90 בעבודת שורשים

90 בעבודת שורשים../images/Emo3.gif

ומין דף הערכה כזה באסיפת הורים אני אסרק אח"כ... היה לי בוחן שקיבלתי בו 0 מאופס!
אני יותר גרועה ממך, מורוש!! אבל זה המבחן הראשון שקיבלתי בו 0.. פשוט לא ידעתי בכלל את החומר הזה לא כתבתי כלום..

adii1201

New member
ומי קיבלה 95 במתכונת באנגלית

בשאלון הכי קשה?? אההה מי?! מי?!?! נכון אני כפרעליי
אני חשה כה גאה בעצמי!

adii1201

New member
מורות

אל תנסי לעולם להבין אותן
הן חיות בעולם משלהן עם חוקים משלהן ועם בעיות משלהן
הן כמו מפלצות מוזרות כאלה שנחתו עלינו מהירח או משו בסגנון
פשוט תקבלי אותם כמו שהם ותמשיכי בחייך גם ככה הן לא מעניינות אפחד

ניסיתי לדמיין את המורה שלי עושה סקס

לא הצלחתי!! אמא איזה מוזר זה.. ואל תשאלי למה דמיינתי את זה!!! חשבתי על זה שעדי אמרה לי פעם שהיא לא יכולה לתאר את אנה עושה סקס, ואז פתאום נזכרתי במורה.. ניסיתי, לא הצלחתי.. מוזרר מדי!

adii1201

New member
איכככככככככככ אל תכניסי אותי לדברים

כאלה זה מחריד!!!!! בלעעעעעעעעעעעעע

מישהי 111

New member
איכס!!!!!!!!!!!!!!!! איכסה!!!!!!!!!

זה מזכיר לי שחברה שלי תמיד הייתה מתארת לי את המורה להיסטוריה.. אאיייכככסססס........ ואז חברה אחרת שלי כל הזמן הייתה מדברת על המנהל שלנו ועל המורה לפסיכלוגיה ורציתי להקיא! מה שמזכיר לי שאסור לעולם, אבל לעולם לדבר על ההורים שלי!!!!!!! יגאל עד! (כרגיל..) חברה שלי אחרת מהשתיים האחרות, סיפרה שהיא תפסה את אמא שלה וחבר שלה באמצע.. איכס! (יש לה מזל שיש לה אמא כוסית..) ועוד אחת פעם סיפרה שהיא נכנסה להורים שלה באמצע.. איכככססס........... קיצר, לפניי שאני אקיא את כל המקדונלד'ס, אנא מכם, בלי שטויות! אאאייייכככססס.......

אבל זה באמת מצחיק כי המורה שלי

בת 20 והיא נראית 18.. עכשיו אני לא מצליחה לתאר אותה עושה סקס אני מתחרפננננת!!! חח תארו לעצמכם היא מדברת דירטי... חחח קטעים

מישהי 111

New member
"בת 20" היא לא פחות מ-24, 25,

אלא אם כן היא איזו מורה מחליפה... בכל מקרה, אני מכירה את המקרה של המורה הכוסיתה זאת שכל הבנים מסתכלים עליה ומזילים ריר.. היה לנו את זה אפילו עם מורה (ממין זכר), אבל לא חוכמה הוא דוגמן לשעבר.

מישהי 111

New member
מה גם ש-18 או 20, זה אותו הדבר...

אני רואה את עצמי ואנשים היו חושבים שאני בגיל של המורה שלך... ועוד כשהייתי רזונת!!!!! יגאל, אתה יודע שאמרו לי אתמול שממש רזיתי? שאלו אם המצב שלי עד כדי כך גרוע שרזיתי? חחחחח...

עדי, אל תתכחשי לעובדה!

בנות בגילך הולכות להיות מורות
גם את מוזמנת
אגב, לי בכיתה ח' היתה איזו מורה ללשון שלא הייתי נותן לה יותר מ-22

מישהי 111

New member
כי לילד בכיתה ח' אין הערכה לגיל...

בגילי, אני לרוב לא טועה בגילאים של אנשים. מפספסת בשנה, חצי שנה (כן, יש אנשים שעדיין מסתכלים על השטויות האלה), ראייה של בנאדם שראה כל מיני סוגי אנשים יודע לזהות גילאים. אני אתן לך את דוגמא טובה למקרה שקרה לי לפניי כשבוע וחצי בקניון גבעתיים. הייתי עם אמא שלי ואני רואה ילדודסים (יותר קטנים מכם- טוב נו], לא מליהי, אבל בסביבות גיל ה-15 16) שעומדים בקופה ורואים שהם ילדים. הם מתנהגים כמו ילדים, לא יודעים לעבוד עם לקוחות, הייתה שם אחת שממש לא הייתה איתנו ורואים ת'התלהבות שלהם בלעבוד גם, צוחקים משטויות. ממש ילדים.עשו גם ים פאשלות. אני באה לאמא שלי ואני אומרת לה: "פאק, אני עד כדי כך גדלתי שהם נראים לי כאלה ילדים? אל תגידי לי שהייתי מתנהגת כמוהם בגיל 16, כי הייתי ממש בוגרת לגילי ובכלל, גיל 16 נראה לי גיל בוגר עד היום." על כל פנים היא בהתחלה אמרה שכנראה שכן ואז הסברתי לה שממש לא. כי לא התנהגתי ככה... ותמיד כשהייתי קטנה גיל 16 היה נראה לי מי ישמע... כאילו איזה גדולים הם. ואתה יודע למה זה? וזה גם מה שאמרתי לה. ראיתי "דוסון קריק" ודוסון נראה בן 30 ושיחק בן 16. זה למה הם תמיד היו נראים לי גדולים כולם. ובוורלי.. טוב שלא חשבתי שבאמת ככה אני אראה בגיל 16. כולי גדולה ובוגרת... כל הסדרות האלה... בכיתה ו' עדיין היו ילדים אצלינו שמציעים חברות וכשהייתי רואה בוורלי זה לא היה ככה... קיצר, כיתה ח' זאת ראייה דיי בורה (סלחו לי כל האלה שבגיל 14 ומטה).

במקרה של המורה ללשון שלי..

היא היתה באמת סטודנטית בתחילת דרכה. לא טעיתי בהערכה לגביה
ואגב, עד כמה שזה יישמע מצחיק, גם לי המוכרים בקופות המקדונלדס/פיצה האט/ואטאבר נראים כבר דרדסים
תמיד חשבתי שמותר לעבור רק מגיל 18, אבל כיום בימינו מוצאים ברשתות שונות נערות בכתה ט' שעוד אין להם שמץ של מושג בחיים, ובטח בעבודה במסגרת עסקית.

מישהי 111

New member
כי נוח להשיג עובדים שהם קטינים

ככה לא צריך לשלם להם מינימום וכאלה. וקורעים להם את הצורה שם ויש להם בקושי משכורת. באסה להיות קטין ולעבוד. לכן אני לא התחלתי לעבוד (חוץ מבייביסיטרים ועבודות מזדמנות) לפניי גיל 18. לא ראיתי טעם בכלל.. ואז בגיל 18 קיבלתי משכורת של 25 לשעה.

למעלה