?

Jack Bauer

New member
מבחני אתר פסיכו

מישהו יצא לעשות? איך לדעתכם הרמה? זה רק אני או שהרמה של המבחנים גבוהה חוץ מהמילולי שזה סבבה.

Hagai007

New member
אז ככה:

אני עשיתי שם רק את החלק של האנגלית בסימולציות וזה קשההההההההההההההההה וגם הפורום אמר שזה יותר קשה (וגם ציינו שהמילולי יותר קל) Hag-(o) <3-E

Jack Bauer

New member
מסכים לגמרי

מילולי הרבה יותר קל,כמותי בטוח יותר קשה מהרגיל.

olgazi

New member
אם כבר מדברים על סימולציות

מה אתם אומרים על אלו של תיכון ת"א? לדעתי האנגלית מאוד קשה, המילולי בדיחה, והכמותי בערך אותו דבר אולי קצת יותר קשה.

Amoureuse

New member
ואיך הרמה של התרגילים שלהם?

התרגילים שיש להם תחת "הסברים" או "סיכומים ועזרים", שמחולקים לפי נושאים שונים - איך הרמה שם לדעתכם?

Amoureuse

New member
קפיץ קפוץ

למי שכבר בעל נסיון, האם הרמה של התרגילים שלהם (לא הסימולציות) טובה? גבוהה מדי? נמוכה מדי?

Jack Bauer

New member
יצא לי כמעט לפתור את כל התרגילים שם

אז זה הולך ככה בערך: כמותי:יש דברים קלים ויש דברים קשים,הרב בסדר בדיוק כמו ברמה של המבחן-תרגילים מצויינים. גאומטריה-גם תריגילים מצוינים רק באסה לעשות את זה במחשב. מילולי-אפשר לעשות תרגול טוב של החצנות,למרות שהרמה לא מאד גבוהה,לא יותר מדי מסובך. אנלוגיות-יש קשות מאד-תרגול מצוין. פטל-רמה די קלילה. סה"כ אתר מדהים,אני לומד לבד ומשתמש בו המון,רק מעצבן אותי הבחינות שהם קצת לא קשורות לעולם במיוחד באנגלית..אני מתכוון לניסוחים של השאלות שהם מציקים,יצא לי לעשות סימולציות של הרבה מכונים וכאן זה פשוט מוזר,לא יכול להגדיר את זה אחרת. ובמילולי שאלות סידורים מעצבנות.

למעלה