9 ק"ג!!! מה עכשיו?

קרני

New member
9 ק"ג!!! מה עכשיו?

היי בנות, במקרה גיליתי הפורום ואהבתי! רציתי לשאול לדעתכן ולשמוע מנסיונכן. לפני ההריון, ירדתי 9 ק"ג עם שומרי משקל. השיטה עבדה כמו שעון ושילוב שלה עם הליכה - תוצאות נאות בהחלט! איך שהתחלתי להגיע למשקל היעד שלי (נשארו לי 10 ק"ג) נכנסתי להריון - מה שנפלא והכל, אבל מאז היה לי קשה מאוד להתמיד עם ספירת הנקודות. נדייק.... אני רושמת כל מה שאני אוכלת, ובמקום לאכול 18 נקודות, אני מגיעה ל...
40... (במקרים הגרועים...) אני בחודש חמישי, עליתי 4.5 ק"ג, וממש מפחדת להמשיך עם המגמה הזו ולהשמין יותר ממה שצריך. אין מצב שאני מגיעה ל-20 נקודות אפילו (ניסיתי כמה פעמים) כי אני פשוט רעבה במשך היום ויש לי גם חשק לאכול כל הזמן. לא תמיד בא לי לנשנש פירות וירקות (אני אוכלת מהם מספיק במשך היום, כך שלנשנש אותם לא משפר את הרגשת הרעב או תחושת החשק
) מה עושים? איך מתקדמים מכאן?

יעל י

New member
התייעצת עם המדריכה?

כי גם אם היית 18 לפהי ההריון בהריון את צורכת יותר... מה עם מעדנים?חטיפי גרנולה לא מהיקרים בנקודות?פופוקורן?

שלום לך. אני עשיתי שומרי משקל עם הריון

ויש תוכנית מיוחדת של נקודות לשומרי משקל עם הריון. מאוד כדאי שתדברי עם המדריכה שלך שתיתן לך את החוברת. אם אני זוכרת נכון אפשר לאכול עד 28 נקודות ליום ועוד יש עוד 3 בונוס למי שמוסיפה גם התעמלות. בהצלחה !

קרני

New member
הבעיה היא ש...

עברנו לחו"ל, כך שהמשכתי את השיטה די לבד (אחרי 6 המפגשים הראשונים) המלצות?

אוי אני צריכה להזכר אחורה........

אם לא זרקתי את החומר אני אחפש אותו יותר מאוחר ואכתוב מסודר פחות או יותר מה עושים בהריון אם יש לך סבלנות לחכות. זה כמובן בתנאי שאמצא את החומר. וחוץ מזה לשומרי משקל יש אתר מסודר מאוד באינטרנט שווה לך לעשות חיפוש ודרך אגב השיטה נולדה בארצות הברית ככה שאם את שם אז בכלל חייך קלים. בהצלחה !

קרני

New member
זה ממש יעזור! יש לי סבלנות ../images/Emo13.gif

בערך 4 חודשים
אני לא בארה"ב, אבל יש גם כאן,בלונדון, שומרי משקל, כך שאולי באמת כדאי ללכת לשם... תודה ואשמח לשמוע ממך כשתמצאי את החומר

אני מאוד מוכשרת - מצאתי ואני כותבת לך

קודם טבלת נקודות: עד 64 ק"ג - 24 65 עד 79 - 26 80 עד 94 - 28 95 עד 124 - 29 110 - עד 124 - 30 מעל 125 - 32 המלצות: המדריכה בקבוצה אמורה לעזור לך לעבור את התקופה בצורה הכי טובה אכילה נכונה חשוב מאוד חשוב שתטפלי בעצמך היטב תוכנית שומרי משקל לנשים הרות ו/או מניקות (זה אותו עלון) תוכננה להתאים לך לצרכיך ולצרכי עוברך/תינוקך הקפדות חשוב שתקפידי לאכול מזונות עשירים בסידן - גבינות, יוגורט, סרדינים וסלומון עם עצמות וברוקולי. לפחות 3 נקודות מוצרי חלב. התייעצי עם הרופא שלך על תוספת סידן ויטמנים ומינרלים. כדאי להימנע ממשקאות אלכוהוליים לנשים מניקות רצוי להרבות בשתיה כתוב שם עוד כמה דברים אבל הם למניקות ואין תפריט מסודר מה אוכלים את זה את צריכה להרכיב לבד מהכרותך את גופך ואם זה קשה לך הרי שתלכי לקבוצה מסודרת בלונדון (האנגלים מאוד מסודרים) אני בטוחה שיעזרו לך. בהצלחה !

