זה רק אומר שהריטלין עובד
אני לא יכולה להשיב לך ממש, כי גם אני לא מסתגלת להצלחה, אני כל כך מורגלת לתוצאות בינוניות במאמץ אדיר.
אבל בימים של ריטלין אני עושה בקלות דברים שבלי ריטלין בקושי הצלחתי לעשות. זה רק אומר שהריטלין עובד, ושהמצב הקודם לא היה אשמתך/אשמתנו.
שקודם לא הצלחנו לא בגלל שאנו לא טובות, אלא בגלל שלא קיבלנו את האבחון והתרופה המתאימה.
הריטלין לא גורר אותך להשגים מעבר למה שאת יכולה. הוא מציב אותך במצב האמיתי שלך, כלומר, אלו נולדת ללא הפרעת קשב, ללא ההפרעה האורגנית שמונעת דופמין מהמוח, היית כל החיים של על השגים שכאלו בכל תחום.
כי הרי יש לך את הכשרונות האינטלקטואלים, חסר לך הריכוז. כנוסף לך הדופמין, למעשה יוצאת התוצאה האמיתית, מי שאת.
כי אדם ללא כשרון אינטלקטואלי, לא היה משיג 90 עם ריטלין.
כשאני לוקחת ריטלין, אני חשה שהנה האני האמיתי שלי בא לי ידי ביטוי. אני אמיתי שכל השנים לא יכול היה לבוא לידי ביטוי, משום שהיה חסר לי דופמין במוח, ולא הגעתי למיצוי עצמי.
את צריכה להתרגל פסיכולוגית לכך שזו את - זו שמקבלת 90 בקלות. ושמי שהייתה קודם - לא הייתה את, אלא מישהי אחרת. נניח 70% את.
באיזו שנה את בלימודים?
אם אני זוכרת ממפגש הפורום, את די צעירה, לא החמצת הרבה מהחיים "הקודמים"
אני התחלתי בגיל 30+ לקבל אבחון ולקחת ריטלין
אני חושבת שכשמתחילים להצליח עקב הריטלין, צריך לקבל את זה כמות שזה, כמציאות החדשה.
אולי במקביל צריך לעבור תהליך פסיכולוגי של מיצוי האבל על ההחמצות של פעם (אני החמצתי די הרבה), וסליחה לעצמך על שפעם לא מיצית. כלומר את חייבת להתאים את הציפיות מעצמך והדימוי העצמיי למצב החדש של עצמך עם ריטלין. לא שעשיתי זאת....אבל זה תהליך...
זה כמו שאנשים שהיו עניים כל החיים זוכים בפיס פתאום, נהיים מליונרים. הם לא רגילים לכסף ומאבדים הכל תוך כמה שנים.
אני חושבת שברגע שעם הריטלין את מגלה "אני" חדשה (כזאת שלומדת קצת למבחנים ומצליחה מאד בהם, כזו שעושה את כל עבודות הבית ביום שישי ב 3 שעות במקום ב 9 שעות ועוד), הצעד הבא זה לחזק את האמונה הפסיכולוגית שהאני החדש הזה הוא את האמיתית, ומה שהיה קודם לא היית את.
אני לא יודעת אם זה תפקיד של פסיכולוג, כמו שבפורום את יכולה לנסות לעבד את התחושות של לקבל 90 בפעם הראשונה. איך את מרגישה ביחס לכל הפעמים שבהם קיבלת נניח 80 או 70, טרם הריטלין? החמצה? הבנה רטרואקטיבית. אני מאמינה שאם תעבדי את הרגשות לגבי ה"החמצה" של פעם, תוכלי להשאיר את ההשגים לאורך זמן שכן תפנימי שה 90 זו את האמיתית, ומה שהיה קודם זה ריצ'ל בלי דופמין... שלא יכלה לתפקד כמו היום