90''s - מה מאפיין אותם ?

gin11

New member
90''s - מה מאפיין אותם ?

היי לכם , ובכן במסגרת הכנת הדיסק הבא " מנהרת הזמן " למרתון הספינינג הבא ... צריכה עזרה . מי/ה איפיין את התקופה ? להקות ?< שירים ?ה-להיטים !!! הכי הכי שהיו! אני מדברת על דאנסים .. על חידושים של להיטי העבר . אגב , גם לגבי ה-80 ... ה70 ... המרתון יתחיל בשנות ה60 . כך שבהחלט כל המלצה ברוח התקופה .. סופ"ש של כיף וצלילים

SpinMan

New member
אני כבר עשיתי בדיוק אותו דבר

היי לך! גם אני מדריך ספינינג... איפה את מדריכה? בכל אופן יש לי כבר דיסק שאני עשיתי.. סקירה משנות ה60 עד לשנות ה2000.,.. היה מיוחד ומגניב! אם את רוצה עזרה תהיי בקשר

gin11

New member
מעולה !../images/Emo45.gif בטח רוצה עזרה !

היי גם לך , מדריכה בראשון לציון . רוצה גם רוצה עזרה ... אכתוב לך מסר . :) חן חן

מה מאפיין את שנות ה-90?

וואו שאלה קשה. אם נחלק את שנות התשעים להתחלה אמצע וסוף. אז בהתחלה הייתה מתקפת רוק היסטרית שהונהגה על ידי נירוונה, רובים ושושנים, פרל ג'ם וגם למטאליקה היה אלבום מופת באותן השנים. במקביל החלה להתעצם תרבות הדאנס שנמשכה עד אמצע שנות ה-90. בהתחלה זה היה הטכנו של chimo bayo (שלמרות שיש לו להיט גדול אחד, אך הוא מאד משמעותי מהסיבה שהוא אחד מלהיטי הטכנו הראשונים שפומפמו בטרוף ברדיו הישראלי בשעות היום בשנים שהרוק שלט שם והמוסיקה הישראלית פרחה), 2unlimited, u96, la style, klf. אחר כך הגיע הדאנס ה"רך" יותר מאירופה של snap, dr alban, ace of base, הדאווי פט שופ בויז (עם אלבום בלתי נשכח מ-93) עוד הרבה שלא עולים במוחי כרגע. אמצע שנות ה-90 היו בסימן היורו (94-95) של קורונה, די ג' בובו, קאפלה, ice mc ועוד מיליון הרכבים. במקביל צמח בשנת 95 סגנון ההארדקור שהונהג על ידי scooter, dune, mark oh, rnb. את השנים 96-98 אפשר להגדיר כשנות הבויס והגירלס בנד עם הרכבים כמו: spice girls, backstreetboys, boyzone, take that, nsync. סוף שנות ה-90 הרוק קצת מתאושש, הדאנס גוסס ושר עושה קאמבק של פעם בחיים. כמובן שכל זה נכתב על רגל אחת ידי חובב מוסיקת דאנס. אין ספק ששנות ה-90 היו גם של אואזיס,סימפלי רד,בון ג'ובי, verve, blur, מייקל ג'קסון שהפגיז בתחילת העשור, מדונה כמובן וסקטמן ג'ון (סתם). כמו כן, המוסיקה השחורה תמיד הייתה שם והתעצמה לקראת הסוף....ובקיצור, כאן תמצאי את כל אוספי הלהיטים (מסודרים לפי קטגוריות בסרגל מצד ימין) שיצאו בשנות ה-90 שמסכמים פחות או יותר את כל מה שהיה כאן בעשור שלא יחזור! בהצלחה...

gin11

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gifwowwww !

חן חן על ההשקעה . ועל הידע- מצדיעה :)

למעלה