900 ש"ח למונדיאל?

רק להבהיר - הבחירה בסוף שלו!

היית מביאה את הנימוקים ונותנת לו שיבחר. אם בוחר לסגת מההתחייבות - דורשת שיהיה לכך איזשהו תשלום מצידו. זה הכל.

גלי10

New member
Win Win

אכן , הטיעונים כבר מאחורינו. והטיעון של הגהוץ , מה גם שהוא רואה איך אני
בעבורו בכל פעם , לא מצליח לי. הטיעון הנגדי שלו זה ויתור על דמי הכיס שלו למען המטרה. בחירה על "חשבונו" וביוזמתו. בזמן התשלום באמת הנושא לא עלה. תאריך האירוע לא היה סגור ומי חשב אז על מונדיאל? אני שילמתי וזהו , לא עלה על דעתי שתהיה מניעה כלשהי , הוא לא היה שותף לשאלה אם לשלם או לא ולכן במקרה הזה לא רואה בו צד להתחייבות. ה Win Win שלי מבחינתי , זה האושר שלו. תודה על נקודות הציון , לקחתי כצידה לדרך הלאה

אולי...

גם וגם. המשחק של איטליה לדעתי מתקיים ב-4 אחה"צ...(אולי טועה)... הטיול לתוך הלילה... אולי טלפון של אחד ההורים...ליות בקשר אחורי המשחק... ושיתן נ.צ. לאן להגיע. אני...אני מכבדת סדרי עדיפויות של מישו אחר... אפילו אם הוא נמוך ממני בכמה ס"מ... אפילו אם אני חושבת טועה.

גלי10

New member
אני

די ממזמן מסתכלת לו מלמטה למעלה למרות שמדברים תמיד בגובה העיניים
הסנטימטרים התהפכו אצלנו
אבל הפאנץ' ליין - אני קונה ובישלתי רעיון : הנסיעה מתחילה ב 15:00 . המשחק ב 17:00. האירוע מורכב משרשרת שמתחילה בטיול , ממשיכה בפעילויות , טקסון קצר של מילים , על פי מה שמקובל ומסיבה אל תוך הלילה. אפשר בהחלט לגנוב הפסקה. השאלה היא האם יש כאן מישהו/היא מתנדב מקיסריה עם שידורי מונדיאל?
תודה

פיקסון

New member
תבדקי בבתי הקפה באזור

בטוח שיש איזה מקום ציבורי שחובר ל איך קוראים לזה מונדריאל (לא מבין)

גלי10

New member
וואלה ../images/Emo6.gif

אולי נצליח לשלב את כ ו ל ם ל"פעילות" ביניים הנוספת הזו וכולם זה פחות מ 40 תלמידים משתי הכיתות
, יש בטח כמה שישמחו ל
תודה

חושב שיש לך יופי של ילד

עם דעה מוצקה וברורה ויכולת בחירה מצוינת. זה מה שהוא רוצה, והוא מתעקש על מה שחשוב לו - מה רע? ובכל מקרה אפשר לשלב: משחק, ולאחר מכן ישר למסיבה. ממילא היא זו שחשובה בסופו של דבר, אם אני זוכר נכון את הגיל הזה.

גלי10

New member
לא רע בכלל

ואין לי כוונה לשות איתו תחרות התעקשויות. טכנית אם היה אפשרי הייתי מוצאת מראש ת'פיתרון הזה שהצעת. תודה

אולי חצי משחק חצי בילוי....

