9*נת ה2W!ע

Fauno

New member
9*נת ה2W!ע

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ירק השבוע: פרי השבוע: תמונת השבוע: 2Wת 5W!ם

nothingman1

New member
שבוע טוב לכם

שירי השבוע של פרל ג'אם: עשה את האבולוציה, חסר חשיבות, עצוב, מרפסת, הריעו הריעו שירי השבוע בכללי: ארץ היתומים- רחמים, גן עדן אבוד- לעולם בשביל הארור, עץ הדורבן- רדוד אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין קוד אלבום השבוע בכללי: ראש רדיו- הריעו לגנב אמן השבוע: עץ הדורבן ציטוט השבוע: "תוכי טונגה על ה*** שלי" זה מבדיחה... ספר השבוע: לא... סרט השבוע: לא... סדרת השבוע: משפחת סימפסון ירק השבוע: עגבנייה פרי השבוע: שזיף תמונת השבוע: 2Wת 5W!ם

adiinchains

New member
See me, feel me, touch me, heal me...

שירי השבוע של פרל ג'אם: Jeremy- בביצוע שונה, (Untitled (I'm still here - לא בדיוק שיר..יותר אדי מדבר עם קצת מוזיקה..אבל זה מדהים. שירי השבוע בכללי: Camel - Lady Fantasy יש שם ריפ גיטרות שמשגע אותי ואת אח שלי מאיפה זה מוכר לנו.. The Who - See Me, Feel Me אלבום השבוע של פרל ג'אם: Ten אלבום השבוע בכללי: The Who - Tommy אמן השבוע: ציטוט השבוע: SUITS SUCK ספר השבוע: סרט השבוע: TOMMY, Don Juan DeMarco סדרת השבוע: Entourage ירק השבוע: פרי השבוע: תמונת השבוע:

an li shem

New member
אגב גירסה שונה לג'רמי..

עוד מישהו ראה שלג'רמי יש עוד קליפ?

nothingman1

New member
כן

גירסה נחמדה, אבל הקליפ הרשמי הוא יצירת מופת מי שלא ראה את ההרחבה של Wine על הקליפ- מומלץ להכנס למאמרים של הפורום ולקרוא היא מראה כמה הוא גאוני

adiinchains

New member
../images/Emo45.gif

שעשיתי עבודה באנגלית על השיר השתמשתי בדברים משם..

הוד11

New member
שבוע טוב ושבת שלום

שירי השבוע של פרל ג'אם: אחח TEN זה אחד האלבומים היותר מדהימים שיש גארדן, ריליס, אלייב, אושנס שירי השבוע בכללי: ג'ימי הנדריקס- היי ג'ו, פרפל הייז, וודו צ'יילד שתי הגרסאות, המנון האמרקאי בביצוע המופתי שלו מוודסטוק, ליטל ווינג, אול אלונג דה ווטאצ'טאוור, סטון פרי, פוקסי ליידי סואנדגארדן- לימו וורק שמתגלה כאחד השירים האהובים עלי ברי סחרוף- חם על הירח, בשבילך, כמה יוסי מאיר אריאל- שיר תת מודע זמני דת'- אמפטי וורדס, לא יודע למה השיר הזה פשוט עושה לי את זה, שיר ענק רד הוט צ'ילי פפרז- סיר פסיכו סקסי אדית פיאף- המרסייז, ז'ה נה ריגרט ריין, מילורד, פאדם פאדם מינימל קומפקט- נקסט וואן איס ריל הקליק- לא צריך שתדליקו לי נר, כל האמת אלבום השבוע של פרל ג'אם:TEN אלבום השבוע בכללי: ג'ימי הנדריקס- אלקטריק ליילנד אמן השבוע: ג'ימי הנדריקס סרט השבוע: אדית פיאף החיים בורוד 2Wת 5W!ם

o0O0o

New member
../images/Emo45.gif

כל symbolic אלבום גאוני

an li shem

New member
0-ן

שירי השבוע של פרל ג'אם: רוב השירים בוויטאלוג'י, בלאק ומארי המשוגעת שירי השבוע בכללי:Red Hot Chili Peppers - Coffee Shop הבנות נחמה-so far אלבום השבוע של פרל ג'אם:ויטאלוג'י אלבום השבוע בכללי: אין אמן השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: רטטוי שעוד לא הספקתי לראות אבל הוא פשוט הוזכר הרבה השבוע סדרת השבוע:חברים ירק השבוע: קצת עגבנייה פרי השבוע: ממ תפוח תמונת השבוע: אדוארד הפסיכי 2Wת 5W!ם, 5 ממש לא דומה ל-ל'.

everynormal

New member
עונה

שירי השבוע של פרל ג'אם: איבן פלואו שירי השבוע בכללי: שירים של אליס, סקיד רואו, פנתרה אלבום השבוע של פרל ג'אם:אין אלבום השבוע בכללי: פייסליפט של אליס אין צ'יינס אמן השבוע: סקיד רואו ציטוט השבוע: "- או מיי גאד!! איזה ריח!!! מי הפליץ?!?" "-זה לורו הפליץ..." "-לורו?! מה קרה לך?! אכלת תולעים או מה?!? מה זה צריך לסגור ת'כביש עכשיו!!" XDXDXDXD ספר השבוע: הראי פוטר ונסיך חצוי הדם סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: כוכב נולד 5- אליסה שפרגה, שלומי בראל, ואדיר אוחיון לגמר!! ירק השבוע: מלפפון פרי השבוע: אפרסק בלי שיער תמונת השבוע:--->

למעלה