9 ק"ג!!! מה עכשיו?
היי בנות, במקרה גיליתי הפורום ואהבתי! רציתי לשאול לדעתכן ולשמוע מנסיונכן. לפני ההריון, ירדתי 9 ק"ג עם שומרי משקל. השיטה עבדה כמו שעון ושילוב שלה עם הליכה - תוצאות נאות בהחלט! איך שהתחלתי להגיע למשקל היעד שלי (נשארו לי 10 ק"ג) נכנסתי להריון - מה שנפלא והכל, אבל מאז היה לי קשה מאוד להתמיד עם ספירת הנקודות. נדייק.... אני רושמת כל מה שאני אוכלת, ובמקום לאכול 18 נקודות, אני מגיעה ל...
40... (במקרים הגרועים...) אני בחודש חמישי, עליתי 4.5 ק"ג, וממש מפחדת להמשיך עם המגמה הזו ולהשמין יותר ממה שצריך. אין מצב שאני מגיעה ל-20 נקודות אפילו (ניסיתי כמה פעמים) כי אני פשוט רעבה במשך היום ויש לי גם חשק לאכול כל הזמן. לא תמיד בא לי לנשנש פירות וירקות (אני אוכלת מהם מספיק במשך היום, כך שלנשנש אותם לא משפר את הרגשת הרעב או תחושת החשק
) מה עושים? איך מתקדמים מכאן?
היי בנות, במקרה גיליתי הפורום ואהבתי! רציתי לשאול לדעתכן ולשמוע מנסיונכן. לפני ההריון, ירדתי 9 ק"ג עם שומרי משקל. השיטה עבדה כמו שעון ושילוב שלה עם הליכה - תוצאות נאות בהחלט! איך שהתחלתי להגיע למשקל היעד שלי (נשארו לי 10 ק"ג) נכנסתי להריון - מה שנפלא והכל, אבל מאז היה לי קשה מאוד להתמיד עם ספירת הנקודות. נדייק.... אני רושמת כל מה שאני אוכלת, ובמקום לאכול 18 נקודות, אני מגיעה ל...