$#@%#%@#!!

מרי לי

New member
$#@%#%@#!!

היום מורידים את סטאר וביום רביעי מתחל איידול בסטאר.... ואני אראה את זה בשישי....

קפיטו

New member
הייתי אומרת

שלאור השטויות שיס עושים מתברר שהוט באמת יותר שווים את הכסף שלנו, אבל אצלנו הם מעיפים את הביביסי פריים
הייתי בשמחה עוברת ליס אם הם לא היו מורידים את סטאר. מי יכול לחכות עד יום שישי?

מרי לי

New member
אני עוברת גמילה....

אין סימפסונז, אין צ'ירז, אין ח...ב.......ר...ייייייייייייייייייייייייייייים
ואנא מכם, במתוטא (איכשלאכותבים את המילה הזאת), בעלי HOT סמנו ספוילר

Fairywitch

New member
אנחנו נעדכן את תקנון הספוילרים../images/Emo45.gif

בגלל צופי יס, אבל גם בגלל צופים כמוני, שיעדיפו לחכות לערוץ 3- כי אני שונאת את כמות הפרסומות בסטאר

darklighter

New member
../images/Emo45.gifסטאר רולז../images/Emo190.gif

והפרסומות שם בשידור החי הם באותו זמן שקטעו בשידור בארה"ב... מה שהכי טוב בסטאר זה שזה ערוץ מעולה למקליטים שבינינו כי הם מדייקים מאוד בזמני ההתחלה והסיום של התכניות בד"כ. אבל שוב, אל תתבאסי, אולי הערוץ יחזור בשלב מוקדם מספיק. עליי נפלו צרות אחרות שימנעו ממני את הצפיה באיידול
לא בא לי לפרט עכשיו...

Fairywitch

New member
מנצלשת אותך../images/Emo3.gif הזמנתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הזמנתי את הדיסק של כריס, כי היה מבצע באמאזון- וזה עלה רק 10 דולר במקום 18
חבל שהמשלוח 6 דולר
אבל אני לא מאמינה שזה היה עולה פחות מזה כשזה היה מגיע לארץ- כי זה יצא 67 ש' בערך! אני כ"כ מחכה לזה כבר

מרי לי

New member
מנצל"שת אותך חזרה,

אני מתנחמת כרגע בזרועות פרייז'ר בערוץ 3.....

darklighter

New member
תתחדשו שתיכן../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

יש מצב שאני אמצא אותו בלונדון (במקרה שיהיה נס ויפסיקו לצוץ בשרשרת דברים שימנעו ממני ללכת)??? כי חבל לבזבז כסף על המשלוח... בHMV אולי אני אמצא אבל יקר שם יחסית... אתן מדברות על הדיסק Daughtry שהוא הוציא עם הלהקה או אחר? לא הלך לי כל כך עם השגה לא חוקית, ואני חושבת שכריס בכל מקרה שווה רכישה...

SHTRUDIDI

New member
אכן מדברות על האלבום הזה

אני לא יודעת אם הוא באמת הגיע כבר ללונדון אבל יש סיכוי. כתבת למעלה שמהמעט ששמעת הוא הלך קצת לפופ לדעתך,אז אני באמת לא חושבת שזה המצב. אולי זה תלוי בשירים ששמעת מהאלבום ואולי זה סתם עניין של דעה,אבל זה אחד האלבומים הטובים ביותר שיש לי.והוא באמת רוק. וכריס באמת,בכל מקרה שווה רכישה.

למעלה