...

...

אני נמצאת פה הרבה, לא מגיבה, בעיקר קוראת את מה שאתן כותבות ומודה- בוכה הרבה.... בעבר כתבתי פה כמה פעמים, תמיד היו לכן עצות ומילים מחזקות.. אני כבר שבועיים חולה במחלת הנשיקה (סוג של שפעת ויראלית מאוד מדבקת ומאוד ארוכהההה).. בשנתיים האחרונות מאז שאמא נפטרה אני שונאת להיות חולה.. אמא הייתה דואגת לי, רצה מסביבי, מחבקת, מנשקת, מלטפת מרגיעה... וגם כשהרגשתי הכי לא טוב בעולם, עצם העניין שלה לידי כבר גרמו לי לחוש טוב יותר.. היא הייתה אמא פולנייה כזו- בדיוק כמו בספר.. אני בת 23 לפני חודשיים עזבתי את הבית ואני משכירה דירה עם חבר טוב שלי, הקפדתי להישאר קרוב לאבא כי עדיין למרות הכל קשה לי להתנתק.. מעולם לא חשתי כל כך חסרת אונים, להיות חולה בדירה שלי.. לבדי.. למרות שאבא מתעקש שאבוא לישון אצלו, והוא מנסה להכין לי את המרק שאמא למדה מסבתא... זה כל כך דומה, אבל עדיין, זה לא זה... והוא כל כך משתדל.. אני ממש עצובה... מעולם לא הייתי ככה.. קשה לי כל כך ואני לא יודעת איך לאכול את עצמי.. אוףףףףףףף :(

אשבל1

New member
מאחלת לך הרבה בריאות

נשמע שאבא שלך מאוד חם ואוהב, ומאוד משתדל, תתפנקי אצלו עד שתתחזקי...... אני מבינה שיחד עם זה שהוא נפלא זה מעצים את הגעגוע לאמא... וזה אחד הגלים כנראה ברגעים הקשים או השמחים של העצב שיורד עלינו, מוכר, רק בריאות....

היי לך.

מה שלומך? שמחתי לפגוש אותך שוב בפורום. צר לי שאת חולה. מבינה את הרגשת הלבד שלך. כל הכבוד לאבא שלך על הנסיון שלו לשמח אותך. אני מקוה שלמרות התחושה שזה "לא כמו אמא" - את נותנת מקום גם לראות את אהבתו ודאגתו כלפייך. אגב, קראתי את ההפניות לבלוג שלך מהכרטיס האישי, וקראתי שם הספד מרגש שכתבת לאימך. יש לנו אוסף של הספדים שבנות הפורום כתבו לאימותיהן, במדור "בנות הפורום כותבות". אם תרשי לי, אוסיף אותו לשם. וד.א., זכרתי שכבר ראיתי את התמונה שצירפת להודעה. חפשתי בגלריה שלנו, ומצאתי שהיא עדיין מופיעה שם, אם כי לא כתוב השם שלך, כתוב רק "תמונות של אמא 1". לסיום, שולחת לך מרק חם וירטואלי, וחיבוק, ואם את רוצה להעביר את החלמתך איתנו, את מאוד מוזמנת

ושובבב

דמעות.... וכרגיל.. המעט מכן מחזק אותי מאוד.. אבא שלי באמת איש מדהים ואני יודעת שהוא כל כך משתדל בשבילי, ואני יודעת שכמו שקשה לי קשה לו, לא פחות.. סקאלי יקירתי- אני אשמח אם תצרפי את מה שאת רוצה מהבלוג שלי לפורומם של הבנות.. לכבוד הוא לי.. נ.ב מישהי יודעת איך אני מצרפת קובץ מדיה?

קובץ מוזיקה

אני רוצה להעלות את השיר שכתבתי ושרתי לכבוד האזכרה של השנתיים לאמא שלי..

ממש אשמח לשמוע.

לא עשיתי את זה אף פעם, אני לא יודעת אם זה אפשרי. נסי לברר בפורום תמיכה טכנית. יכול להיות שאפשר לעשות את זה באמצעות הפליקס. וקישור להודעה שעוסקת בתוכנה להמרת קבצי קול. מקוה שתצליחי, מחכה לשמוע ...

המ.

הצצתי שוב וראיתי שזה פורום עמוס מאוד. אולי תקפיצי לעצמך את ההודעה. בכל מקרה, אולי תנסי לעשות את זה באמצעות ה FLIX. זה אמנם מיועד לסרטונים, אבל את יכולה או להצטלם אם בא לך, או אולי להסריט משהו אחר, אפילו תמונות של אמא ברקע, ואז יש לך גם סרטון וגם קובץ אודיו. לינק לתמיכה לפורום של הפליקס שמתי בהודעה הקודמת שלי. אולי בגלל שזה כלי חדש בתפוז יתנו שם יותר יחס מהיר [ואולי גם תסתדרי בעצמך, נראה לי די פשוט להעלות סרטון, שם מעלים סרטון כמו שאצלנו בהודעה מוסיפים קובץ DOC. צריך לראות רק שהסרטון בפורמט המתאים, וגם אם לא - בהודעה הקודמת שלי בנושא יש קישור להודעה שמדברת על תוכנות להמרת קבצים לכאלה שמתאימים לפליקס]. תעדכני אותנו מה קורה? בהצלחה.

ברוכה השבה...

גם אני זכרתי את התמונה... לא פשוט לעזוב את הבית... אני חושבת שלמרות שהיה לי קשה להודות בזה בהתחלה, הכי קשה היה לי להיות רחוקה מאבא כשעזבתי.. לא סתם עזבתי, עברתי לגור חמש שעות נסיעה ממנו.. ככה שאני חושבת שלפחות בתור התחלה זה חשוב וחכם שאת קרובה אליו.. במיוחד כשהוא כל כך אוהב אותך ודואג לך.. נכון שלא תמיד זה מפצה.. וכמה שהוא לא יאהב וישקיע זו לא תהיה היא.. אבל תעזרי בו.. תני לעצמך קצת להתפנק אצלו... שולחת
לימים רגועים, בריאים וחמים יותר..

למעלה