לא שמתי לב הם מחלקים את ההריון ל-3

ויש להם המלצות לכל שליש: בשליש הראשון לא לעלות יותר במשקל בכלל. ואם את בעודף משקל לקחת משם להריון. בשליש השני - ההמלצה לעלות קילו אחד לחודש = 3 בסך הכל. בשליש האחרון - 2 ק"ג לחודש = 6 בסך הכל. ובסך כל התוכנית הם מרשים לעלות 9 קג' בלבד לכל ההריון.

קרני

New member
וואווו - איזו חמודה!

תודה רבה!!! רק שאלה, האם חישוב הנקודות הוא לפי המשקל ההתחלתי ועליו מוסיפים את הנקודות? בנוגע לעלייה במשקל בזמן ההריון, אם אשאר ב-12 אשמח (זו העלייה הממוצעת) לפי מה שקראתי בספרים שונים לאורך השליש השני והשלישי מומלץ לעלות 300 גרם, שזה תואם את מה שכתבת בחלק מסויים. בכל אופן, מסתבר שאני עדיין עומדת במסגרת המשקל..
איזה כייף! המון המון תודה על העזרה. אני בטוחה שאגש לשומרי משקל מתישהו, אולי אחרי הלידה עצמה. תודה!!!

קרני

New member
דרך אגב...

לפי מה שכתבת, אז לא מוסיפים נקודות לכל שליש... הבנתי נכון?

לילית462

New member
הולכים לדיאטנית !!! ויפה שעה אחת קודם

בעיקר בתחילת הריון, יש תחושת רעב מוגברת וצריכה מוגברת של אנרגיה - בכל זאת הגוף שלנו יוצר יש מאין והוא צריך אנרגיה בשביל זה. אבל הרבה פעמים אנחנו מלבישות על ההריון את כל הדחפים שלנו ומרשות לעצמנו להתפרע כי אנחנו בהריון. לדעתי אם זה מפריע לך - לכי לדיאטנית, היא תעזור לך למצוא פתרונות שיהיו מתאימים לך, לעובר ולמשקל שלך חוצמזה, מזל טוב ושילך בקלות !

קרני

New member
יש בזה הרבה!

אם לפני ההריון, הייתי חזקה בלהחזיק מעמד ולא להיכנע לרצונות ולחשקים שלי, שהרי עכשיו הרבה יותר קשה לי וכן, יש את הקול הקטן הזה שלוחש "את בהריון! יש לך חשקים! אין מה לעשות..." עם זאת, מאז שכתבתי בפורום, אני שמה לב יותר למה שנכנס לי לפה (חוץ מזה, שאתמול, לא יכולתי להתאפק ואכלתי במבה... טוב, קניתי 6 (!) חבילות במבה קטנות... סוף סוף מצאי במבה בסופר -חידוש מרענן ללונדון...) אז אכלתי שקית אחת, שזה הדבר היחיד הלא בריא שהכנסתי לפה, והגעתי אתמול ל-28 נקודות ושלשום הגעתי ל-20! שזה בהחלט תוצאות נדירות בטבלה שלי...
טוב, היום קצת קלקלתי והגעתי ל-36, אבל זה כנראה בגלל שהייתי בבחינה מ-9 בבוקר עד 5 וחצי, אז הרשיתי לעצמי להתפנק
בקיצור, אני בטוחה שלא ממש מעניין אותך מה בדיוק אכלתי, ואיך לעסתי
אבל בקצרה אני יכולה לומר שהכתיבה כאן בהחלט עזרה לי, ושעניין הויתורים בגלל ההריון בהחלט משחק כאן תפקיד. תודה

לילית462

New member
אני חושבת ויודעת שיעדים מוגדרים ושפויים

הם ההתחלה לשמירה על איזון. נתחיל מזה שאת צריכה לבדוק כמה נקודות מותר לך בהריון, ומה זה אומר מבחינתך, נמשיך ביעדים שלך - ובמה את מוכנה לעשות כדי להשיג אותם. אני יכולה לספר לך שההריון אצלי סיפק 'שוטר חיצוני' מעולה, ובהריון השני סיימתי קילו וחצי פחות ממה שהתחלתי (לפני הלידה - אחרי הלידה הייתי 8 ק"ג פחות). לפעמים דווקא הצידוק החיצוני הוא מה שאנחנו צריכות בשביל לתת לנו את הפוש. ועוד טיפ קטן שקיבלתי לפני שבוע מהדיאטנית - לאכול 4-6 ארוחות קטנות כל 2-3 שעות, ושהארוחות הללו תמיד יכילו פחמימות, כן פחמימות, זה עוזר להעלות את רמת הסרוטונין ולא להיות רעבים. שיהיה בהצלחה

למעלה