9 שנות הערצה

9 שנות הערצה

היום לפני תשע שנים (31.7.1997) קניתי את עיתון ראש 1, באותו עיתון הבקסטריט בויז היו בשער ועם איך שראיתי אותם פשוט נדלקתי עליהם, קראתי עליהם את הכתבה ועוד יותר התלהבתי, כעבור חודשיים התחלתי לאסוף עליהם חומר, ולמעשה מהיום הזה שבו הם הופיעו על השער התחילו 9 שנות הערצה מטורפת כלפיהם!

oreloosh

New member
אצלי זה סיפור שונה../images/Emo175.gif

|דגש|בת דודה שלי ושל לידור קוראים לה יפית.. היא כל הזמן היתה רואה MTV פעם אחת היינו כל הדודים אצל הסבתא עשינו אצלה שבת.. יפית אמרה ללידור שלידור היתה בערך בת 8 שתבוא לראות איתה טלויזיה היא אמרה לה תראי איזה שיר יפה תראי איזה חתיכים חח ולידור ישר נדלקה על ניק אני זוכרת זה היה השיר הזה שלהם שכחתי איך קוראים לו.. נו זה שהם הופכים לחיות ובסוף הכל חלום.. אז באותו זמן כשלידור בת 8 אני היתי בת 5 בערך או 4 וחצי וראיתי אותם.. נדלקתי על השיר.. אני זוכרת תמיד היתי רבה עם לידור מי יותר חתיך ניק או קווין חח אבל בתוך תוכי ידעתי שניק יותר יפה (לדעתי כן? חחח) פשוט רציתי להגן על עצמי כדי לריב בכוונה עם לידור חח קיצר מאז מגיל 4 וחצי אני מעריצה את הבויז.. ולידור זה מגיל 8 בערך 10 שנים כי כרגע היא בת 18 ואני 15 אז..
10 שנות הערצה לי וללידור בשביל הבויז! חחח

מזל טובבב ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אני די טרייה בנושא, משנה שעברה אני מעריצה אותם חח

../images/Emo49.gif

ולי חודש הבא ביומולדת של האווי (22 באוגוסט) , אני אחגוג 10 שנים של הערצה
כך שאני אני ממליצה לך לחגוג כשתשמע את כל האלבומים , ותדפדף בכל החומר שיש לך (קצת נוסטלגיה) ...

elena20

New member
אני גם לפני כמה חודשים "סגרתי"../images/Emo6.gif

9 שנות הערצה

norit1

New member
אני 10 שנים

עד היום תלוי לי פוסטר על התיקרה שעוד מימי 1996 יש עליו תאריך. ואני אוהבת אותם כל כך, ואוף לא נזכה לראות אותם ביחד בארץ!

זהבית 1

New member
../images/Emo49.gif

אני לא זוכרת את התאריך שלי שהתחלתי לאהוב אותם בושה וחרפה לעצמי אבל אני זוכרת את היום שלראשונה התאהבתי באהבה אמיתית כמו שאומרים והכל התחיל מתחילת השיר get down נו טוב אפשר שלא להתאהב ישר איך שפצחו את הפה

למעלה