922 הפרק ה-4

922 הפרק ה-4

בפרק הקודם: אפרת:שירן לכי למנהלת!מיד! כל הכיתה:וו.... ()שיר הפתיחה 922() שירן:מה את רוצה?? טלי(טלי שרון מיכאלה):אני לא רוצה כלום.רק רציתי להודיע לך שאם תמשיכי איך שאת ממשיכה,נצטרך לקחת אותך לבידוד. שירן:תמיד ידעתי שזה בית כלא טלי:סתם...וזה הבית ספר מבין הטובים בארץ!! שירן:בסדר כבר שמענו..מה רצית? טלי:רק רציתי להודיע לך שאימא שלך זכתה בטוטו ב-20 מיליארד ואבא שלך זכה גם בטוטו ב-6 מיליון שירן:אהה איזה סבבה טלי:את מוזמנת לחזור לכיתה --שירן נכנסת לכיתה ומתיישבת במקום שלה-- ליר שיושבת ממש מאחוריה שואלת אותה מה קרה שירן:אימא שלי זכתה ב-20 מיליארד ואבא שלי זכה ב-6 מיליון ליר:יהההההה איזה כיף לך!!!! לשירן יש 26 מיליארד שקל בבית שלה!!!!! כל הכיתה:מה??!!!!!!!!!!! טל:תביאי לי מיליוןןןןןןן!! אפרת:שקטטטטטטטטט!ט'5!!!!!!!!!!!!!!סתמו!!!!!! תומר:מזל טוב! שירן לא עונה --תלללתללתלללל צילצול להפסקה!-- תומר ומעיין בפינה תומר:רציתי רק להגיד לך ש..ש...אנחנו נפרדים מעיין:זה גם מה שרציתי להגיד לך!פשוט אני לא אוהבת אותך וזה לא ילך תומר:כן..אז ביי מעיין רצה לשירן ומספרת לה שהיא ותומר נפרדו שירן מתנצלת בפני מעיין והסבירה לה למה היא נתנה לה כאפה שוב צילצול כל ט'5 בכיתה והמורה לא הגיעה צליל:שמעתם שתומר ומעיין נפרדו?!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכיתה:מי בכלל ידע שהם חברים?! צליל:לא משנה דפוקים שירן:צליל........זה לא הילד הזה מט'4????נתן רביץ?????????????? צליל:מה?!איפה?!!! שירן:צליל מאוהבת נה נה נה צליל:אז מה?!!!!את מאוהבת בתומר!!!!!!!!!!!!!!!!! שירן מתחילה להתחממם! שירן:אז מה?!את הצעת למורה הישן חברות!!!!!! צליל גם מתחממת צליל:את קינאת במעיין!!!!!!!!!! שירן כבר יצאה מדעתה ונתנה אגרוף לצליל..צליל משכה לה בשיער.. המורה הגיעה ומנסה להפריד ! פתאום נתן מכיתה ט'5 נכנס..דממה צליל עוזבת את שירן שירן:היא מאוהבת!! צליל נותנת לשירן אגרוף שירן מוציאה לה את הגומיה צליל נותנת לה בעיטה שירן קורעת לה את החולצה תומר בא ומפריד את שניהם ואומר:תינוקות!!!!! שירן צורחת עליו ובורחת מבית הספר הסתיימו הלימודים.... ליר מתקשרת לשירן ואין תשובה...מנסה שוב..אין תשובה ליר מוצאת את שירן ליר:מה קרה??!למה את בוכה?!!!!!!! שירן:ההורים שלי....מתו..היום...בתאונה!!!!!! ליר:אוי ואבוי!!!מה עם אחותך?!!!! שירן:היא בקומה!!שירן מתחילה לבכות ולבכות וצורחת ליר:בואי תשני איתי הלילה!! שירן:לא..אני כנראה אשאר בבית הספר..הרי יש שם פנימייה כמו במורדים.. ליר ושירן מתחבקות ליר:רגע..מה עם ה-26 מילאירד?! שירן:אמרו לי שהכל הולך אליי בינתיים ויפתח לי חשבון ליר:רוצה לבוא אליי? שירן:לא.. ליר:בטוח? שירן:כן --אחרי יום-- שירן אורזת את כל הבגדים שלה ונוסעת לבית הספר בלימוזינה שהספיקה לקנות שירן:קח אותי לבית הספר נהג:כבר..יש לי עצה בשבילך ילדה,תקני לך בית,יש לך מלא כסף..למה את צריכה לגור בפנימייה? שירן:סע ואל תתערב הנהג מגיע לבית הספר וכל הילדים מסתכלים על הלימו,ורואים את שירן יוצאת ושואלים אותה שאלות ושירן צורחת עליהם והם מתרחקים נחזור ליום שהיה לפני זה,בשעה 20:00,שיר וליר יוצאים למעבר סודי בקניון ליר:אימא'לה אני מפחדת שיר:אין לך ממה ליר ושיר הולכים וליר נופלת ממקום גבוה..היא תופסת בזה הקדמי שלו..נוו יש תמיד כזה מין משהו חד כזה שנופלים ממנו,בזה היא החזיקה הצילו!!שיר!!!!! שיר מנסה בכל הכוח,ומצליח,ליר נופלת עליו שיר:אממ..טוב..אולי..נחזור מחר ליר:כן..כן בטח כל אחד הולך בכיוון שלו במקום רחוק מהעיר 922,בפינה חשוכה אומר איש: הילדה הזו חייבת להיות שלנו,הכוחות שלה נורא חזקים ליר בודקת דואר,ורואה פתק..ליר פותחת והיא המומה! בפתק היה כתוב ככה: ----המשך יבוא---(לא זה מה שהיה כתוב בפתק,אני אומרת לכם שמחר יהיה ההמשך)

פרק ממש מהמם../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif

אבל כמו תמיד אני לא נמצאת שם
טוב לא נורא.....במילא תמיד אותם אנשים.. טוב לא נורא....פרק
תמשיכי ככה ואני מחכה בציפיה לפרק הבא

GILADOS

New member
פרק מעולה ../images/Emo13.gif מה דעתך לפתוח קומונה לסדרה הזו?

נצל"ש חשובבבבבב

מישהו יודע כתובת של אתר שמורידים ממנו שירים לסלקום?????? חשוב ביותררררררררררר! תנו לי קישורררררר

mary17

New member
ייייייאאאאאאאאאאאא טלי טלי טליי טלי

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש טלי חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה