לא הגיע???

נ ט ע 18

New member
זה היה צריך להגיע

אני שלחתי ביום ראשון לפני שבועיים ובאתר כתוב שהפרטים שלי התעדכנו אתמול (ב 15 לחודש), אז אולי הם יעדכנו את שלך בתחילת שבוע הבא ואז כבר בטח יגיע גם המכתב.. בכל מקרה כדי להיות רגועה , תתקשרי למרכז לוודא שאת רשומה ואולי הם אפילו יגידו לך איפה שובצת..

RedGrass1

New member
כנראה שנרשמת מאוחר

ואם אתה מדבר על זה שלא קיבלת בדואר אז גם אני לא קיבלתי אבל אפשר לבדוק באתר.

למעלה