9.2-13.2 אני בחופשה

עָנת

New member
9.2-13.2 אני בחופשה../images/Emo135.gif

ביום רביעי הקרוב,אני יורדת עם משפחתי למלון מרידיאן (הייאט לשעבר) בים המלח. מירבי תחליף אותי בניהול הפורום. אשוב במוצאי שבת13.2.

shanis

New member
תהני. לדעתי טעות

אני מניח שראית את מה שרשמתי (והאמת שגם אחרים) לגבי המלון. התאכזבתי מאד מהמלון.

rozgil

New member
נופש נעים......

אגב .........: מי מחליף אותך בניהול הפורום ?

עָנת

New member
כן שני וודאי שראיתי../images/Emo22.gif.(הרשמים

נמצאים בקטגורית"מלון&חמי מרפא" בשאלות הנפוצות) אנחנו רוצים לצאת בתאריכים הספיציפים הללו למלון,ורק במרידיאן אפשרי בתאריכים הנ"ל. טוב לא נורא,זה יהיה חופשת מנוחה ובטלה ותו לא! יש עוד 3 פעמים בשנה

bil13

New member
אהלן ענת, מה קרה שאת נוסעת לשם

למרות הביקורות הלא ממש טובות?
האמת שהמלון מאוד יפה ,גדול ,אבל מה השרות השרות על הפנים.בלובי ובספא עובדים בקצב הצב .
זה הכי קרוב טוב ,בכל אופן אני מקווה שתהני.בספא עשיתי אירוודה והיה ממש כייף. תעשי חיים

bil13

New member
בקר טוב, אנחנו היינו בו לפחות פעמיי

ם ונהננו, האמת שאת האוכל לא כל כך אהבתי אבל זה עניין של טעם וחוץ מזה אפשר להמיר ארוחות
לסנק בר בבריכה וללובי בלי הגבלה כמו במריאדיין שאפשר רק פעם אחת. בערב
היינו אוכלים בלובי סלט, כריך,שתיה חמה וקרה ושוב בניגוד למריאדיין שיש הגבלה רק לשתייה חמה.אבל זה היה לפני שנה לפחות ואולי מאז השתנו דברים. בכל אופן בסך הכל הכללי השרות היה קשוב
והיתה נכונות לבוא לקראתנו, חדרים יפים,אפשר לקחת ערכת קפה מהלובי לחדר עולה כמדומני 35 שח ולמלא מוצרים חסרים.רק לחלב צריך לדאוג.ובספא לא צריך פתק כניסה לבריכת הגופרית מספיק שאומרים משרד הבטחון ושוב להבדיל ממרידיאן שצריך להמתין זמן במשרד על מנת לקבל את הפתק והוא חד פעמי .דרך אגב הרבה מעובדי הספא שם, המנהלות וצוות גדול עבר לעבוד בספא במרידיאן.
. משיחות איתם הם סיפרו שהמנהלת הלכה אז העובדים הלכו אחריה,זאת נאמנות.

עָנת

New member
הי בילי,אני מודעת לביקורות ה../images/Emo31.gif

זה המלון היחידי בים המלח,שנשאר בו מקום לתאריכים שאנו רוצים. מזל שמדובר בחמישה ימים.

kor30

New member
לענת

נסיעה טובה תנסי להינות מהמלון כמה שיותר מקווה שלא תתאכזבי כמו שהיתאכזבו כמה מחברי הפורום ואני ביניהם חופשה נעימה

עָנת

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

עזורא

New member
לענתוש../images/Emo150.gif

אז מה? עוד הפעם את יוצאת ? סחתיין עליך רק שבפעם הבאה שיהיה בטבריה כך נוכל שוב להיפגש. מאחל לך טיפולים מהנים (לא לצעוק שכואב) נשיקות לביתך ולבעל עזרא הסופר עכו

עָנת

New member
עזריקו../images/Emo24.gif שנה חדשה בפתח../images/Emo62.gif

החל מהשנה הנוכחית,אצא לחופשת טיפולים 4 פעמים בשנה . איזה כייף לי
. ועל טבריה אני לא מוותרת
אגב-
לא מגיעה לי

למעלה