כי לילד בכיתה ח' אין הערכה לגיל...
בגילי, אני לרוב לא טועה בגילאים של אנשים. מפספסת בשנה, חצי שנה (כן, יש אנשים שעדיין מסתכלים על השטויות האלה), ראייה של בנאדם שראה כל מיני סוגי אנשים יודע לזהות גילאים. אני אתן לך את דוגמא טובה למקרה שקרה לי לפניי כשבוע וחצי בקניון גבעתיים. הייתי עם אמא שלי ואני רואה ילדודסים (יותר קטנים מכם- טוב נו], לא מליהי, אבל בסביבות גיל ה-15 16) שעומדים בקופה ורואים שהם ילדים. הם מתנהגים כמו ילדים, לא יודעים לעבוד עם לקוחות, הייתה שם אחת שממש לא הייתה איתנו ורואים ת'התלהבות שלהם בלעבוד גם, צוחקים משטויות. ממש ילדים.עשו גם ים פאשלות. אני באה לאמא שלי ואני אומרת לה: "פאק, אני עד כדי כך גדלתי שהם נראים לי כאלה ילדים? אל תגידי לי שהייתי מתנהגת כמוהם בגיל 16, כי הייתי ממש בוגרת לגילי ובכלל, גיל 16 נראה לי גיל בוגר עד היום." על כל פנים היא בהתחלה אמרה שכנראה שכן ואז הסברתי לה שממש לא. כי לא התנהגתי ככה... ותמיד כשהייתי קטנה גיל 16 היה נראה לי מי ישמע... כאילו איזה גדולים הם. ואתה יודע למה זה? וזה גם מה שאמרתי לה. ראיתי "דוסון קריק" ודוסון נראה בן 30 ושיחק בן 16. זה למה הם תמיד היו נראים לי גדולים כולם. ובוורלי.. טוב שלא חשבתי שבאמת ככה אני אראה בגיל 16. כולי גדולה ובוגרת... כל הסדרות האלה... בכיתה ו' עדיין היו ילדים אצלינו שמציעים חברות וכשהייתי רואה בוורלי זה לא היה ככה... קיצר, כיתה ח' זאת ראייה דיי בורה (סלחו לי כל האלה שבגיל 14 ומטה).