9 מי יודע?

strahd

New member
9 מי יודע?

9... אני יודע. והספר הוא: "הדריק התיאוקרט" - סדרת הרשעים - ספר 4 מאת אלן דודג'סון (Hederick the theocrat) זהו סיפורו של הדריק, התיאוקרט הראשי על העיירה מרגוע, שמופיע בסדרת הרשומות בדיוק במשך שלושה פרקים ורק אז נשרף הראש שלו והוא מבריא כאשר פוגע בו מטה הבדולח הכחול. אנחנו מתוודעים אל הצטרפותו של הדריק לכת המחפשים בהיותו נער צעיר וממשיכים עימו עד היותו ראש המסדר במרגוע. הטוב: הספר מחולק לשני חלקים, החלק בו הדריק הוא עדיין נער והחלק השני בו הוא כבר מבוגר ושואף להיפטר מכל המכשפים ומכל האנשים שמאמינים עדיין באלים הישנים, כמו בלזור, רק על סטרואידים. החלק השני הוא האקטיבי מבין השניים ואף על פי שהספר חלש ביותר, הוא מספר קטעי אקשן והמון קסמים. אם החלטתם לקרוא את הספר, אז רק בשביל הקרב האחרון. הרע: יש והרבה. הספר משעמם ביותר. הסופרת, שזה הספר היחידי שהיא כתבה ברומח הדרקון ובכלל (וללא פלא) היא בעלת מעוף יוצא מן הכלל, רק חבל שהיא לא מעלה אותו על הכתב. היא מכניסה אלפי יצורים שלא ראינו מעולם ברומח הדרקון ואתה מתחיל לתהות באיזה עולם אתה נמצא. רוב הדמויות לא אמינות ואתה רוצה רק לזרוק את הספר הרחק ממך. אכן, אחת מהנפילות הגדולות ביותר של הסדרה. המכוער: בקרב הסופי אנשים נהרגים במגוון צורות מאוד מפורטות, בחיי הסופרת הזאת גרפית מאוד! בסיכומו של דבר, אוסיף גם את התמונה של הספר, כדי שאם תתקלו בו במקרה בחנויות הספרים, אל תקנו אותו. היו כמה שהצליחו לנחש מי תככב אצלי במקומות הגבוהים (חי חי חי), אבל הם יודעים את מי בדיוק אני לא אוהב (ומסיבות מוצדקות ביותר), אך עוד 8 ימים ויתגלה מה הספר הגרוע ביותר... מחר - 8 מי יודע...

Raistlin8r

New member
ביקורת טובה

תודה שאזהרת אותנו... חשבתי לקנות את זה... בעע....

python 4

New member
האמת היא שאם הייתי נתקל בו

בחנות ספרים הייתי קונה אותו בשמחה, הבעיה היא שאי אפשר למצוא אותו בחנויות, הוא כבר לא מודפס, כמו כל סדרת ה- villains, ולפי מה שאתה כותב זה די בצדק...

נצל"ש- קניתי שני ספרים!

RIVERWIND THE PLAINSMEN, בשל ההמלצות החמות של מי שקרא אותו. IN SEARCH FOR MAGIC, בגלל שאף אחד לא קרא אותו כך נראה...זוהי אסופת סיפורים קצרים מתקופת מלחמת הנשמות. והספרים שלא קניתי שהיו זמינים היום בסטימצקי האזורי שלי: DALAMAR THE DARK- דבר ראשון בגלל שאנשים פה לא אהבו אותו(צפריר, הוא בעשיריה?) ודבר שני כי יש לי אותו על המחשב(ששש!...). CITY OF THE LOST- הספר הראשון בטרילוגית לינשה. לא קניתי דבר ראשון כי הוא ראשון מתוך שלושה, כשהשניים הבאים לא ייצאו בזמן הקרוב, וכי הסופרת היא מרי הרברט שע"פ ביקורות על ספריה היא לא מי יודע כמה...

python 4

New member
אני קניתי את כולם...

איזה טוב זה שסטימצקי התחילו להביא את הספרים האלה, וכל הספרים החדשים אפשר להשיג שם? לא צריך יותר את שירותיהם של אמזון קום וכאלה... למרות שגם יחד עם דמי המשלוח ספר מאמזון קום יצא לי יותר זול באיזה 10 שקל מספר מסטימצקי. אבל ההמתנה...

המתנה? דווקא לך זה מפריע?

הרי יש לך עוד עשרות ספרים לקרוא, מה זה משנה לך אם אתה מחכה עוד חודש פחות חודש לספר? במילא לא תגיע אליו בשנתיים הקרובות...

python 4

New member
בשנתיים הקרובות? אתה מאוד

אופטימי... אבל יש לי דחף מוזר ובלתי נשלט להיות בעליו של כל ספר חדש בסדרה שיוצא לחנויות. ניסיתי להיגמל מזה, אבל לא הצלחתי. יש לך רעיון?

strahd

New member
בנוגע לספרים

את In search of magic לא קניתי מאותה סיבה שלא קניתי את The Players of Gilean והיא מכיוון שאני לא כל כך אוהב סיפורים קצרים. אני אוהב אפוסים, יצירות שמשתרעות על עבר 1000 עמודים וממשיכות שישיות ועשרים ספרים, כמו משחקי הכס וכישור הזמן (כאשר הוא לא ממחזר כל ספר...), אז אין לי מושג איך הוא, אבל היו כמה שלא המליצו עליו, נחיה ונראה. את Riverwind כן קראתי ואם אני לא טועה, כבר המלצתי עליו באתר, אחד הספרים שהפתיעו אותי באמת לטובה, תהנה ממנו מאוד. city of the lost קראתי לפני חודשיים בערך וגם פרסמתי עליו ביקורת. ספר נחמד מאוד שנוגע למלחמת הנשמות, אבל כדאי לקרוא לפניו את The clendestine circle של מרי הרברט. זה נכון, היו לה נפילות, אבל לא משמעותיות. Dalamar the dark, בנוגע אליו... פשוט תצטרכו לחכות למחר ולראות... או שלא.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
Dalamar the dark

אחד הספרים שיותר אהבתי דווקא. קראתי אותו ממש מזמן (3 שנים בערך) אז אני לא זוכר ממש את הסיפור אבל הרושם שלי ממנו היה לא רע בכלל.

Miss Pigmelion

New member
הספר הזה לא היה מושך../images/Emo122.gif

אותי מהתחלה. הנושא עצמו, הדריק הזה לא ממש מעניין אותי.

nikita j y

New member
כנ"ל...../images/Emo4.gif

הוא לא היה מעניין אותי מלכתחילה, ז"א יש לי דברים יותר חשובים לקרוא...

ספר על הדריק התיאוקרט ../images/Emo5.gif

מי יקנה את הדבר הזה? הוא דמות מתומטמת שטחית ואני ממש לא אוהב את הדמות הזאת אני יקנה את הספר הזה רק עם ישלמו לי פי 2 ממחיר הספר (טוב גם 50%

למעלה