922 המחודש-פרק 2!

922 המחודש-פרק 2!

אחרי 20 שנה שלא הייתי פה חזרתי!!טוב אז הפרק ה-2 יוצא לאור.. והנה קישור למי שלא ראה את הפרק הראשון המחודש --זה נגמר כשהמנהלת נכנסה לכיתה...-- המנהלת:סדר בכיתה!!! שירן:אבל היא מסודרת..
המנהלת:שירן! שירן:אה?!את קוראת שמות?..אבל אני ה-12 ברשימה.. המנהלת:שששקטטטטטטטט! כל הכיתה סותמת... המנהלת:יופי....באתי רק להגיד שקט ואם בא לכם לדבר אז בשקט! שירן:יכולת לשלוח פתקים,אנחנו כבר עברנו את הזמן שלך... המנהלת:שירן!!! שירן:מה???????? המנהלת:טוב טוב אני הולכת!! מיכה:איזה יציאות..פשש! שירן:אה?לא יש רק את החלונות והדלתות כדאי לצאת אם לא שמת לב... (קרה אליו) מיכה:אה?לא התכוונתי לזה אבל לא משנה... שירן:טוב עזוב אתה לא מבין.... ליר ושירן יוצאות למסדרון ליר:נוו הוא התחיל איתך? שירן:מה?..מי צריך להתחיל איתי?..ליר התחרפנת או משו? ליר:נוו זה שיושב לידך! שירן:כזה מה אני צריכה אותו? ליר:הוא הורס כזה! שירן:לא הוא לא..הוא גם לא מצחיק.. ליר:למה יש קולות של צחוק מהכיתה? שירן:מאיפה לי?!לכי בדקי... ליר:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירן:תנשמי תנשמי....מה קרה?...... ליר:חבל שלא ראית מה זה שיושב לידך עשה!!!!!!!!!!!! שירן:נוו בוא נשמע.. ליר:נכון תמיד יש את הילדים שמפליצים?אז איזה ילד כזה הפליץ והוא כזה צורח:תביאו מסכות אבך!!!!!מלחמת העולם ה-3 מתקרבת!!!מלחמת הפליצות!! והוא כזה יורד למתחת לשולחןןן שירן:ל א מ צ ח י ק אם את חושבת שהוא חמוד וחתיך אני אסדר לך... ליר:לא..אני מעדיפה את התומר הזה....אולי את יכולה לסדר לי איתו? שירן:אה?כן ברור !את אישתי ומרי בעלי!!!! ליר:חח --מרי and(ו) שיר mdbrim(מדברים)-- מרי:אז אתה גר bamrika?(באמריקה) שיר:yas(כן) מרי:ata(אתה)יכול לדבר בעברית? שיר:bror(ברור)rk tbksi(רק תבקשי) מרי:אז אני מבקשת שתדבר בעברית שיר:ba l gm ldbr cybrit(בא לי גם לדבר בעברית) מרי:אז..מאיפה באת?! שיר:מניו יורק... מרי:הייתי מתה להיות שם!! שיר:כן.. --אחרי חודש-- מרי:נוו שיר אנחנו נאחר!! שיר:נוו חכי אהובתי אני בא! (מרי ושיר נוסעים לאמריקה,מרי ושיר נהיו חברים אחרי שבוע ואספו ביחד כסף לנסיעה) מרי:נוו מאמי אנחנו נאחר..זו קריאה אחרונה! שיר:הנה באתי.. -אחרי העליה למטוס- מרי:וואו!אף פעם לא הייתי במטוס! תם..בעוד כ-5 דקות אנחנו נצא לאויר,אנא חגרו חגורות וסדרו את מה שיש לכם לסדר! שיר:אנחנו מוכנים! --אחרי כמה שעות-- מרי:שיר!!שיר!! שיר:אה..מה..? תם..נא לא להילחץ!המטוס נמצא בסכנה,נא הדקו חגורות! מרי:מהר שיר תחגור חגורה!אני מפחדת(מתחילה לבכות) שיר מחבק אותה.. שיר:אל תבכי מרי!זה יסתדר --המטוס מתחיל ליפול ומתרסק....-- המשך יבוא!

אמא'לה.....

למה חלק מזה דומה ל"הבעיות של כולנו"???? חחחח....לא סתם שירן זה מאוד יפה אני מחכה לפרק 3.

יפה! רק תוסיפי גם אותי!!! אני ביקשת

אולי אלף פעם! אמרתי אלף? התכוונתי לטריליון..חח..את אף פעם לא עונה לי שירן!!!

ואי יפהה שירנושששש../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif

איזה כישרון בובע... מזה אהבתי *מחכה לרק 3* איזה מתח אמאאאאאאאאאאאאא תכתבי גם אותי. עשי טובה סבבה מאמי? אהבתי ב6ירופפפפפ

גיגי123

New member
חחח ברוררררר אני מעדיפה ../images/Emo98.gif

את תומרררררררררררררררררר
שירנושששששששששש איי לאב יוווווווו

למעלה