904

cool miki

New member
904

נתחיל בזה שלאחרונה אני ממש מאוכזבת מהעונה החדשה. הפרקים הקודמים היו בסדר, אבל הפרק הזה היה משעמם. מרגיש לי כאילו העלילה לא מתקדמת לשומקום וסתם מושכים זמן.

הקטע עם רובין ולילי- מיותר.
הקטעים עם ברני וטד לא היו טובים מספיק. לא היו מספיק עמוקים. למרות שאיך פגשתי את אימא היא סדרת קומדיה, היא סיפקה לנו הרבה רגעים של דרמה ועצב. אהבתי את זה כי זה עשה את הסדרה עמוקה יותר.
אני מתגעגעת לפרקים כגון הבליץ, naked man who וכאלה...

למה לא מראים את האמא ? איך היא מתקדמת לכיוון של טד? אוףף אני מתה שזה כבר יתקדם לאיפשהו. בדכ אני נהנית מכל פרק של הסדרה, גם פרקים חלשים יותר, אבל הפעם השתעממתי בטירוף.

N o R i K o

New member
גם אני התבאסתי

הייתה לי מן איזו תקווה שהבחורה שרובין תצליח להסתדר איתה תהיה האמא...
כמובן שטעיתי
טוב נו, רובין בטח לא תסתדר עם האמא. או שכן כי האמא מרי סו ומרי סו תמיד מסתדרות עם האקסית המיתולוגית. אבל אני הייתי שונאת את רובין בלי קשר לאקסית לא אקסית

OohLaLa

New member
שיעמום
.

וחבל , כי אני נורא אוהבת את הסדרה.
לדעתי זה רעיון מוצלח לעשות עונה שלמה סביב סופש אחד אך הפרק היום היה ממש משעמם. כבר חשבתי שבארני קרה משהו משמעותי שאנחנו הצופים לא ראינו או משהו כזה אבל לא...
טנק יו ליינוס כבר מוצא...

איפה מרשל למה הוא כזה מרחוק שיצטרף אליהם!!!

E l S i

New member
הרבה יותר מוצלח מהקודם!

אהבתי את מארשפילו פשוט כי מארשל היה בפרק סוף סוף

שמחתי שלא קרה שום דבר עוד יותר מעצבן בין טד לרובין

ציפיתי שהחברה שרובין תפגוש תהיה האמא...

סיפורי בארני! ברוזס וכריסטופר ברולומבו!

cool miki

New member
אני גם לא מבינה למה

לא מזכירים את הקטע שמרשל התקבל להיות שופט והוא עדיין לא סיפר ללילי...
בקיצר לא יודעת מה קרה לכותבים !
איך הם רוצים לתת לטד זמן להתגבר על רובין, אם הוא אמור לפגוש את האימא בעונה הזו ? מה, ברגע שהוא יראה את האמא אז כל הרגשות ייעלמו? לא אמין..
בכלל, אני מקווה שהסדרה תתאפס על עצמה. אני צופה בסדרה הזו עוד מפרק הראשון ולא פספסתי אפילו פרק אחד כל השנים האלה, והעונה האחרונה אמורה להיות מפתיעה ומרתקת יותר מכל העונות

למעלה