ממממממממ אוף הגיל הזה קשההההה
אני ממש אנטי כדור רגל אז בטוח הייתי עושה לו סדר מהיר בענינים

גלי10

New member
../images/Emo6.gif

בתור שחקנית כדורגל חובבת בעצמי , איזו תקופה בעברי , יש לי כבוד למשחק ! את הקשה הזה אני דפקא משתדלת לעשות רך
{ למרות שלא פעם הוא מודיע לי לפני ותוך כדי התעקשנות : "אני מתאמן לקראת גיל ההתבגרות " ומלווה את זה בקריצה.}

כפרה על הכסף ../images/Emo141.gif

את עיני תפסה דווקא הפיסקה: "התעקש ובחר בחטיבת ביניים נפרדת מכולם. הרחק מכולם". למה, בעצם, הוא בוחר להתרחק מכולם ? ואולי האהדה הפתאומית לנבחרת איטליה היא תירוץ להתרחק מהם כבר עכשיו ?

גלי10

New member
הבחירה

נודעה כנפרדת בדיעבד. חלק מחבריו הקרובים בחרו בעקבותיו ללכת לאותו המקום. הבחירה היא אישית דרך האינטרנט כל אחד בביתו לעצמו. בסופו של דבר הסתבר שרוב ההורים האחרים הכריעו את הכף לטובת המקום "הסטנדרטי" שקולט בד"כ את תלמידי היסודי הזה והסתבר שרק הוא עמד בבחירתו. היותו לבד באה לו כהפתעה בשלב הזה והייתה התלבטות אם להגיש ערעור ובקשה לשינוי. בשביל להיות עם החברים , עברו בו מחשבות לשינוי , אך בסופו של דבר סוג בית הספר הכריע את הכף מבחינתו , מאחר וזה המקום היחיד שיוכל ללמוד בו את התחום שמעניין אותו. ולכן נשאר עם הבחירה למרות החברים. ואיטליה , זו לא אהדה פתאומית אלא מתמשכת
ברזיל בשביל העניין , איטליה בשביל האהדה .

הבנתי ../images/Emo141.gif

ועדיין, אני חושב שכדאי לך פעם לשבת ולחשוב איך זה שהחברים מהכיתה נמצאים תמיד בעדיפות שניה, גם ביחס לנושא המעניין שהוא רוצה ללמוד וגם ביחס לשחקני נבחרת איטליה, שעם כל כמה שהם כוסונים אחד אחד, קרוב לוודאי שלא ימלאו בחייו תפקיד משמעותי. זה ברמת האסטרטגיה. ברמת הטקטיקה, אני מצטרף להמלצות הקולעות (כרגיל) של לימונדה. יש אנשים שגם בשעה 5:50 בבוקר ה-CPU שלהם עובד במלוא התפוקה, בחיי.

גלי10

New member
מבינה {גמני}

את הכיוון שלך. אכן יודעת שהוא לא ממש אוהב אירועים יותר "המוניים" ובאמת מעדיף את אלו עם ערכת החברים המצומצמת , אך הכיוון לא כל כך מפריע לי , מפני שאני כן רואה בשוטף את ההתנהלות היומיומית שלו עם החברים היותר קרובים וראיתי אותו בוחר לשני הכיוונים בהתאמה. גם הגיל הוא כזה שנוכחות "הבנות" עדיין לא ממש התחילה לעניין , רק גישושים ראשונים בכיוון. ההדגשה על שני הנושאים בהודעה שלי הייתה כי כרגע הם על הפרק והם החשובים. ולדעתי יכולים להיות דברים חשובים יותר מחברים באופן יחסי לנקודת זמן מסויימת , או סיטואציה אישית. והפניית תשומת הלב או ההתעסקות או הבחירה בהם במקום בחברים , נכון לאותה נקודת הזמן לא אמור להשפיע על החברות {אם אובייקטיבית אין פרידה פיזית כתוצאה מאילוצי השטח}. כמובן שהגזמה לכל כיוון לא טובה באף מקרה. מה שבטוח בשבילו ומבחינתו הכי עדיף היה לשבת כל החברים הקרובים ולצפות יחד במשחק במקום הנסיעה
שאפו לרינה וגם לך

ושאפו גם לך ../images/Emo71.gif

על כך שידעת להתייחס לדבריי כאל עוד נקודת מבט ולא כאל ביקורת.

למעלה