שירנוששש המקורית
New member
922 המחודש-פרק 2!
אחרי 20 שנה שלא הייתי פה חזרתי!!טוב אז הפרק ה-2 יוצא לאור.. והנה קישור למי שלא ראה את הפרק הראשון המחודש --זה נגמר כשהמנהלת נכנסה לכיתה...-- המנהלת:סדר בכיתה!!! שירן:אבל היא מסודרת..
המנהלת:שירן! שירן:אה?!את קוראת שמות?..אבל אני ה-12 ברשימה.. המנהלת:שששקטטטטטטטט! כל הכיתה סותמת... המנהלת:יופי....באתי רק להגיד שקט ואם בא לכם לדבר אז בשקט! שירן:יכולת לשלוח פתקים,אנחנו כבר עברנו את הזמן שלך... המנהלת:שירן!!! שירן:מה???????? המנהלת:טוב טוב אני הולכת!! מיכה:איזה יציאות..פשש! שירן:אה?לא יש רק את החלונות והדלתות כדאי לצאת אם לא שמת לב... (קרה אליו) מיכה:אה?לא התכוונתי לזה אבל לא משנה... שירן:טוב עזוב אתה לא מבין.... ליר ושירן יוצאות למסדרון ליר:נוו הוא התחיל איתך? שירן:מה?..מי צריך להתחיל איתי?..ליר התחרפנת או משו? ליר:נוו זה שיושב לידך! שירן:כזה מה אני צריכה אותו? ליר:הוא הורס כזה! שירן:לא הוא לא..הוא גם לא מצחיק.. ליר:למה יש קולות של צחוק מהכיתה? שירן:מאיפה לי?!לכי בדקי... ליר:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירן:תנשמי תנשמי....מה קרה?...... ליר:חבל שלא ראית מה זה שיושב לידך עשה!!!!!!!!!!!! שירן:נוו בוא נשמע.. ליר:נכון תמיד יש את הילדים שמפליצים?אז איזה ילד כזה הפליץ והוא כזה צורח:תביאו מסכות אבך!!!!!מלחמת העולם ה-3 מתקרבת!!!מלחמת הפליצות!! והוא כזה יורד למתחת לשולחןןן שירן:ל א מ צ ח י ק אם את חושבת שהוא חמוד וחתיך אני אסדר לך... ליר:לא..אני מעדיפה את התומר הזה....אולי את יכולה לסדר לי איתו? שירן:אה?כן ברור !את אישתי ומרי בעלי!!!! ליר:חח --מרי and(ו) שיר mdbrim(מדברים)-- מרי:אז אתה גר bamrika?(באמריקה) שיר:yas(כן) מרי:ata(אתה)יכול לדבר בעברית? שיר:bror(ברור)rk tbksi(רק תבקשי) מרי:אז אני מבקשת שתדבר בעברית שיר:ba l gm ldbr cybrit(בא לי גם לדבר בעברית) מרי:אז..מאיפה באת?! שיר:מניו יורק... מרי:הייתי מתה להיות שם!! שיר:כן.. --אחרי חודש-- מרי:נוו שיר אנחנו נאחר!! שיר:נוו חכי אהובתי אני בא! (מרי ושיר נוסעים לאמריקה,מרי ושיר נהיו חברים אחרי שבוע ואספו ביחד כסף לנסיעה) מרי:נוו מאמי אנחנו נאחר..זו קריאה אחרונה! שיר:הנה באתי.. -אחרי העליה למטוס- מרי:וואו!אף פעם לא הייתי במטוס! תם..בעוד כ-5 דקות אנחנו נצא לאויר,אנא חגרו חגורות וסדרו את מה שיש לכם לסדר! שיר:אנחנו מוכנים! --אחרי כמה שעות-- מרי:שיר!!שיר!! שיר:אה..מה..? תם..נא לא להילחץ!המטוס נמצא בסכנה,נא הדקו חגורות! מרי:מהר שיר תחגור חגורה!אני מפחדת(מתחילה לבכות) שיר מחבק אותה.. שיר:אל תבכי מרי!זה יסתדר --המטוס מתחיל ליפול ומתרסק....-- המשך יבוא!
אחרי 20 שנה שלא הייתי פה חזרתי!!טוב אז הפרק ה-2 יוצא לאור.. והנה קישור למי שלא ראה את הפרק הראשון המחודש --זה נגמר כשהמנהלת נכנסה לכיתה...-- המנהלת:סדר בכיתה!!! שירן:אבל היא מסודרת..